Pescuit Stationar

Acum este 23 Noi 2024, 14:03

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 65 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Istoric finale nationale AGVPS
MesajScris: 10 Feb 2011, 13:50 
Neconectat

am si finala de la Bezid ...dar nu o pot atasa spune ca e prea mare nu stiu sa o micsorez cum fac ?

Sus

MesajScris: 10 Feb 2011, 15:02 
Neconectat

mda clasament Bezid 2005 http://img95.imageshack.us/img95/9188/c ... 20051t.jpg

Sus

MesajScris: 10 Feb 2011, 15:09 
Neconectat

finala de anul trecut !

Fişiere ataşate:
DSC03864.JPG
DSC03864.JPG [ 238.16 KiB | Vizualizat de 6266 ori ]
Sus

MesajScris: 10 Feb 2011, 17:10 
Neconectat

..ha, deci in ultimii doi ani sunt in top 10 la toate concursurile :lol: :lol: :lol: :lol: ... Plm, numa ce m-am lasat si eu alaturi de fratele Petrisor ca ma si scorniti!!!

Ultima oară modificat de nutzu_z pe 10 Feb 2011, 17:15, modificat 1 dată în total.

Sus

MesajScris: 10 Feb 2011, 17:11 
Neconectat

sper sa nu fi gresit ....lipseste Vargics...retras din stationar ....acesta ar fi punctajul la ultimele 6 finale

Benzar ....42 p .....6 finale
Popa.......59p.......6 finale
Oros.......50p.......6finale
Aschioape..34p....6finale
Maty........77p.....6finale
Rancu......58p.....6finale
Pami........19p.....5finale
Silaghi......23p.....4finale
Petrisor....76p.....5finale
lipseste cineva ? :roll: :roll: :roll: :roll:

Sus

MesajScris: 10 Feb 2011, 21:16 
Neconectat

Truia, tu unde te-ai uitat????

1. Buc.;
2. Bihor 6 titluri;
3. Arad 4 titluri;

......

----
Iar Buc., in afara de Dl. Mateescu, e inexistent in ultimii 10 ani!!!!!

Sus

MesajScris: 10 Feb 2011, 21:50 
Neconectat

deci bihor pe 1???? :shock: :shock:

Sus

MesajScris: 11 Feb 2011, 00:58 
Neconectat

Asa e George..am uitat de Arad!..dar tot va bate Harghita care are tot 4 titluri (3 Benzar+1 Orosz) dar mai multe clasari pe podium decat Aradul...
deci:
1 Bucuresti
2 Bihor
3 Harghita
4 Arad
5 Arges

Daca iei in consideratie numai ultimii 10 ani Harghita e detasat pe primul loc datorita lui Benzar!

Sus

MesajScris: 11 Feb 2011, 08:11 
Neconectat

Truia,la clasamentul tau "numai dupa cate titluri si finale au)....nu era mai logic Kosa pe 1 cu 4 titluri din "mai putine finale ;) 8 la numar si apoi Pana cu 4 din 9 finale(adica incercari mai multe)...si la fel... cu Benzar la 3 si Bentu la 2... ;) ...zic si eu :oops: :oops: :oops:
In alta ordine de idei...zic ca finala de anul acesta a fost cea mai reusita din ultimii 5 ani!!!...din toate punctele de vedere...de la cantitate,tehnicitate,pana la uniformitate....iar cireasa de pe tort a constat in distribuirea celor trei pretendenti detasati dupa primele doua manse ...unul langa altul!!!!(unic in istoria pescuitului romanesc!!!!)...orice se putea intampla ;) A fost, ca cel mai bun sa castige...si nu se poate supara,nimeni!!!(cine se supara ,ala "e" :lol: )
In consecinta... pista trebuie urmarita ,de cei 2 care au descoperit-o (nu dau nume ,sa nu se interpreteze :lol: :lol:...ca mai fac si ei cate un lucru bun....dupa cate o "gherla" ) ...si revenit ciclic sa zicem la 3 ani...nu inainte de a descoprti si alte piste cu alte destinatii... tematice ;)...de fapt ar fi nevoie de cam 3, piste !!!!...cu teme diferite.

Sus

MesajScris: 11 Feb 2011, 14:29 
Neconectat

ticairlandezu scrie:
Truia,la clasamentul tau "numai dupa cate titluri si finale au)....nu era mai logic Kosa pe 1 cu 4 titluri din "mai putine finale ;) 8 la numar si apoi Pana cu 4 din 9 finale(adica incercari mai multe)...si la fel... cu Benzar la 3 si Bentu la 2... ;) ...zic si eu :oops: :oops: :oops:
In alta ordine de idei...zic ca finala de anul acesta a fost cea mai reusita din ultimii 5 ani!!!...din toate punctele de vedere...de la cantitate,tehnicitate,pana la uniformitate....iar cireasa de pe tort a constat in distribuirea celor trei pretendenti detasati dupa primele doua manse ...unul langa altul!!!!(unic in istoria pescuitului romanesc!!!!)...orice se putea intampla ;) A fost, ca cel mai bun sa castige...si nu se poate supara,nimeni!!!(cine se supara ,ala "e" :lol: )
In consecinta... pista trebuie urmarita ,de cei 2 care au descoperit-o (nu dau nume ,sa nu se interpreteze :lol: :lol:...ca mai fac si ei cate un lucru bun....dupa cate o "gherla" ) ...si revenit ciclic sa zicem la 3 ani...nu inainte de a descoprti si alte piste cu alte destinatii... tematice ;)...de fapt ar fi nevoie de cam 3, piste !!!!...cu teme diferite.

Aschioape are dreptate..trebuia facut un clasament in care sa puncteze poate primele 10 locuri..sau chiar sa se adune eventual punctele facute de fiecare....

Acu' in clasamentul pe care l-am facut eu am dat 3p ptr locul 1, 2 p ptr locul 2 si 1p ptr locul 3..pe urma am adunat toate punctele...daca mi-a dat egal l-am pus inainte pe ala cu mai multe punctari... (adica un loc 2 si un loc 3 = 3p vine inaintea unui singur loc 1 care face tot 3 p)...asa mi s-a parut ca e logic...sa fie primul ala mai constant.... Nea Maty are mai putine titluri de campion ca altii dar a punctat ( a fost pe podium) la 11 finale in ultimii 20 de ani....

Nu zic ca n-ai dreptate... multe criterii pot fi luate in consideratie... ar fi interesant ca fiecare sa aleaga un criteriu al sau personal si sa alcatuiasca un clasament conform acelui criteriu...pe urma am putea vota..fiecare in felul lui...si cred ca rezultatul astfel obtinut ar fi foarte aproape de realitate....

Un lucru e clar: cei mai mari pescari ai Romaniei ( Pana, Kosza, Maty, Benzar, Bentu etc) vor fi prezenti in orice top, oricum va fi facut, al pescarilor din toate timpurile...

Si revin cu o intrebare: Poate cineva sa ne dea detalii despre Bartolomeu Fiu?...ar fi interesant!..Nea Maty, spune-ne si noua despre omul asta?

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 65 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Următorul

Ora este UTC [ DST ]