Insecta , ia in calcul ca pentru un bun randament ai nevoie de 2 oameni. Ca sa lucrati impreuna. Atunci sunt niste ciururi mai serioase , iar cu "galeata atasata la o coada " aduci namol si umpleti ciurul , apoi amandoi fracati la el ... Te-ai dilit rau... Pentru consumul tau , ia o lada de plastic(pt paine , ca-i mai tare plasticul ca la alea de fructe) , taie-i de pe fund si cateva de pe lateral , (sa n-o slabesti prea tare) nervuri din plastic subtiri si imbrac-o la interior cu plasa metalica de tantari. "Decupajele" in plastic au rolul de a permite circulatia apei mai usor , sa speli namolul mai repede.Nici prea dese , ca o slabesti , nici prea rare. Aici poti taia de doua ori , prima data mai bine mai putine , apoi daca este cazul mai tai a doua oara , ca nu-i coada de caine. Plasa o pui DINTR-O SINGURA BUCATA , o pliezi si o mulezi la interior , chiar daca se suprapun cutele , dar SA NU AI CAPETE , ca umbli cu mana prin zona aia si este namol , te intepi... Daca apa este mica , poti lua namolul direct cu ea si-l speli , fara a mai avea nevoie de o scula sa-l culegi. Insa , chiar daca nu-i frig , iti recomand sa intri in apa aia cu cizme sold sau pantalon...
In rest , dute-n namol...
Si o mana de larve gigant am eu la tine. Dar vezi ca au perioade cand sunt mici , cand zboara , cand sunt mari , etc , functie de ciclul lor de viata. Cum scria pe aici si alt user.
Deci , cand o sa te intreb eu daca ai , parca vad va fi perioada cand tocmai au zburat!
In rest , nu mai posta aici ca prostul despre ele , ca daca te vad baietii de unde le scoti si sunt , apar miticii profesionisti si tu vei pune in carlig larva lui Petrisor.
Adica taci si fa-ti treaba in liniste.