Pescuit Stationar

Acum este 06 Noi 2024, 08:24

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 218 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 22  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: FINALE AGVPS
MesajScris: 09 Apr 2011, 20:45 
Neconectat
Moderator global

"daca te gindesti la locatia finalei A ,te gresesti !!"

nu am treaba cu finala A , ma refeream la finala B ;) ;)

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 10 Apr 2011, 06:02 
Neconectat

Buna dragilor,

Scuze ca nu am intrat pe forum pana acum , am multe pe cap si toate fff complicate !
Deci: nu stiu ce s-a scris pana acum , nu am avut rabdare sa citesc tot, dar eu am pus finala noastra pe Mures pt ca vreau ceva nou si mai ales ceva care sa foloseasca la Jocurile Mondiale din vara( daca vom avea bani sa mergem ).
Cred ca un pescar de competitie trebuie sa stie sa pescuiasca si pe Vrasolt si pe Mures. Am pus Varsoltul de rezerva pt a avea o locatie sigura ( in caz de viituri ).

Acum pt baieti... finala A si B le-am vrut pe Varsolt, dar au fost la sedinta oameni interesati sa tina finalele la ei . Normal ca nu ma pot opune celor prezenti , si cred ca finala A este OK. Pt B imi pare rau dar sau facut comentarii ca tot la noi a fost in ultimii ani . Deci asta este.
Cu parere de rau va spun ca au fost cateva concursuri care nu le vroia nimeni.
Cei care nu au avut reperezentati la sedinta ar trebuii sa se abtina de la comentarii. Si eu as fi vrut finala pe Arno dar nu a fost nimeni ( reperezentant) care sa vrea sa o faca acolo !

Si pentru a va imbuna in luna semptembrie va fi finala pe echipe pe Varsolt - dupa JM - sper sa putem sarbatori macar o medalie obtinuta de romanii nostri , indiferent cine ar fi si de la ce categorie !

Pt cei din Zona I - pescuiti pe Somes si Mures - va antrenati si sa ne vedem sanatosi la Interjudetene. Trebuie sa stiti ca avem un nou sef de zona pe d-l Otel de la MM.
Aici trebuie sa-mi exprim regretul ca domnul Andrei Pop a renuntat la functie, dar cei de la Cluj nu au vruta sa-i deconteze nici macar deplasarea la sedinta la Buc. Mare pacat pt ca zona noastra a pierdut cel mai bun organizator de concursuri !

Va rog sa ma intrebati daca aveti nelamuriri si incerc sa va raspund .

Sus

MesajScris: 10 Apr 2011, 07:34 
Neconectat

Vera draga eu am o intrebare,de ce nu sa incercat ca finala pe echipe sa fie mai repede eu unul e greu sa-mi iau atata liber pt camp mondial dipa aia la 2 saptamani finala pe echipe,si data e cam riscanta din punctul de vedere al vremii.

Sus

MesajScris: 10 Apr 2011, 07:57 
Neconectat

Nu ar strica dacă ați cere informații suplimentare de la conducerea AGVPSr privind valabilitatea competițiilor sportive organizate in acest an, având in vedere ca a luat ființă Federația română de pescuit sportiv, singura abilitată să organizeze competitiile sportive oficale și să reprezinte România pe plan internațional.
www.frpsc.ro

Sus

MesajScris: 10 Apr 2011, 08:05 
Neconectat

adi petrisor scrie:
Vera draga eu am o intrebare,de ce nu sa incercat ca finala pe echipe sa fie mai repede eu unul e greu sa-mi iau atata liber pt camp mondial dipa aia la 2 saptamani finala pe echipe,si data e cam riscanta din punctul de vedere al vremii.

Adi sa pus pb , dar calendarul competitional este plin , in fiecare sf de saptamana este un concurs ( nu uita ca sunt : pe oras, asociatii, interjudet si finale ) si sunt multe categorii.

Sus

MesajScris: 10 Apr 2011, 08:14 
Neconectat

Dna Vera,sau oricine stie,Zona 1 e Maramures,Cluj,Satu-Mare,etc...?Interjudeteana la tineret baieti din Maramures,etc. stie cineva unde va fi?Si finala tineret baieti?Nu sunt impreuna ca pana acum finala de tineret si cadeti,fete si baieti?

Sus

MesajScris: 10 Apr 2011, 08:35 
Neconectat

paul_ scrie:
Dna Vera,sau oricine stie,Zona 1 e Maramures,Cluj,Satu-Mare,etc...?Interjudeteana la tineret baieti din Maramures,etc. stie cineva unde va fi?Si finala tineret baieti?Nu sunt impreuna ca pana acum finala de tineret si cadeti,fete si baieti?

Da dragule, interjudeteana sperante baieti- pe Mures( rezerva Bezid ) - finala pe Mures ( rezerva Varsolt ) va fi la aceeias data si locatie cu finala senioarelor si sperante fete !

Sus

MesajScris: 10 Apr 2011, 08:53 
Neconectat

Draga vera sa inteleg ca interjudeteana noastra la seniori a ramas pe Varsolt? Te rog fi amabila si da-mi si data la care se va tine!

Sus

MesajScris: 10 Apr 2011, 08:53 
Neconectat

Scuze Vera cu V mare scuze inca o data!

Sus

MesajScris: 10 Apr 2011, 08:54 
Neconectat

popescu stefan scrie:
Nu ar strica dacă ați cere informații suplimentare de la conducerea AGVPSr privind valabilitatea competițiilor sportive organizate in acest an, având in vedere ca a luat ființă Federația română de pescuit sportiv, singura abilitată să organizeze competitiile sportive oficale și să reprezinte România pe plan internațional.
http://www.frpsc.ro

am citit ....nu sint convins ca sinteti afiliati CIPS ...deci nu stiu daca puteti inscrie anul asta echipe la CM ...daca nu sinteti recunoscuti ....nu concuram nici noi ...am sa vb cu Maty, am vazut numele lui trecut la organizarea competitiilor ,poate el ma lamureste !

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 218 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 22  Următorul

Ora este UTC [ DST ]