Pescuit Stationar

Acum este 24 Noi 2024, 18:08

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 159 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 12, 13, 14, 15, 16  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: CONCURS DESCHiDERE BALTA CORNESTI 1- APS Fir Intins Arad
MesajScris: 27 Mar 2011, 20:29 
Neconectat

Va multumesc tuturor pentru felicitari :!: :!: :!:

Ziua a inceput foarte bine inca de la tragerea la sorti, unde am tras un loc 18, capat de stand in sectorul 1. Norocul meu suplinea intr-un fel lipsa de experienta mai ales ca langa mine era Adi Suciu, un pescar foarte bun cu multa experienta, dar sa nu uitam ca si sansa face parte din acesta ecuatie care se numeste pescuit :lol: :lol: :evil:

Strategia mea a fost axata pe caras inca de la inceput, stiind cu o zi inainte ca la crap va fi dificil fiind foarte mofturos, prinzandu-se cateva bucati toata ziua..... :o ....si se pare ca am reusit, chiar daca la un moment dat Adi avea 4 crapi prinsi pe langa ce-i 3 ai mei, dar se pare ca frecventa cu care prindeam carasii si-a spus cuvantul, totalizand la final in jur de 9 kg si castigand sectorul.

Vreau sa felicit si organizatorii: Adi Petrisor, Cosmin Brola, Razvan Butu...pe Razvi de 2 ori, fiind si ziua lui azi :lol: ....pentru acest concurs reusit unde ne-am simtit bine, am avut surprinzator si parte de o vreme buna...iar premiile n-au fost deloc de aruncat :lol:

Sus

Subiectul mesajului: Re: CONCURS DESCHiDERE BALTA CORNESTI 1- APS Fir Intins Arad
MesajScris: 27 Mar 2011, 20:32 
Neconectat

Standurile din fata cabanei erau bune atunci cand se hranea pestele mai ales acolo si cand se pescuia in afara concursurilor mai ales acolo.

De altfel, si pe standurile unde s-a aruncat mai multa nada ieri s-a prins un pic mai bine :lol: azi ...

Caras??? Serios, Cosmin, nu gasiti platica pentru populat la un pret mai bun?

Sus

MesajScris: 27 Mar 2011, 20:54 
Neconectat
Moderator global

Felicitari castigatorilor :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Felicitari organizatorilor si succes cu balta ;)

Sus

MesajScris: 28 Mar 2011, 11:50 
Neconectat

Frumos concurs,organizare ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Felicitari APS Fir Intins Arad ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Sus

MesajScris: 28 Mar 2011, 12:49 
Neconectat

Felicitario castigatorilor!!! Felicitari MIZAAAAAAAA!!!! Olivereeeeeee, ce facusi tata cu cap de sector?????? Iar nu te-ai odihnit noaptea?? Cosmine bravo! De pe un stand mai putin bun ai reusit sa faci un loc spectaculos!

GluKas... 3 concurenti din TM, toti cu locuri intre 1 si 4... Trageti tare ca vad ca copii va ajung din urma...

PS--- Asta e dezavantajul concursurilor cu o singura mansa. Chiar daca ai facut un 3 sau un 4, nu iti ofera sansa de a arata valoarea...

Sus

MesajScris: 28 Mar 2011, 13:34 
Neconectat

Citat:
Olivereeeeeee, ce facusi tata cu cap de sector?????? Iar nu te-ai odihnit noaptea??

Ma ce sa zic...poate am gresit cu ceva. :oops: :oops: :oops: dar 4 ore si 20 min sa nu ai nici macar un caras pe vad...nici macar o trasatura. Am ajuns sa pescuiesc si cu pluta de 0,2 gr,forfac de 10 si carlig de 18 cu 4,5 larve si nimik. Deabia pe sfarsit mi-au intrat pestii pe vad si am reusit in 30 min sa prind 3 crapi si un caras cu care am facut un 4 f.f. greu. Am iesit si pe match si nimik. Nu stiu ce sa zic. Am incercat toate variantele posibile.Si concurentul de vis-a-vis la fel a patit. in ultima jumatate de ora a inceput sa prinda. Pana atunci pauza totala.

Sus

MesajScris: 28 Mar 2011, 17:19 
Neconectat

Eduard I scrie:
Va multumesc tuturor pentru felicitari :!: :!: :!:

Ziua a inceput foarte bine inca de la tragerea la sorti, unde am tras un loc 18, capat de stand in sectorul 1. Norocul meu suplinea intr-un fel lipsa de experienta mai ales ca langa mine era Adi Suciu, un pescar foarte bun cu multa experienta, dar sa nu uitam ca si sansa face parte din acesta ecuatie care se numeste pescuit :lol: :lol: :evil:

Strategia mea a fost axata pe caras inca de la inceput, stiind cu o zi inainte ca la crap va fi dificil fiind foarte mofturos, prinzandu-se cateva bucati toata ziua..... :o ....si se pare ca am reusit, chiar daca la un moment dat Adi avea 4 crapi prinsi pe langa ce-i 3 ai mei, dar se pare ca frecventa cu care prindeam carasii si-a spus cuvantul, totalizand la final in jur de 9 kg si castigand sectorul.

Vreau sa felicit si organizatorii: Adi Petrisor, Cosmin Brola, Razvan Butu...pe Razvi de 2 ori, fiind si ziua lui azi :lol: ....pentru acest concurs reusit unde ne-am simtit bine, am avut surprinzator si parte de o vreme buna...iar premiile n-au fost deloc de aruncat :lol:

Am omis sa va spun despre nada, Dynamites Baits - Swim Stim Match Sweet Fishmeal Ringers 2 kg + Frenzied Hemp Supermatch Black 1kg.....prietenii stiu de ce :lol: :lol: :lol: :!: :!: :!: .....o recomand cu caldura :mrgreen:

Sus

MesajScris: 28 Mar 2011, 18:25 
Neconectat
Moderator global

Da' Boldea ce-a patit? A intarziat si a pescuit numai 15 minute? Sau a invatat de la mine de la Ben? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 28 Mar 2011, 19:47 
Neconectat

@ Eduard I

Cred ca cu aceeasi nada a pescuit si Glukas ;) dar nu stiu de ce parca nada asta da randament mai bun pe capetele de sector ;) (prietenii stiu de ce)...

Sus

MesajScris: 28 Mar 2011, 19:55 
Neconectat

Esti tu destept, Bruharu' :lol: :lol: :lol: Interesant este ca a folosit nada asta si pestii nu au trecut de standul lui ... iar eu nu am mai avut un cap de sector de multa vreme .... apropo, Petrisor era gata sa puna pariu ca cel ce va folosi nada asta nu va fi in primii 10 ... deci Edi pe I si eu pe 9 ... 8-) pacat nu am pus pariu! O sa mai vedem si la urmatoarele concursuri ...
Iar cu Suciu in stanga sa fi convins ca nu e usor, chiar daca esti capat de sector!!!

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 159 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 12, 13, 14, 15, 16  Următorul

Ora este UTC [ DST ]