ticairlandezu scrie:
Truia,la clasamentul tau "numai dupa cate titluri si finale au)....nu era mai logic Kosa pe 1 cu 4 titluri din "mai putine finale
8 la numar si apoi Pana cu 4 din 9 finale(adica incercari mai multe)...si la fel... cu Benzar la 3 si Bentu la 2...
...zic si eu
In alta ordine de idei...zic ca finala de anul acesta a fost cea mai reusita din ultimii 5 ani!!!...din toate punctele de vedere...de la cantitate,tehnicitate,pana la uniformitate....iar cireasa de pe tort a constat in distribuirea celor trei pretendenti detasati dupa primele doua manse ...unul langa altul!!!!(unic in istoria pescuitului romanesc!!!!)...orice se putea intampla
A fost, ca cel mai bun sa castige...si nu se poate supara,nimeni!!!(cine se supara ,ala "e"
)
In consecinta... pista trebuie urmarita ,de cei 2 care au descoperit-o (nu dau nume ,sa nu se interpreteze
...ca mai fac si ei cate un lucru bun....dupa cate o "gherla" ) ...si revenit ciclic sa zicem la 3 ani...nu inainte de a descoprti si alte piste cu alte destinatii... tematice
...de fapt ar fi nevoie de cam 3, piste !!!!...cu teme diferite.
Aschioape are dreptate..trebuia facut un clasament in care sa puncteze poate primele 10 locuri..sau chiar sa se adune eventual punctele facute de fiecare....
Acu' in clasamentul pe care l-am facut eu am dat 3p ptr locul 1, 2 p ptr locul 2 si 1p ptr locul 3..pe urma am adunat toate punctele...daca mi-a dat egal l-am pus inainte pe ala cu mai multe punctari... (adica un loc 2 si un loc 3 = 3p vine inaintea unui singur loc 1 care face tot 3 p)...asa mi s-a parut ca e logic...sa fie primul ala mai constant.... Nea Maty are mai putine titluri de campion ca altii dar a punctat ( a fost pe podium) la 11 finale in ultimii 20 de ani....
Nu zic ca n-ai dreptate... multe criterii pot fi luate in consideratie... ar fi interesant ca fiecare sa aleaga un criteriu al sau personal si sa alcatuiasca un clasament conform acelui criteriu...pe urma am putea vota..fiecare in felul lui...si cred ca rezultatul astfel obtinut ar fi foarte aproape de realitate....
Un lucru e clar: cei mai mari pescari ai Romaniei ( Pana, Kosza, Maty, Benzar, Bentu etc) vor fi prezenti in orice top, oricum va fi facut, al pescarilor din toate timpurile...
Si revin cu o intrebare: Poate cineva sa ne dea detalii despre Bartolomeu Fiu?...ar fi interesant!..Nea Maty, spune-ne si noua despre omul asta?