Pescuit Stationar

Acum este 23 Noi 2024, 23:07

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 173 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 18  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: FINALELE - POSIBILE LOCATII
MesajScris: 23 Ian 2011, 12:04 
Neconectat

stanciutoni scrie:
-poate cineva sa zica ce posibilitati de cazare exista in apropierea pistei de la Ciuslea?
multumesc

pensiune Edy Oil - la 10km de pista
cite vrei in Focsani - la 20km de pista
....cu placere!

multumesc!
ce capacitate de cazare are Edy Oil ? :mrgreen:

Sus

MesajScris: 23 Ian 2011, 17:13 
Neconectat

are vreo 15 camere ;)

Sus

MesajScris: 23 Ian 2011, 21:03 
Neconectat
Moderator global

adi petrisor scrie:
daca-l luati si pe Tudose va simtiti ca si in Egipt..dar cu rugamintea sa-l lasati acolo pe veci :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: defapt nu ca atunci nu mai are rost viata mea..treaca de la mine ma parasuta vezi ca te iubesc putin..sper ca apreciezi incultule :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ..asta ca sa vezi ce frumos colorez :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bravo , boule , vad ca ai trecut la grupa pregatitoare... O sa-ti cumpar creioane colorate si un caiet mare , sa incepi cu bastonasele... poate de la toamna te primesc astia la scoala... La aia pentru copii cu dizabilitati , evident...mai inveti si tu sa faci un cos impletit , o perie de radacina... POATE , intr-o zi vei fi si tu util societatii... Boule... :lol: :lol: :lol: :lol: (oare de ce dracu am subliniat cuvantul ala???) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ca ziua aia va fi cand Muresul va curge spre Moldova... :lol: :lol: :lol: :lol: Panarama vopsita !!! :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 24 Ian 2011, 07:22 
Neconectat

alintudose scrie:
adi petrisor scrie:
daca-l luati si pe Tudose va simtiti ca si in Egipt..dar cu rugamintea sa-l lasati acolo pe veci :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: defapt nu ca atunci nu mai are rost viata mea..treaca de la mine ma parasuta vezi ca te iubesc putin..sper ca apreciezi incultule :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ..asta ca sa vezi ce frumos colorez :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bravo , boule , vad ca ai trecut la grupa pregatitoare... O sa-ti cumpar creioane colorate si un caiet mare , sa incepi cu bastonasele... poate de la toamna te primesc astia la scoala... La aia pentru copii cu dizabilitati , evident...mai inveti si tu sa faci un cos impletit , o perie de radacina... POATE , intr-o zi vei fi si tu util societatii... Boule... :lol: :lol: :lol: :lol: (oare de ce dracu am subliniat cuvantul ala???) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ca ziua aia va fi cand Muresul va curge spre Moldova... :lol: :lol: :lol: :lol: Panarama vopsita !!! :lol: :lol: :lol:

sau poate-ti fac vant cu toporul.....nu bastonase...si cosulete.....

Sus

MesajScris: 24 Ian 2011, 22:03 
Neconectat
Moderator global

Cu limba. Unde ma incalzesc vara mai repede... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Freonul meu drag !!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Sus

MesajScris: 24 Ian 2011, 22:12 
Neconectat

alintudose scrie:
Cu limba. Unde ma incalzesc vara mai repede... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Freonul meu drag !!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ce faci acum...ce mi-ai facut tu vrei sa-ti fac si eu..ti-am spus din start ca nu sunt de accord cu tine

Sus

MesajScris: 26 Ian 2011, 22:31 
Neconectat

pandrei scrie:
In cea ce priveste datele de desfasurare ale finalelor, propun sa fie inainte de olimpiada din Italia.Intreg calendar va fi stabilit si in functie de concursurile particulare anuntate deja.

s-a apucat cineva sa faca acest calendar ???

Sus

MesajScris: 27 Ian 2011, 09:15 
Neconectat
Moderator global

Nu... dar te asteptai sa sara careva? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Sus

MesajScris: 27 Ian 2011, 13:17 
Neconectat

da ,ma asteptam
vad ca Petrisor a postat un calendar, incercam sa terminam toate concursurile pina la sfirsitul lunii august sau nu mai vreti?

Sus

MesajScris: 27 Ian 2011, 13:19 
Neconectat

stanciutoni scrie:
da ,ma asteptam
vad ca Petrisor a postat un calendar, incercam sa terminam toate concursurile pina la sfirsitul lunii august sau nu mai vreti?

lauda-ma ma boule....neaparat trebuie terminate inclusiv finala pe echipe.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 173 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 18  Următorul

Ora este UTC [ DST ]