Reprezentantul de la ANPA mi-a spus ca pot ridica permisul de la orice asociatie care are dreptul de a elibera permise, asta daca am platit la trezorerie sau chiar la ei suma de 30 lei. Cu acel permis pot pescui pe Dunare si M. Neagra fara alte taxe. Apoi daca vreau sa pescuiesc pe alte ape am doua variante, una sa platesc dinainte taxele de acces sau sa ma fac membru si alta e sa pescuiesc legal cu acel permis pe rauri iar daca vine controlul sa le platesc taxa de acces la fata locului in cazul in care ei imi cer asta.
Mno, daca acel domn m-a aburit atunci.. si eu vorbesc prostii.
Sa presupunem ca am permisul de 30 lei, si intamplator ajung in Brasov, intr-un sat pe undeva, si vad Oltul ma gandesc ca am o lanseta in portbagaj. Nu pot pescui acolo cu permisul de 30lei daca nu am fost sa platesc taxa de acces la asociatia care are acel tronson de rau in administrare? Plm cum se fac unii stapani pe apele nationale, si nu mi-ar fi ciuda daca ar face ceva pentru ele.
Poate citeste cineva de la vreo asociatie, de ex din Sibiu, si imi spune si mie/noua ce proiecte au anul acesta pe raul Olt. Ce investitii fac, care e planul etc? Sau sunt bani prea putini, ajung pt doua concursuri 3 beri 2 gratare si restul nu ne mai intereseaza pe noi.
Si da.. iti garantez ca anul acesta voi cumpara doar permisul de 30lei si voi pescui doar cu el. Pe riscul meu.