Pescuit Stationar

Acum este 06 Noi 2024, 09:37

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 218 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 22  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: FINALE AGVPS
MesajScris: 09 Apr 2011, 15:42 
Neconectat

Se poate ca din cei care ati participat la sedinta se afisati concursurile si datele la care vor avea loc?A si locatile acestora.Ms anticipat ;)

Sus

MesajScris: 09 Apr 2011, 15:42 
Neconectat

Da Cristi, ai facut lobby si acu vreo 2 ani pentru Rediu si am vazut ce a iesit... ce nu inteleg e cum te poti pronunta legat de o pista pe care nu ai vazut-o macar, ca sa nu spun de pescuit pe ea.

Legat de inundatii: eu nu am acces la prognoza din lunile iunie-iulie ca sa am un argument pertinent ca sa te pot contrazice: asa ca ma abtin. Nu am mijloacele pe care le au italienii, francezii, spaniolii, slovacii, croatii care aproape an de an organizeaza competitii pe ape curgatoare: probabil la ei nu ploua atat de mult.

Nu vad relevanta onestitatii in discutia de mai sus, poate ma lamuresti.

Sus

MesajScris: 09 Apr 2011, 15:48 
Neconectat

Cristi, gresesti ....la sedinta nu a votat nimeni nimic...de fapt cei 4 din moldova cu cei 4 din ardeal + 2 din alta parte nu cred ca aveau ce vota ca tineam tot la vrancea .....tu chiar nu intelegi ca la sedinta daca se vota tineam in moldova si municipiile voastre ! :lol: :lol: :lol: daca ma stresam putin aduceam si finala B in moldova ! daca erai la sedinta poate luai la cluj ceva interjudetene si ceva finale ca au fost distribuite si fara sa le vrea cineva !
pina una alta povestim povesti ! ....cind sinteti interesati de concursuri aveti bunavointa sa veniti la sedinta ! :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 09 Apr 2011, 16:09 
Neconectat

Mai raspund o data dupa care incetez orice fel de comentariu....
Florin, in ziua in care a avut loc sedinta eu ma aflam in interes de serviciu la Onesti, jud. Bacau! La mine nu se discuta se executa!
Adi, nu neg pista sau valoarea pistei din Mures, nu doresc polemica cu tine, te rog sa intelegi ca e foarte riscant sa programam vara un concurs pe rau din cauza inundatiilor! uita-te anul trecut, acu doi ani acu trei ani in fiecare an au fost inundatiii.... Uita-te iarna asta in emisfera sudica, Brazilia si Australia. Nu trebuie sa fi meteorolog sa-ti dai seama ca vremea s-a schimbat, clima s-a schimbat!
Nu doresc decat daca merg la un concurs diferenta sa o faca pestii si nu alevinii!
referitor la Rediu, daca ai un pic de bun simt iti mai amintesti ca inainte de interjudeteana te-am invitat laun concurs organizat de mine pe lacul respectiv in care ai pescuit si ai fost foarte multumit! Asta a fost primavara!
Vara cand au fost interjudetenele a ploat cum o sa ploua si anul asta, ai sa vezi si nu am putut intra cu masinile pana pe pista, dar cu toate astea s-a prins peste de concurs, babusca, si fiecare sector s-a castigat cu 3-4 kg de peste!!! fata de un an inainte cand s-a acordat puncte pentru alevini! Plasarea acelui concurs pe Rediu a fost o necesitate, adu/ti aminte ca ai fost iarna aceea la sedinta de competitii iar alternativa era din nou Alesdul!
Stii ce e surprinzator, ca acu dupa 3 sau 4 ani aduci aminte de acel concurs, atunci nu ai comentat nimic, si inca ceva chiar nimeni dintre concurenti de atunci nu au comentat, pentru ca comparativ cu anul precedent lucrurile au evoluat de la cativa alevini la 3-4 kg de peste!
sigur comparativ cu Varsoltul, Bezidul sau poate chiar Tg.Mures, Rediul e o pista slaba, dar ce faci daca sau ce facem daca ai inundatii pe Mures?
nu e mai bine sa fim siguri ca orice se intampla d.p.v. meteorologic putem pescui si prinde peste?

Sus

MesajScris: 09 Apr 2011, 16:33 
Neconectat

alintudose scrie:
In plus se pare ca de anul asta bye-bye decontare cazare la B si A de catre AGVPS , asociatiile daca pot suporta , daca nu...Adica nu se pare. ;)
Acum sunt ocupat cu alungarea oboselii , mai postam maine. ;)

:twisted: :twisted: bineinteles ca nici una dintre asociatii nu va avea bani pentru asa ceva ... motiv criza .... !!!!! intrebare daca cazare si masa nu..... taxa de participare , drum ( bilet de tren la clasa II :lol: :lol: ) astea cine le suporta????

Sus

MesajScris: 09 Apr 2011, 17:10 
Neconectat

vlad grosu scrie:
alintudose scrie:
In plus se pare ca de anul asta bye-bye decontare cazare la B si A de catre AGVPS , asociatiile daca pot suporta , daca nu...Adica nu se pare. ;)

:twisted: :twisted: bineinteles ca nici una dintre asociatii nu va avea bani pentru asa ceva ... motiv criza .... !!!!! intrebare daca cazare si masa nu..... taxa de participare , drum ( bilet de tren la clasa II :lol: :lol: ) astea cine le suporta????

numai cei calificati ! :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 09 Apr 2011, 17:21 
Neconectat
Moderator global

vlad grosu scrie:
alintudose scrie:

...in general fraierii :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ........si ca sa mergi sa concurezi pentru ce :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: ?????????........numai tine , am fost destul la categoria "fraieri" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
partea frumoasa este ca mai sint si alta categorie de fraieri care mai dau si spaga ca se se tina finale la ei in curte :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ...astia fraieri nu noi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 09 Apr 2011, 17:39 
Neconectat

adi suciu scrie:
vlad grosu scrie:
alintudose scrie:

...in general fraierii :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ........si ca sa mergi sa concurezi pentru ce :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: ?????????........numai tine , am fost destul la categoria "fraieri" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
partea frumoasa este ca mai sint si alta categorie de fraieri care mai dau si spaga ca se se tina finale la ei in curte :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ...astia fraieri nu noi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

daca te gindesti la locatia finalei A ,te gresesti !!

Sus

MesajScris: 09 Apr 2011, 17:54 
Neconectat

truia scrie:
Stie cineva la ce data vor fi zonalele?.... As dori sa-mi fac un calendar cat se poate de exact pentru anul asta si sa imbin cat mai armonios posibil pescuitul cu munca! :? :? :? ...ca daca nu reusesc ma las de munca!! :lol: :lol:

Intreaba-l pe Basca :D :lol:

Sus

MesajScris: 09 Apr 2011, 20:02 
Neconectat

@ alintudose
dupa ce incarci bateriile , te rog , am inteles ca la alba se tine finala tineret fete . poate-mi spui cateva cuvinte pe mp. :lol: :lol: :lol: sa nu vada adversarii :lol: :lol: :lol: multumesc .

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 218 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 22  Următorul

Ora este UTC [ DST ]