Buna
Am sa incerc sa-mi dau si eu cu parerea si is foarte multe lucruri pe care nu le-a luat nimeni in considerare cum ar fi:
1 cine organizeaza aceste concursuri avand in vedere ca ati spus ca vor fi 60-70 persoane, stim cu toti ce greu se organizeaza asfel de concursuri.
2 cine arbitreaza?
3 piste destul de lungi de unde?
4 care sunt sistemele de calificare ?
5 cine promoveaza cine retrogradeaza ?
Si sunt multe alte aspecte de care voi nu ati mentionat nimic sau doar asa destul de superficial.
Eu nu vreau sa spun ca ar fi o idee proasta asta dar nu cred ca am ajuns la nivelul acesta inca de a organiza asa ceva , de povestit ii foarte frumos cum suna proiectul dar pana la realizarea ....
Plus de asta oricine ce zice sunt bani multi in joc, daca pentru o finala ne trebuie 20-25 mil. cel putin cine le trateaza serios. Sa aiba de toate pentru ca eu si multi altii nu se duc numai de dragul de a concura la concurs, ma duc sa fiu pregatit din toate punctele de vedere si sa castig .Vreau sa zic ca mai ii si un alt aspect cel al timpului daca se tin cum ati spus 5 -6 concursuri asta inseamna pentru fiecare concurs cel putin 3 zile de antrenament ca sa stii cat de cat despre ce ii vorba,plus zilele de concurs.
La unguri finala lor se tine in 4 manse cu un sistem de tiere foarte strict pana a ajunge in finala , poate ca ar trebui sa o luam si noi mai incet nu direct.
Imi pare rau dar eu nu sunt pentru deocamdata .