alintudose scrie:
diccosmin scrie:
Daca eu ma duc la trezorerie si achit taxa de 30 lei,
cineva trebuie sa-mi elibereze permisul. cu acel permis voi pescui pe litoral, unde nu am nevoie de asociatie. (si desigur pe OLT
asteptand controlul)
Exact. Cineva probabil trebuie sa ti-l elibereze. dar asociatiile care nu fac nimic pentru tine trebuie sa intocmeasca rapoarte cu datele celor carora le-au eliberat permisul. Cu date personale , adrese , CNP , etc , sa le trimita la ANPA. Tot ele , ca sa primeasca permise ANPA gratuite pentru pensionari si scolari , trebuie sa adune si sa trimita alte date la ANPA. Crede-ma ca nimeni nu va face asta mocca , te vor trimite sa-ti ridici permisul de la cei carora le-ai platit.
Sa ne spui de unde ai ridicat permisul , sa stim si noi.
Asta nu e problema mea, ca asociatia trebuie sa dea permise gratuit la pensionari. Au noroc pensionarii ca daca ar fi la latitudinea asociatiei ar ramane fara pensie
. Astia din Sibiu vror 70+30lei, raporteaza asta la salariul minim pe economie, sau la o pensie amarata. Voi uitati in ce tara traiti, comparati pescuitul din Romania cu pescuitul din alte tari, regulilele de aici cu cele de acolo, taxele de aici cu cele de acolo. Trebuie sa ne aliniem la normele UE, la plm. Aud asta toata ziua peste tot, dar conditii ca in UE cine ne ofera? Cand o sa vad o lebada pe olt? cand o sa vad un rau curat?
Nu e vina voastra, e vina celor care cotizeaza la voi. Daca macar jumatate ar renunta la a mai fi membru, s-ar putea sa ne cautati pe la usi cu permise la juma` de pret.
O sa va spun cine mi-a eliberat permisul pentru ca cineva trebuie sa-l elibereze
chiar daca acel cineva va fi ministrul apelor