Salut...am si eu o intrebare:
Nu era normal ca premiile sa se dea pe loc?...adica printr-o festivitate de premiere oficiala, imediat dupa terminarea concursului si in locatia in care s-a tinut concursul???
Pai daca da, de ce sa mai cheltuiasca oamenii alti bani cu deplasari, cu procure si cu alte chitibusuri administrative?
Si de ce mai piarda inca o data timpul cu chestia asta...ca si timpul tot bani e, nu-i asa?
Si mai apoi: cine va despagubi pe cei care au intentat proces pentru timpul pierdut si banii cheltuiti?
Parca imi miroase a iz de "tras de urechi"..adica un fel de ambitie puerila: daca tot sunt obligat sa va dau banii..macar sa fac pe desteptul si sa vi-i dau cum vreau eu.. sa va arat ce e disciplina!!!
Eu zic ca si asta e o porcarie la fel de mare ca si concursul...si daca nu se gaseste o alta solutie decenta (transferul bancar intr-un cont indicat de beneficiar!) federatia ar trebui sa suporte toate costurile!..asa e si moral si drept!
Acu' domnul Popescu zice ca nu FNPSR e de vina!...(de acord!)... si da vina ar fi sponsorii care au intarziat plata.... Pai daca ar fi asa, domnul Popescu, care vad ca este destul de bataios in proceduri, i-ar fi dat imediat in judecata pe baza unui contract de sponsorizare...sau inca si mai tare: ar fi anulat concursul (care in nici un caz nu trebuia facut fara ca premiile sa fie pe masa!!) si dupa aia le-ar fi cerut daune de 5 ori mai mult ca sponsorizarea... dar n-a facut-o!...Ceea ce ma impinge sa cred ca n-a existat un contract beton de sponsorizare ( si daca sponsorul a vazut ca e loc de tras de timp de ce sa n-o faca???)... si atunci vina a cui e???..Nu-i cumva tot a FNPSRului care n-a fost in stare sa faca o treaba legala sifara echivoc?
Aruncatul vinei pe altul, fara nici o dovada concreta, nu e decat un praf in ochii credulilor... si inca un argument presentimentului ca orice "non-profit" sau asociatie din Romania nu urmareste de fapt decat banii!!!... si mult mai putin scopul , de multe ori nobil sau sportiv, pentru care au fost create!!