Pescuit Stationar

Acum este 06 Noi 2024, 08:35

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 218 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 22  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: FINALE AGVPS
MesajScris: 10 Apr 2011, 10:28 
Neconectat

Lazar Cristian scrie:
Scuze Vera cu V mare scuze inca o data!

Cristi sunt la serviciu , cand ajung acasa o sa-ti transmit tot ce stiu !

Sus

MesajScris: 10 Apr 2011, 11:36 
Neconectat

Veronica Ispas scrie:
paul_ scrie:
Dna Vera,sau oricine stie,Zona 1 e Maramures,Cluj,Satu-Mare,etc...?Interjudeteana la tineret baieti din Maramures,etc. stie cineva unde va fi?Si finala tineret baieti?Nu sunt impreuna ca pana acum finala de tineret si cadeti,fete si baieti?

Da dragule, interjudeteana sperante baieti- pe Mures( rezerva Bezid ) - finala pe Mures ( rezerva Varsolt ) va fi la aceeias data si locatie cu finala senioarelor si sperante fete !

Dna Vera,am intrebat de finala si interjudeteana pentru tineret,(U 18) nu sperante.Multumesc.

Sus

MesajScris: 10 Apr 2011, 13:36 
Neconectat

Pentru zona I care cuprinde jud.Bihor,Bistrita,Cluj,Maramures,Mures,Satu Mare,Salaj,concursurile sunt:
18-19.06-interjudetene cadeti si tineret organizate de Maramures
24-26.06-interjudetene seniori organizate de Salaj
8-10.07 -interjudetene sperante organizate de Salaj

Sus

MesajScris: 10 Apr 2011, 19:29 
Neconectat

maai ...poate sa posteze cineva tabloul complet al finalelor sau o punem de un protest , ceva , nu stiu acolo o demonstratie . va rog , bagati-ii in seama si pe cei care nu participa la finala a sau b. va multumesc dupa ce postati.

Sus

MesajScris: 10 Apr 2011, 21:49 
Neconectat

am stat si am citit toate cele 8 pagini scrise.
vreau doar sa va spun ca am fost prezent la sedinta.cu parere de rau trebuie sa recunosc ca fiecare aveti dreptate cate putin sau mai mult in ceea ce scrieti.dar acolo au fost prezenti si liga de crap, de spining ,de flyfishing.ptr ei simplu.s-a rezolvat totul repede.ptr noi cei din sistem agvps si totodata stationar e complicat.dc?ptr ca nu sunteti(suntem )organizati.deloc.sunteti multi aici care aveti idei bune si f bune si care ar fi trebuit sa fiti acolo sa le sustineti sau sa fi avut un reprezentant care sa le sustina .
le-am si spus in sedinta ca atat timp cat se va merge in felul acesta nu vom merge inainte.si cele 8 pagini scrise asta reliefeaza.
si problema usturatoare e cea a banilor.atat timp cat banii sunt gestionati de directori ,care sunt super interesati de vanatoare si total dezinteresati de pescuit ,banii incasati de la pescari sa fie ai acestora,cu siguranta in fiecara asociatie va exista o suma frumoasa alocata concursurilor(organizare+participare).situatia de la cj a zonalului e dovada pura.
incercati sa va organizati si atunci la sedinta nu va mai vorbi numai unu sau doi .veti avea puterea de decizie la ce vreti sa faceti.
Felicitari d-na Vera ptr implicare.La nivel de fiecare lot ar trebuii sa fie un captain.
ps: intrebare : Domnul Benzar care stiu ca e nr.1 si e f apreciat de toata lumea si are un cuvant greu de spus de ce nu participa la asa sedinte?chiar nu stiu.

Sus

MesajScris: 11 Apr 2011, 05:14 
Neconectat

Buna dimineata,

Un calendar al competitiilor din CN:

Pana in data de 12.06 trebuie sa se desfasoare fazele locale si transmise rezultatele la Buc.
17-19 . 06 interjud cadeti + tineret la MM zona I
24-26.06 interjudetene Mures - pe Mures in Tg Mures ( rezerva Bezid) zona I
8-10.07 interjudet sperante baieti Mures ( cu rezerva Bezid )zona I

Trebuie sa va spun ca am cedat ( Salajul ) interjudetenele pt ca inca nu este lamurita taxa de acces pe dig. In momentul actual sa platim 12 mil pt intrarea pe dig este ffff mult atat pt asociatie cat si pt pescari ( taxa de participare ). Sper sa putem negocia ( impreuna cu dir de la AJVPS )cu cei de la Ape un tarif decent si echitabil pt ambele parti ! Dca vom reusi si vom gasi intelegere anul viitor vom avea mai multe concursuri pe baraj, mai ales ca aceasta pista va fi monitorizata pentru Campionatul Mondial de senioare din 2015 !

