Cand am spus ca am reusit sa invingem ajvps nu am spus o in nume personal am spus o in numele APS Fir Intins.
"Nica v a tras o" - nica va ramane oricand prietenul meu si si a facut treaba exact cum i s a cerut.
Da am pierdut Muresul pe urmatoarele aspecte : "Ajvps arad va primi Mures III datorita istoricului si cadrului organizatoric" ; fapt care se poate vedea si pe site la ANPA.
Ce istoric?Ce a facut AJVPS ARAD pt voua hai sa spunem numai in ultimii 5 ani.
Ce cadru organizatoric?PAznici angajati pentru fondurile de vanatoare.
Adevarul ca inca ne batem cu niste structuri mai vechi ale statului care inca mai au trecere buna pe la conducere,doar nu sunteti copii ca NICA ne a tras o
prostii,el doar a transmis ca fara MURES III AJVPS moare,ce nu e clar.
Nu vreau sa intru in polemici,daca cineva are ceva sa ne reproseze din scurta noastra activitate de 1 an de zile cu APS Fir Intins,forumul este public asa ca baga ti.
Inca ne a mai ramas Crisul Alb si o parte din Cigher,daca nu mai vine o alta hartie de la conducere si se termina tot.
Ramanem cu Cornestiul,facem un club mai restrans de membrii,eu imi voi vedea de famillie si business ul meu personal,pt ca activitatea unei asociatii nu e o chestiune care se rezolva atat de usor iar de castigat n am castigat un sfant.
Fir Intins !