Pescuit Stationar

Acum este 02 Noi 2024, 08:18

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 240 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 24  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: CAMPIONATUL NATIONAL DE FEEDER EDITIA 2011 SARULESTI
MesajScris: 21 Ian 2011, 20:44 
Neconectat
Moderator global

adi petrisor scrie:
alintudose scrie:
adi petrisor scrie:
[

Domnu' , titlurile alea de "Cel mai prost din curtea scolii" , obtinute anual nu se pun... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

decat cacaciosu clasei ca tine.........

Deaia ne intelegem noi doi asa bine , prostu' scolii !!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 21 Ian 2011, 20:56 
Neconectat
Moderator global

Aschioape florin scrie:
pina la urma de cite ori ai iesit campion ca :lol: :lol: :lol: :lol: si rezerva ....ca nu ai binevoit a raspunde ?

Moldovene , unu si cu unu fac trei.Sa-mi lasi jucaria-n pace , ca te ia mama dracului. Numai eu am voie sa fac asa caterinca de Petrisor , inteles ??? :twisted: Sa-ti vezi de plutele tale , ma ocup singur de el. Deja m-ai enervat , sunt gelos !!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Raule !!! Care duci cupa pe sub apa !!! Deaia nu te-au mai convocat astia , acum am rezolvat dilema !!! Trebuiau sa-ti monteze apometru pe rube si sa plateasca apa scoasa cu cupa !!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Haidii pa , nebunilor !!! :lol:

Sus

MesajScris: 21 Ian 2011, 21:31 
Neconectat
Moderator global

Ma voinicilor , s-a umflat asa rau malaiu-n voi? Ce pana mea aveti? Luati un distonocalm , ca peste 3-4 luni va pare rau ca ati fost prosti. De fapt , ce puii mei aveti de impartit? Nu-mi raspundeti.

Sus

MesajScris: 21 Ian 2011, 21:33 
Neconectat
Moderator global

Hoppppa , s-a duuus mesajul tau... Vezi ca merge ? Cine are mai multa minte dintre voi? ;) Ia beti o bere. ;) :lol:

Sus

MesajScris: 21 Ian 2011, 21:34 
Neconectat

alintudose scrie:
Ma voinicilor , s-a umflat asa rau malaiu-n voi? Ce pana mea aveti? Luati un distonocalm , ca peste 3-4 luni va pare rau ca ati fost prosti. De fapt , ce puii mei aveti de impartit? Nu-mi raspundeti.

voi chiar nu stiti de gluma :)

Sus

MesajScris: 21 Ian 2011, 21:34 
Neconectat
Moderator global

:D :D :D :D :D :D Te pisi pe tine cand afli povestea din culise :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 22 Ian 2011, 00:30 
Neconectat

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: jur asta chiar e de top...ce va-ti face voi fara mine ;) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: o sa o povestim impreuna cand ne intalnim...bravo Andrei ca ai oprit un inceput de razboi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: adica ca te-ai prins ;)

Sus

MesajScris: 22 Ian 2011, 09:16 
Neconectat
Moderator global

Aschioape florin scrie:
alintudose scrie:

voi chiar nu stiti de gluma :)

Care "voi" , moldovene ??? :twisted: :twisted: :twisted: Nu ma alatura guzganului...eu nu te-am injurat ca sa ma pui la un loc cu boul... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: UFFFF , las ca dau eu de tine si de cutia ta cu plute !!! :twisted: :twisted: :twisted:

Sus

MesajScris: 22 Ian 2011, 09:17 
Neconectat
Moderator global

adi petrisor scrie:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: jur asta chiar e de top...ce va-ti face voi fara mine ;) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: o sa o povestim impreuna cand ne intalnim...bravo Andrei ca ai oprit un inceput de razboi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: adica ca te-ai prins ;)

Ce sa povestesti , gaozarule??? Tu eventual desenezi ceva pe asfalt , ca la exprimare...sau mai bine nici nu desena nimic , oricum nu sti desena decat chestii ce pot aparea dupa miezul noptii...leaga un carlig mai bine... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Boule! :mrgreen:

Sus

MesajScris: 24 Ian 2011, 12:48 
Neconectat

vesti bune se pare ca Aradul are deja 4 echipe pentru aceasta finala :) :) :) :) :) :)si e pe cale sa se finalizeze a 5-a...hai Dorin nu te lasa :)

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 240 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 24  Următorul

Ora este UTC [ DST ]