In zona Mures I sunt cateva locuri superbe de pescuit. Adevarul este, insa, ca sunt cam departe de Arad ...
O sa vedem ce controale vor fi in Arad pe Mures - nu am nimic cu AGVPS-ul, am permis de AGVPS dar nu prea am vazut controale in anii trecuti.. Sper sa le intensifice si sa protejeze mai bine aceasta apa minunata.
In alta ordine de idei, o sa vedem ce se va intampla in zona I si daca lucrurile vor evolua acolo nu vad rostul intepaturilor de mai sus. Pe mine, ca pescar, ma intereseaza sa existe fond de pescuit, sa fie protejat si sa vad ca banii mei sunt cheltuiti in folosul pescarilor corecti. M-am saturat de braconajul de pe Mures (greblari, fara permise, pesti sub dimensiune sau peste cantitati, siruri, plase etc.).
De altfel, rog pe oricine observa acte de braconaj sa sune la Jandarmerie.
Totodata e bine de stiut ca membrii Asociatiei lui Harsan vor tb. sa aiba dovada achitarii taxei de pescuit asociatiilor care au preluat Muresul, daca vor sa pescuiasca pe Mures. Daca o sa castige cumva in instanta (
) atunci se schimba lucrurile, pana atunci vor trebui sa respecte hotararile si legile existente.
PS ptr. Dani si Destinu: Sunt curios, sunteti macar de la AGVPS????