Pescuit Stationar

Acum este 25 Noi 2024, 05:53

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 131 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Concurs-Benzar-Mix ed.III
MesajScris: 07 Apr 2011, 20:04 
Neconectat
Moderator global

radu pripas scrie:
radupris scrie:
Vezi-ti de treaba ta.

ce inseamna "vezi-ti de treaba ta"? :mrgreen: participanti la concurs trebuie sa stie cu ce este momit cel mai mult acum in balta,nu.....mamaliga.....toti cei care au permis la apshd si contra sumei 10ron pot pescui pe aceasta balta si sa retina 2kg de caras.....dar uni dintre ei mai ascund si cate un crap :mrgreen: ....fara suparare dar cum mai este atunci acest concurs,sau altele....daca vor mai fi.

daca stii ceva concret despre cine ar fii acesti pescari te rog sa faci public. Asta l-ar ajuta si pe nea
Ioji sa stie pe cine tine pe balta :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 08 Apr 2011, 08:08 
Neconectat

nu-i cunosc personal,dar astazi o sa-i spun la Benko despre ce am auzit.Oricum aproape toti care merg pe balta numai sa-i fure din crapi vreau....parerea mea este ca nu trebuia sa lase pe oricine pe balta.

Sus

MesajScris: 08 Apr 2011, 10:54 
Neconectat

adi suciu scrie:

daca stii ceva concret despre cine ar fii acesti pescari te rog sa faci public. Asta l-ar ajuta si pe nea
Ioji sa stie pe cine tine pe balta :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

am transmis.

Sus

MesajScris: 08 Apr 2011, 19:31 
Neconectat

Dupa cum v-am promis va tin la curent cu noutatile de pe balta :
In aceasta saptamina au fost pe balta in mare majoritatea pescari de plutarit care au prins caras in draci si cite un crap .
La fund s-a prins bine crap la : pelete de peste si la porumb dulce media cam 40 kg pe zii
La sefild s-a prins bine atit crap cit si caras la : buchet de vierme , rima mare si groasa cit si la porumb dulce .
La rubeziana au fost numai 2 pescari care au prins atit crap , amur cit si caras media cam 30-40 kg pe zi.
Astazi vremea s-a schimbat a batut tare vintul toata ziua ceea ce a influentat cantitatile de peste prinse .
Miine seara voi mai posta rezultatele dupa antrenamentul oficial . Deja o parte dintre concurenti au venit in Hunedoara si au fost azi pe balta numai in vizita si la un pahar de vorba .

Sus

MesajScris: 08 Apr 2011, 21:22 
Neconectat
Moderator global

APSHD scrie:
Dupa cum v-am promis va tin la curent cu noutatile de pe balta :
In aceasta saptamina au fost pe balta in mare majoritatea pescari de plutarit care au prins caras in draci si cite un crap .
La fund s-a prins bine crap la : pelete de peste si la porumb dulce media cam 40 kg pe zii
La sefild s-a prins bine atit crap cit si caras la : buchet de vierme , rima mare si groasa cit si la porumb dulce .
La rubeziana au fost numai 2 pescari care au prins atit crap , amur cit si caras media cam 30-40 kg pe zi.
Astazi vremea s-a schimbat a batut tare vintul toata ziua ceea ce a influentat cantitatile de peste prinse .
Miine seara voi mai posta rezultatele dupa antrenamentul oficial . Deja o parte dintre concurenti au venit in Hunedoara si au fost azi pe balta numai in vizita si la un pahar de vorba .

Aia nu-s concludenti , umplutura... :lol: :lol: :lol: :lol: Si au venit de departe??? :mrgreen:

Sus

MesajScris: 09 Apr 2011, 14:48 
Neconectat
Moderator global

Ma ungure , ma tat uit la concursul asta si la concurenti si nu pricep nimic :o :o :o :o :o :o :o :o

Cum sula calului vine asta :

CONCURS DE LANSARE PRODUDE BENZAR CU ECHPA TRABUCCO ........ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ca daca ma uit la concurenti nu vad nici un energofish printre ei :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ci numai trabucco si fan trabucco :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Unde-i Petrisor , Rancu si altii care te perie (sa nu zic altfel :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ) pe unde te prind ???? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Macar cu ocazii din astea vezi si tu care ti-s preteniii :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ca sa nu mai zic ca maine e si ziua ta si puteau sa vina si ei sa-ti zica La multi ani ........ dar se pare ca numai interesul ii mana-n lupta :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Avind in vedere ca eu la noapte plec incolo iti scriu de pe acuma :

Sa traiesti la multi ani sacuiule !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 09 Apr 2011, 18:06 
Neconectat

Astazi aproape jumatate dintre concurenti au fost la antrenamente pe balta .
Toata ziua a batut vintul tare si foarte tare , dimineata chiar si o rafala de ploaie torentiala , dar cu toate astea pestele a raspuns la nada destul de bine . Doi dintre concurenti si-au cintarit capturile dupa 5 ore de pescuit . Unul a avut 10 kg iar celalalt 13 kg .
Voi reveni miine seara cu multe , multe , multe poze .

Sus

MesajScris: 09 Apr 2011, 18:35 
Petrisor este indragostit si cu ceva noroc poate se insoara anul acesta ...asa ca nu-l mai corupeti la concursuri .!! Ce sa faca baiatu trebuie sa se insoare si el doar nu o sa se insoare cu Benzar ..nu ??

Sus

MesajScris: 09 Apr 2011, 19:17 
Neconectat

adi suciu scrie:
Ma ungure , ma tat uit la concursul asta si la concurenti si nu pricep nimic :o :o :o :o :o :o :o :o

Cum sula calului vine asta :

CONCURS DE LANSARE PRODUDE BENZAR CU ECHPA TRABUCCO ........ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ca daca ma uit la concurenti nu vad nici un energofish printre ei :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ci numai trabucco si fan trabucco :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Unde-i Petrisor , Rancu si altii care te perie (sa nu zic altfel :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ) pe unde te prind ???? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Macar cu ocazii din astea vezi si tu care ti-s preteniii :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ca sa nu mai zic ca maine e si ziua ta si puteau sa vina si ei sa-ti zica La multi ani ........ dar se pare ca numai interesul ii mana-n lupta :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Avind in vedere ca eu la noapte plec incolo iti scriu de pe acuma :

Sa traiesti la multi ani sacuiule !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D

Mersi Suciule!

Sus

MesajScris: 10 Apr 2011, 16:06 
Neconectat

Ceva rezultate si poze ?
La Multi Ani Benzar Zsolt, multa sanatate si rezultate cat mai bune pe plan international !
Deasemenea multa sanatate sotiei si "micutului secui" sau "micutei secuite" (indiferent ce-o fi) ! Sa fie intr-un ceas bun ! Doamne ajuta !

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 131 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Următorul

Ora este UTC [ DST ]