Hai Tica, orgoliile lui Seko sunt mai paguboase decat ale noastre!
Eu am cumparat si cartea si inca mai cumpar si revista ... si asta ar trebui sa insemne mai mult decat ambitiile lui desarte ...
deja a pierdut destui forumisti si pe alte meleaguri se dau premii pentru a avea audienta un forum ... economia asta de piata! Mai avem multe pana sa invatam ca nu te certi cu clientii ... cititorii ...
Si aruncatul de r..t a fost practicat si in topicul tomberon de pe Superpescar, catre copilul lor ALP (de altfel unul reusit) si catre Dl. Tarus ... a carui revista are un alt segment de piata si nu vad cum i-a deranjat (de acolo au sters un mic text nevinovat personal si au lasat mizeriile altora de-ai lor... En fin, ar mai fi si diverse subiectivisme gen Concursurile DL. Harsan anuntate dupa ce au avut loc, cu participari internationale si vesnicul campion aradean Horia X
si cu exclusivisme nascute din frustrari ...Offff, so much Vanity Fair!
Prefer vulgaritatea lui Suciu de a spune lucrurilor pe nume, dar de a invata pe altii atatea lucruri despre pescuit - si nu sunt putini, decat exclusivitatile si orgoliile altora ... sunt articole superbe scrise de Secosan(mai putine si mai bune cand nu enunta pareri personale), in special cand are invitati de marca, sunt si multe traduceri si multe texte personale mult mai slabe ... si multa fotosinteza ... Si o zic si acum, pariez ca daca se inscrie aici (pentru ca ii place sa citeasca ce publici si tu, Tica), il vom saluta cu totii - dar ... orgoliul, ce sa ii faci.
Apropo, am citit relatarile din presa britanica despre campionatele de pescuit internationale si nu am vazut subiectivismul relatarilor lui Secosan (vezi pista din Croatia, concursul de la Madunice - "cu ecluza la tampla"
etc.