@rubex
inca nu m-am tampit
acum
treaba cu calificarile pt etapele finale merge acolo unde sunt cluburi si unde ele (cluburile)organizeaza zeci de concursuri pe an pe banii lor, in interiorul clubului sau intercluburi...la noi nu e cazul...de ce?..pt ca pe cei indreptatiti sa faca asta ii doare la un metru in fata p...ii de pasiunea noastra(in marea lor majoritate)iar daca acolo unde se vrea o cupa mica si se cere o taxa cat de cat,nu vine mai nimeni
da-mi un exemlu de concurs in romania cu mai mult de 70 concurenti
exceptand finala pe echipe de anul asta si cupa copiilor de 1 iunie
daca te uiti pe toate listele de participanti la cupele mari din romania o sa vezi cam aceiasi concurenti.....cu mici exceptii(de ce oare ?...la restul cocurentilor li se ingradeste cumva accesul la inscriere?)
@veronica
sarut mana
vreau sa taiesc si eu ziua cand agvps v-a organiza un concurs in plus pe banii lor ...asa ca vrem noi
atentie,fiecare concurs de etapa v-a fi tratat de data asta ca pe o finala de catre concurentii cu pretentii(larve,nada,antrenamente) asta inseamna bani....cum o sa-i recupereze (macar partial) din premiile oferite de AGVPS?...care nu da macar o medalie si o diploma la concursurile de calificari....nu mai zic de premii consistente
macar in varianta propusa de mine ai o sansa sa castigi ceva la tombola
ca AGVPS sa fie de acord cu ce vrem noi ,trebuie sa le si propui ceva,...in cazul de fata scapa de organizarea de fazelor intermediare si finale.... se aleg cu gloria de a inmana ei titlul de campion
@otto
cine va opreste sa nu organizati 30 de concursuri locale pe an? lipsa de preocupare? sau ariciul din buzunare?
cum se face ca ai ajuns la concluzia ca in cativa ani de zile vor fi 7 concurenti la fazele finale? eu cred ca v-a fi bataie mare intre concureti care sa acceada in fazele finale....mai ales ca aici sunt si premii si locatii atractive
incep sa cred ,ca unii dintre voi ar vrea 5 concursuri de selectie intre divizionari,organizate de agvps pe banii concurentilor cu premii 0 si voi sa face-ti misto de noi ca mare dobitoci suntem ca ne ducem acolo pe soare si vant si mai apoi sa ne mai criticati maniera de pescuit si rezultatele de afara....mrrrr
apropo,pe sistremul asta cine vine din urma la giurgiu,pitesti,bucuresti,valcea,calarasi,tulcea,braila,constanta,prahova,dambovita?...mai vrei exemple?...mai am