Tudore, eu fumam 3-4 pachete pe zi....si m-am lasat asa doar ca sa-mi dovedesc ca am ambitie!.... adica nu aveam nici o problema de sanatate si nici macar mustrari de constiinta ca fac ceva ce nu trebuie!...
M-am lasat ca sa vad daca pot!... si am putut!...si de-abia dupa aia am vazut ca vreme de 20 de ani am fost intoxicat si drogat ...si am vazut ca viata e alta...si ca mancarea are gust!... si ca florile au miros!..si mi-am dat seama cat de bou am fost!
Cel mai hazos a fost cu cafeaua:.... dupa ce m-am lasat de tigari n-am mai baut nici cafea!!..ce drac de cafea e aia fara tigare??!!... deabia dupa vreo 2 ani am redescoperit gustul si aroma cafelei...si acu' beau cafea pentru ca-mi place si ma delectez cu savoarea ei pe vremuri inecata in fum de tigare si ignorata cu desavarsire...
Am incercat la inceput cu tot felul de cacaturi...guma Nicorette, plasturi...sa reduc numarul de tigari...sa le tai in jumatate ca sa fumez mai putin!...Aiurea!...nimic de genul asta n-a mers!!!..imi ardeau buzele si sufletul dupa un fum!..si cel mai rau era ca nu aveam tigari si eram intr-o panica generala...
Asa ca m-am ambitionat...mi-am cumparat un pachet din tigarile mele preferate...l-am deschis...am fumat o tigare...pe urma l-am pus in buzunar!!!...si acolo a ramas!!...l-am purtat cu mine vreo 6-7 luni!...
Si tigarea aia lipsa din acest pachet a fost ultima tigare din viata mea!
Inca mai am vreo 10 tigari in pachetul cu pricina!!!...mai servesc din cand in cand cate un prieten care vine in vizita si ramane in pana!!!!