cosmin, multumesc pt raspuns, dar departe de mine gandul sa ma orientez spre energo. primul motiv e ca toate lansetele pe care am pus mana, mai putin competition match, slider match si cele pe care scrie micut la cotor "triana", sunt mai mult sau mai putin pari. nu am pus mana pe toate, nici vorba, doar ce am vazut prin magazine, dar pot sa spun ca nu as pescui cu ele. nu contest calitatea lansetelor energo, dar ma opresc la greutatea lor, si nu sunt deloc incantat...celalalt motiv e ca bugetul imi permite o lanseta de calitate. stiu ca sunt multe produse scumpe si de calitate indoielnica, dar nici unul ieftin si bun. calitatea energo se opreste la 250lei si probabil ca multe din produse isi merita banii. cat despre ce imi doresc eu, eu vreau porche, ferrari sau lamborghini intre masini, dar care sa fie???...
ma intereseaza pareri despre shimano antares, aerocast, speedmaster, maver reactorlite, preston, sau alte firme de calibru asemanator. una dintre acestea va fi, dar nu ma pot decide care. asta in primul rand ca nu am unde sa le vad, sa le compar, nu sa pescuiesc cu ele, dar macar sa le tin in mana, sa le scutur putin
din datele tehnice gasite pe net sau preturi, nu sunt convins ca prestonul e mai bun ca antaresul, sau speedmasterul ca reactorlite.
si de aceea cer sfaturi....cu multumiri.