Pescuit Stationar

Acum este 24 Noi 2024, 14:25

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 159 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 12, 13, 14, 15, 16
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: CONCURS DESCHiDERE BALTA CORNESTI 1- APS Fir Intins Arad
MesajScris: 28 Mar 2011, 20:00 
Neconectat

Eduard de unde este din arad,din timisoara de unde si cati ani are ca am vazut mai sus ca ati zis ca vin cei tineri din spate.
Si am observa ca in aceasta rubrica se vorbeste mai mult acum dupa ce e gata concursu decat inainte de concurs :lol:

Sus

Subiectul mesajului: Re: CONCURS DESCHiDERE BALTA CORNESTI 1- APS Fir Intins Arad
MesajScris: 28 Mar 2011, 20:31 
Neconectat

BREHARU, draga glukas, BREHARU :D..... Nu inteleg de ce atatea rautati.. :lol: :lol: Spune si tu lumii intregi ca ai prins si tu 3 pestisori cu nada aia ;) si sa stii ca are efect cu bataie lunga, ca si eu am prins vis a vis de Edy cativa carasei negriii ca cenusa, sigur de la nada erau asa ;) :twisted: :twisted: Si chiar asa, nu stiu ce cauti tu duminica iar la Cornesti ca e doar o mansa, nu doua :)

Sus

MesajScris: 29 Mar 2011, 13:36 
Neconectat

5, Bre Hatrule, 5 carasei ... :lol: :lol: :lol: si cu galeata, 10! :lol: :lol: :lol: Serios acum, ca ai fost langa el, MH-ul a avut peste? :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 29 Mar 2011, 15:30 
Neconectat

MH ?? :D :D :D de ce trebuie sa fim rai ?? Nu stiu de ce , dar cred ca MH a avut 6 pesti ?! Ma contrazice cineva ?? Si sunt sigur ca nu a dat cu nada neagra ... :twisted:

Sus

MesajScris: 29 Mar 2011, 17:36 
Neconectat

Raul. scrie:
Eduard de unde este din arad,din timisoara de unde si cati ani are ca am vazut mai sus ca ati zis ca vin cei tineri din spate.
Si am observa ca in aceasta rubrica se vorbeste mai mult acum dupa ce e gata concursu decat inainte de concurs :lol:

Dina Arad sunt Raul si am 34 la colectie :lol: :twisted:

Sus

MesajScris: 29 Mar 2011, 17:46 
Neconectat

glukas scrie:
Esti tu destept, Bruharu' :lol: :lol: :lol: Interesant este ca a folosit nada asta si pestii nu au trecut de standul lui ... iar eu nu am mai avut un cap de sector de multa vreme .... apropo, Petrisor era gata sa puna pariu ca cel ce va folosi nada asta nu va fi in primii 10 ... deci Edi pe I si eu pe 9 ... 8-) pacat nu am pus pariu! O sa mai vedem si la urmatoarele concursuri ...
Iar cu Suciu in stanga sa fi convins ca nu e usor, chiar daca esti capat de sector!!!

George lasa ca vedem Duminica, poate prinzi tu un cap de sector si poate tot cu Adi langa :lol: :lol: :lol: ....as muri de ras
sau iar eu :twisted:

Sus

MesajScris: 30 Mar 2011, 11:30 
Neconectat
Moderator global

Am uitat si eu sa atrag atentia celor care inca mai au nelamuriri in privinta concurentei dintre match si feeder :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
daca va uitati pe clasamente sint niste semne care seamana cu oua-le taiate in doua , sau cantitati care incep cu 0,..... 1,..... :shock: :shock: :shock: :shock: ......alea inseamna ...feeder :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sa dispareti cu bigudiurile voastre :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 30 Mar 2011, 14:04 
Neconectat

Domnul Suciu va rog sa nu jigniti feederul ;) :lol: :lol: :lol: ca si eu vin la concursul de duminica si tare vreau sa vad cu ochii mei cine prinde mai mult :twisted:
Si eu sincer nu as vrea neaparat sa prin un cap de sector pt ca stiu ca as ocupa locul pe degeaba si nu as putea lua primul loc.Mai degraba as vrea sa prind un loc langa capul de sector mas simti mai bine :D :lol:

Sus

MesajScris: 30 Mar 2011, 14:30 
Neconectat

adi suciu scrie:
Am uitat si eu sa atrag atentia celor care inca mai au nelamuriri in privinta concurentei dintre match si feeder :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
daca va uitati pe clasamente sint niste semne care seamana cu oua-le taiate in doua , sau cantitati care incep cu 0,..... 1,..... :shock: :shock: :shock: :shock: ......alea inseamna ...feeder :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sa dispareti cu bigudiurile voastre :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Lasa-i ma Adi sa mai spere in continuare. Speranta moare ultima.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 159 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 12, 13, 14, 15, 16

Ora este UTC [ DST ]