Finale:
15-17.07 Cadeti - Olt
22-24 07 Tinert - Alba
28-31.07 Sperante baieti + sperante fete + senioare Tg Mures ( rezerva Varsolt )
4-7 .08 Finala B Slatina Olt
18-21 .08 Finala A Ciuslea ...Vrancea

15-18 .09 Finala Echipe Varsolt - Salaj

Cred ca nu am gresit ceva , sper sa fie totul OK.

PS. toate concursurile se vor face pe cheltuiala concurentilor. Ramane la latitudinea fiecarei asociatii sa-si ajute reperezentanti in concursuri !

FIr intins !

Sus

MesajScris: 11 Apr 2011, 06:50 
Neconectat

multumesc mult . :P

Sus

MesajScris: 11 Apr 2011, 08:01 
Neconectat

Veronica Ispas scrie:
Buna dimineata,

Finale:
15-17.07 Cadeti - Olt
22-24 07 Tinert - Alba
28-31.07 Sperante baieti + sperante fete + senioare Tg Mures ( rezerva Varsolt )
18-21 .08 Finala A Ciuslea ...Vrancea mai exact cu o saptamana inainte de JO

15-18 .09 Finala Echipe Varsolt - Salaj adica la o saptamana dupa JO..

FIr intins !

The more I practice the luckier i get!

Sus

MesajScris: 11 Apr 2011, 08:13 
Neconectat

Veronica Ispas scrie:
Buna dimineata,

Un calendar al competitiilor din CN:

Pana in data de 12.06 trebuie sa se desfasoare fazele locale si transmise rezultatele la Buc.
17-19 . 06 interjud cadeti + tineret la MM zona I
24-26.06 interjudetene Mures - pe Mures in Tg Mures ( rezerva Bezid) zona I
8-10.07 interjudet sperante baieti Mures ( cu rezerva Bezid )zona I

Trebuie sa va spun ca am cedat ( Salajul ) interjudetenele pt ca inca nu este lamurita taxa de acces pe dig. In momentul actual sa platim 12 mil pt intrarea pe dig este ffff mult atat pt asociatie cat si pt pescari ( taxa de participare ). Sper sa putem negocia ( impreuna cu dir de la AJVPS )cu cei de la Ape un tarif decent si echitabil pt ambele parti ! Dca vom reusi si vom gasi intelegere anul viitor vom avea mai multe concursuri pe baraj, mai ales ca aceasta pista va fi monitorizata pentru Campionatul Mondial de senioare din 2015 !

Finale:
15-17.07 Cadeti - Olt
22-24 07 Tinert - Alba
18-21 .08 Finala A Ciuslea ...Vrancea

15-18 .09 Finala Echipe Varsolt - Salaj

Cred ca nu am gresit ceva , sper sa fie totul OK.

PS. toate concursurile se vor face pe cheltuiala concurentilor. Ramane la latitudinea fiecarei asociatii sa-si ajute reperezentanti in concursuri !

FIr intins !

Sa inteleg ca daca povestesc doi delegati la Comisia Nationala de Competitii intre ei este suficient pentru stabilirea (schimbarea) locatiei unui concurs?

Sus

MesajScris: 11 Apr 2011, 08:36 
Neconectat

Alexici_S scrie:
truia scrie:
Stie cineva la ce data vor fi zonalele?.... As dori sa-mi fac un calendar cat se poate de exact pentru anul asta si sa imbin cat mai armonios posibil pescuitul cu munca! :? :? :? ...ca daca nu reusesc ma las de munca!! :lol: :lol:

Intreaba-l pe Basca :D :lol:

Dom' vice presedinte...nu ma face sa te injur in public! :lol: :lol: :lol: zii mai bine unde se tine interjudetu' , cine organizeaza si cand!..cat despre Basca lasa-l in pace! ( :twisted: :twisted: ).. ca are probleme nasoale si se pare ca-i vor doctorii sa-i amputeze un picior!!

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 218 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 22  Următorul

Ora este UTC [ DST ]