Pescuit Stationar

Acum este 26 Noi 2024, 12:37

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 6 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: ATENTIE !!! TICALOSI IN ZONA !!!
MesajScris: 23 Mar 2011, 17:54 
Neconectat
Moderator global

Frunza verde de secara ,
Sa-mi bag... in ea de tara...

Am primit un minunat proces verbal de contraventie , prin care mi se spune ca am fost fotografiat in 25.10.2010 in Sacadate , HD , cu auto nr... si nu aveam rovigneta valabila. Astazi 22.03.2011 am primit PV-ul. Intre timp , am luat una noua si am aruncat-o pe cea de anul trecut. Nici o zi n-am circulat fara rovigneta , de cand au aparut. Doar ca nu pot sa le dovedesc faptul ca-s ticalosi.
Deci , pastrati dovezile platii rovignetelor , ca vin surprizele...
Tulemumancurdehoti... :twisted: :twisted: :twisted:

Sus

Subiectul mesajului: Re: ATENTIE !!! TICALOSI IN ZONA !!!
MesajScris: 23 Mar 2011, 18:08 
Neconectat

Pai si ei cum fac dovada ca nu aveai rovigneta valabila ?

Sus

MesajScris: 23 Mar 2011, 18:12 
Neconectat
Moderator global

Sistemul informatic performant...

Sus

MesajScris: 23 Mar 2011, 18:38 
Neconectat

Nu care cumva este mina lui Petrisor , care fuge dupa tine cu aparatul de fotografiat ?!?!? :o :o

Sus

MesajScris: 24 Mar 2011, 07:18 
Neconectat

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ce stupizenie!!! (asta cu amenda nu remarca lui Barsan cu Petrisor!!)...fratee!! numai in Romania se poate intampla asa ceva!!!!..ce vite incaltate a generat sistemul asta educational post decembrist!!!..Tudose, tara e in criza!!!..si deci si "guvernantii-afaceristi cu statul" care o conduc!!.. si fiind ei in criza, mecanismul e simplu... aduna cat mai multi bani de la contribuabilul cinstit (bou la poarta noua a aparatului financiar modern!!) .. cel mai simplu prin amenzi de tot felul!!!!.... baga-i la buget!!... plateste salarii cat mai mici ca sa-ti ramana la buget cat mai mult!!..si pe urma baga tot bugetul in buzunarul propriu (70% tie -30% la partid) prin metode civice ( ca dau bine si la campania electorala)..adica: fantani arteziene , parcuri intre blocuri, zilele orasului, chefuri pentru pensionari, sali de sport in catune cu 4 babe de 80 de ani, biserici (aci tre' sa mai imparti din profit si cu preafericitii momentului!)..totul cat mai scump, cat mai inutil si cat mai putin durabil ca sa le poti reconstrui macar o data la 4 ani!

Cat despre sistemul informatic performant: o fi el performant nu zic ba..ca sigur e cumparat pe bani supergrei de afara..adica de cel putin 3 ori mai scump decat face ( adica exect ca si la apa: normala, grea(X2) si supergrea(X3)... si la banii supergrei se face asa: banii grei (X2) la vanzator...banii usori (X1) sub forma de comision la hotul care a semnat..in total da X3- aritmetica de clasa a 3-a.... ca si asa aia nu stiu mai multa!!)... dar nu te gandesti la ce tampiti il opereaza pe sistemul respectiv????..pai ce crezi cumva ca s-a ameliorat nivelul educational al tablagiilor... care ortoped poate reduce "fractura intelectuala" intre politai si omul de rand??.... :shock: :shock: .. pai ala ar lua premiul Nobel pentru sculptura!!!... adica ar trebui sa sape cu dalta niste circumvolutiuni in creierul cu urme de cascheta ca singura adancitura de pe materia prea putin cenusie a alora...niste vopsea in plus n-ar strica!!!

Cat despre remarca lui Barsan mi se pare o idee excelenta!!!..Pai eu am poze cu voi toti in masini in diverse locuri..ia sa va iau putin la santaj..... ca daca nu va parasc la politie!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ..Ia sa vad eu care dintre voi mai aveti rovignetele de acu' 3 ani??? :lol: :lol: :? :? :? ...cat ti-au luat aia Aline?..eu iau 25% din minimul care se plateste in 48 de ore! :shock: :shock: :shock:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 24 Mar 2011, 18:14 
Neconectat
Moderator global

La tine-i mocca. Dupa ce i-am sunat si le-am dat cu waglerul prin gura , mi-au spus ca era bine daca mai aveam vechea rovigneta , ca se anula. Pana la 1 oct 2010 se eliberau dupa serie sasiu , iar dupa aia sistemul lor performant verifica dupa nr inmatriculare... Iar PV de contraventie , din 25.10.2010 mi-a venit , normal , in 22.03.2011. Ca nu cumva sa mai am rovigneta veche... Asa ca am platit jumate din contraventie - 125 ron si o "despagubire" , egala cu valoarea rovignetei , 28 euro(117 ron). Deci , in 2010 am circulat cu doua rovignete... Una pentru cauciucurile de vara si una pentru cele de iarna... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: sa-i umplu de carne-n gat... :lol: :lol: :lol:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 6 mesaje ] 

Ora este UTC [ DST ]