diccosmin a scris
Citat:
Nu am nicio problema, doar ca anul acesta nu mai am chef sa platesc acea taxa.
Nici nu mai stii ca ce ai vrut sa spui. Esti derutat complet. Pai inainte tot aveai impresia ca asociatiile sunt obligate sa-ti dea tie permis cu 30 lei, chiar daca nu vrei sa fii membru si te tot intrebai care dintre asociatii iti va da permisul.
Fa un efort intelectual, aduna-ti gandurile intr-o ordine cat de cat si spune-ne de fapt ce vrei de la asociatii si de la care asociatie anume!
Nu stim cu cine te certi, cui ceri ceva si nu ti se da, nu te exprimi corect ca sa poti fi inteles, esti foarte crispat si incoerent. Deci, am avut dreptate.... ai o mare problema.
Daca nu vrei sa platesti nici o taxa, aici pe forum nu-ti are nimeni treaba, iar cu organele de control de pe malurile apelor iarasi e treaba ta cum te descurci.
Daca ar aparea brusc 100.000 de diccosmini ca tine si ar cere asociatiilor sa li se raporteze aici pe forum tot ce au facut pentru pescuit, ape si pesti, le-ar fi imposibil si lor sa dea atatea rapoarte, dar ai innebuni si tu pana ai reusi sa le citesti macar, dar-mi-te sa mai si raspunzi la ele. Dar de unde sa pricepi tu toate astea, ca e greu al naibi ?