Pescuit Stationar

Acum este 24 Noi 2024, 17:45

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 159 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 16  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: CONCURS DESCHiDERE BALTA CORNESTI 1- APS Fir Intins Arad
MesajScris: 03 Mar 2011, 12:15 
Neconectat

Bine graiesti maestre :P :P :P :P :P :P :P

Sus

Subiectul mesajului: Re: CONCURS DESCHiDERE BALTA CORNESTI 1- APS Fir Intins Arad
MesajScris: 03 Mar 2011, 12:29 
Neconectat

Nu era o emisiune pe craparad unde punea la test aceasta teorie :) culmea tot pe cornesti 1 ;) Feeder vs match

Sus

MesajScris: 03 Mar 2011, 12:48 
Neconectat

Nutzu-le..ai perfecta dreptate..Cornestiul se va castiga cu pluta + multa inspiratie la tragere...dar!!!!... i-mi aduc aminte de singurul concurs la care am participat acolo cand, Gibo(radu),dupa un rezultat foarte bun in prima zi...a tras prost, in a doua ...pe un stand unde pur si simplu crapul nu a stat in rbs....solutia era clar match-ul...eu si altii din jur ne-am adaptat ...si Gibo stie ce a patit...dar...in conditiile zilei respective...un feeder aflat in mainile "cui trebuie"...garantat ar fi obtinut un rezultat mult mai bun...ceea ce ar fi dus ,nu neaparat in a castiga concursul ,dar,cel putin la o clasare mai buna, daca nu in primii 3.
In consecinta, cred ca pe anumite standuri... in anumite conditii ...si ma repet "in mainile" a cui trebuie...este solutia salvatoare pentru mansa/ziua respectiva.

Sus

MesajScris: 03 Mar 2011, 13:02 
Neconectat

Tica, crede-ma ca cunosc balta si stiu cum se comporta atunci cand se populeaza mult si la putin timp e concurs. O sa fie pestele imprastiat peste tot. Asa a fost in primul an de concursuri pe balta 1. Normal, dupa cateva luni pestele incepe sa cunoasca locatia si isi ocupa locuri preferentiale pe lac. dar nu cred ca va fi cazul acum. Eu zic ca o sa fie pestele imprastiat mai ales daca se populeaza in doua locatii, una la dig si alta la mijlocul baltii. In nici un caz nu trebuie populat in capat.

Eu pariez ca cel care va castiga va fi unul dintre urmatorii: Suciu, Baltac, Boldea sau Pelici. Iar Miza va fi mult mai bine clasat ca si Barbu!! Hahahahahaaaaaaa

Sus

MesajScris: 03 Mar 2011, 13:18 
Neconectat

plus Eduard I lista asteptare

Sus

MesajScris: 03 Mar 2011, 13:20 
Neconectat

Maestre nici daca am doua maini de stanga si alea rupte nu ma bate MIZA :D :D :D :D :D :D :D :D

Sus

MesajScris: 03 Mar 2011, 13:46 
Neconectat

Sigur eu nu vorbesc de particularitatile , doar a concursului care urmeaza,mai mult nu am avut senzatia ca Brolu se va oprii doar la acest concurs si ca vor mai urma si altele cu acela-si regulament in lunile sau anii care urmeaza si am convingerea ca se va castiga si sectoare la feeder ,ceea ce va deschide sansa unei regandiri de strategii printre randurile pescarilor de competitie actuali care vor trebui sa tina seama din ce in ce mai mult si de "noul stil" aparut relativ recent in romania.Mi-l imaginez pe Suciu care...dupa ce io trage unul cu feeder in sector...a doua zi si pune mana pe telefon si comanda...vreau 4 bete feeder + 4 mulinete cu firele aferente + 100 cosulete...deci cineva sigur va castiga si din asta ;) :lol: ...practic este o deschidere imensa de posibilitati si nu ai de unde sti ca...Tudose de exemplu, nu se redescopera pe sine si devine cel mai tare pescar de feeder din romania :lol: :lol: :lol: ...intelegi acum, ce vreau sa zic ;) ;) ;)

Sus

MesajScris: 03 Mar 2011, 16:37 
Neconectat
Moderator global

ticairlandezu scrie:
Sigur eu nu vorbesc de particularitatile , doar a concursului care urmeaza,mai mult nu am avut senzatia ca Brolu se va oprii doar la acest concurs si ca vor mai urma si altele cu acela-si regulament in lunile sau anii care urmeaza si am convingerea ca se va castiga si sectoare la feeder ,ceea ce va deschide sansa unei regandiri de strategii printre randurile pescarilor de competitie actuali care vor trebui sa tina seama din ce in ce mai mult si de "noul stil" aparut relativ recent in romania.Mi-l imaginez pe Suciu care...dupa ce io trage unul cu feeder in sector...a doua zi si pune mana pe telefon si comanda...vreau 4 bete feeder + 4 mulinete cu firele aferente + 100 cosulete...deci cineva sigur va castiga si din asta ;) :lol: ...practic este o deschidere imensa de posibilitati si nu ai de unde sti ca...Tudose de exemplu, nu se redescopera pe sine si devine cel mai tare pescar de feeder din romania :lol: :lol: :lol: ...intelegi acum, ce vreau sa zic ;) ;) ;)

Pina acum , de fiecare data , le-am luat banii federistilor cind au facut concursuri mixte match - feder :lol: :lol: :lol: :lol: si eram cam singurul care pescuia la match intre 18-20 de federisti .....si de atunci nu au mai facut concursuri mixte :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Acum ca e voie si cu rubeziana si cu match-ul .....nu le dau prea mari sanse ;) ;) ;) ;) ;) ;)

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 03 Mar 2011, 17:38 
Neconectat

glukas scrie:
plus Eduard I lista asteptare

Mersi
dau o bere

Ultima oară modificat de Eduard I pe 03 Mar 2011, 17:39, modificat 1 dată în total.

Sus

MesajScris: 03 Mar 2011, 17:38 
Neconectat

nutzu_z scrie:
......
Eu pariez ca cel care va castiga va fi unul dintre urmatorii: Suciu, Baltac, Boldea sau Pelici. Iar Miza va fi mult mai bine clasat ca si Barbu!! Hahahahahaaaaaaa

Asta e clasamentul de la sfarsit la inceput! :lol: :lol: :lol:
Acum serios, evident ca locul I va ramane in Arad ... Nutzu e la Mallorca asa ca nu mai sunt pericole la sud de Mures! :lol: :lol: :lol:
La Lugoj am dat niste peleti cu naftalina, Eugen s-a dezobisnuit de crapi, timisorenii au ramas fara Nutzu Idol asa ca vor fi carne de tun! :D

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 159 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 16  Următorul

Ora este UTC [ DST ]