Pescuit Stationar

Acum este 23 Noi 2024, 14:38

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 65 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Istoric finale nationale AGVPS
MesajScris: 11 Feb 2011, 15:35 
Neconectat

pe linga victorie trebuie sa stim sa ne asumam si esecul ,ca si in avocatura, contabilizam procesele cistigate ....dar si pe cele pierdute !

Sus

MesajScris: 11 Feb 2011, 17:04 
Neconectat

Parerea mea este ca fie si doar faptul ca ai ajuns si ai putut sa participi la un eveniment(o finala) este un castig,vizavi de altii care dintrun motiv sau altul nu au facuto.
Cred ca mai elocvent ar fi daca sar lua in considerare situarea in clasament a primilor 6 (de fapt o echipa) nu doar a primilor 3. Deasemenea cred ca trebuiesc punctate si rezultatele la nivel international desi acestea sunt f. greu de evidentiat intro statistica. Dl Pana spre exemplu are un titlu de vicecampion mondial la individual si unul de campion mondial cu echipa !
Sar putea ca acum aceste rezultate sa para unora niste fleacuri,dar ele au fost obtinute,sunt reale !,deci nu pot fi trecute cu vederea.
Pe dl. Fiu Bartolomeu lam cunoscut personal,si pot spune despre dansul ca era un pescar de mare finete(a fost primul om cre a castigat titlul practicand pescuitul asa zis ,, la plesneala,, sau ,,pipait,,.
Imi spunea ca a folosit atunci furnici de padure pe care le punea in carlig si pescuia fara plumb.
Deasemenea stiu ca pescuia f. bine cu mamaliga si prindea si pesti de talie mare cand avea ocazia sa o faca.
Probabil ca a avut o asa scurta perioada de participare,ptr. ca nu lau mai tinut balamalele,ceia ce nu este cazul la mine,asa ca mai in gluma mai in serios va recomand, antrenativa caci anul acesta vreau titlul,si chiar cred ca pot sal obtin !

Sus

MesajScris: 11 Feb 2011, 18:17 
Neconectat

Bravo nea Maty! Cu asa o atitudine nu multi dintre cei mai tineri se pot mandri! :shock: :shock: :shock:
De fapt cred ca mentalul si increderea in sine sunt principalul atu pentru o cariera atat de lunga si de fructuoasa in ale pescuitului.
Si sunt sigur ca multe trofee te asteapta inca!!
Eu nu pot sa-ti urez decat succes si tot ce-mi doresc este sa fim vecini de stand daca m-o ajuta Dumnezeu sa ma calific si anul asta! :oops: :oops:
Sanatate si putere de lupta!

Sus

MesajScris: 11 Feb 2011, 19:23 
Neconectat

Kaisen style! ;)

Sus

MesajScris: 11 Feb 2011, 19:47 
Neconectat
Moderator global

truia scrie:
Bravo nea Maty! Cu asa o atitudine nu multi dintre cei mai tineri se pot mandri! :shock: :shock: :shock:
De fapt cred ca mentalul si increderea in sine sunt principalul atu pentru o cariera atat de lunga si de fructuoasa in ale pescuitului.
Si sunt sigur ca multe trofee te asteapta inca!!
Eu nu pot sa-ti urez decat succes si tot ce-mi doresc este sa fim vecini de stand daca m-o ajuta Dumnezeu sa ma calific si anul asta! :oops: :oops:
Sanatate si putere de lupta!

Coco, de ce esti rau cu nea Maty :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 11 Feb 2011, 21:01 
Neconectat

:lol: :lol: :lol: fara nici o intentie ascunsa!!!..oricum cuvantul ala de superstitie incepea cu "B"!! :lol:

Sus

MesajScris: 13 Feb 2011, 22:37 
Neconectat

Maestrul emerit Dr. Secosan s-a uitat pe aici si si-a tras articol (vs. site Subpescar). La fel ca si cel cu mrenele din ultimul numar. La fel ca si 99% din cartea sa. Copieri, traduceri ... Iarna asta am citit mai multe articole din vest si nu m-am mirat sa le vad traduse din Secosan :lol: :lol: :lol: cat il copiaza astia! Cuvant cu cuvant! :lol: :lol: :lol:

Serios acum, Tudose, nu poti sa ii interzici accesul acestui Bot al halieuticii pescaresti? Macar Tarus e original ... :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 14 Feb 2011, 10:30 
Neconectat

orice sursa de inspiratie e buna pana la urma!!! ;)

http://www.superpescar.ro/stiri/431-top ... deceniului

Ce ma va e necaz ca nu sunteti si voi in top precum Adi Petrisor? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 14 Feb 2011, 11:00 
Neconectat

Nu am nimic cu configuratia topului ci cu faptul ca Mr. Seco atceva decat sa plagieze nu stie ... :oops: :oops: :oops: doar poza cu magarul cred ca este originala in cartea sa!
:lol: :lol: :lol: :lol:

De altfel, ma tot mira fel de fel de persoane care se apuca si scriu articole despre pescuitul competitional si tehnici avansate cand ele nu reprezinta nici un fel de autoritate in domeniu ... din contra. Ar putea avea mai mult bun simt si s-ar trece doar la rubrica "traducator" si ar lasa textele originale intacte, nu maltratate.

Dupa ce castigi zeci de concursuri poti sa si scrii (despre pescuitul de competitie). Pana atunci, mai mult bun simt. Astept articole de la Zsolt, Rancu, Suciu, Bodocan, Petrisor, Maty etc. si/sau interviuri cu acestia.

Despre montaje tip "bomba", pescuit la feeder cu rubesiana si stafide cu usturoi poate sa scrie si acum. Si sa le citeasca tot el. :?

Sus

MesajScris: 14 Feb 2011, 15:20 
Neconectat

O explicatie ptr. Silk si altor potentiali fani de-ai lui Secosan:

1. A intrat pe aici (fara sa se logheze, fara ca niciodata sa fi scris nimic aici), a vazut topicul cu clasamentele AGVPS si si-a tras articol ...;
2. Cand a scris cartea, a intrat si pe alte forumuri sa isi promoveze maculatura, unde de altfel a fost si taxat pentru mercantilismul sau - altfel nici nu s-a sinchisit de alte forumuri;
3. In polemicile de pe sit-ul ALP a dat dovada de lipsa celor 7 ani de-acasa;
4. De fotosinteze sunt capabili multi si o fac multi. Ca doar sunt multe plante. Cam asa isi iau doctoratul si alte plante din alte domenii. Si care nici macar nu isi redacteaza cartile proprii;
..............................

Deci, te rog, Silk. Eu inchid aici, am vrut doar sa subliniez o anumita trasatura de caracter de indreptat. Din partea mea, fair play cand intra pe aici sa mai lase si un Buna Ziua! Noblesse oblige...

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 65 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Următorul

Ora este UTC [ DST ]