Pescuit Stationar

Acum este 06 Noi 2024, 10:31

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 218 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 22  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: FINALE AGVPS
MesajScris: 11 Apr 2011, 09:56 
Neconectat

Tinel scrie:
Veronica Ispas scrie:
Buna dimineata,

Un calendar al competitiilor din CN:

Pana in data de 12.06 trebuie sa se desfasoare fazele locale si transmise rezultatele la Buc.
17-19 . 06 interjud cadeti + tineret la MM zona I
24-26.06 interjudetene Mures - pe Mures in Tg Mures ( rezerva Bezid) zona I
8-10.07 interjudet sperante baieti Mures ( cu rezerva Bezid )zona I

Trebuie sa va spun ca am cedat ( Salajul ) interjudetenele pt ca inca nu este lamurita taxa de acces pe dig. In momentul actual sa platim 12 mil pt intrarea pe dig este ffff mult atat pt asociatie cat si pt pescari ( taxa de participare ). Sper sa putem negocia ( impreuna cu dir de la AJVPS )cu cei de la Ape un tarif decent si echitabil pt ambele parti ! Dca vom reusi si vom gasi intelegere anul viitor vom avea mai multe concursuri pe baraj, mai ales ca aceasta pista va fi monitorizata pentru Campionatul Mondial de senioare din 2015 !

Finale:
15-17.07 Cadeti - Olt
22-24 07 Tinert - Alba
28-31.07 Sperante baieti + sperante fete + senioare Tg Mures ( rezerva Varsolt )
4-7 .08 Finala B Slatina Olt
18-21 .08 Finala A Ciuslea ...Vrancea

15-18 .09 Finala Echipe Varsolt - Salaj

Cred ca nu am gresit ceva , sper sa fie totul OK.

PS. toate concursurile se vor face pe cheltuiala concurentilor. Ramane la latitudinea fiecarei asociatii sa-si ajute reperezentanti in concursuri !

FIr intins !

Sa inteleg ca daca povestesc doi delegati la Comisia Nationala de Competitii intre ei este suficient pentru stabilirea (schimbarea) locatiei unui concurs?

Cu regret , dar am fost 3 din zona I ; am vrut sa le org dar este prea scump deocamdata si am luat decizia impreuna cu cei de la Buc. + Havlin de la Mures care este un sufletist si un bun organizator. Nu cred ca MM ar organiza un interjud.

Sus

MesajScris: 11 Apr 2011, 12:19 
Neconectat

Draga Vera, despre organizare sau priceperea in a organiza o interjudeteana nu cred ca trebuie sa-ti faci probleme pt. ca
am mai facut-o,despre discutia cu "cei de la Bucuresti" iarasi cred ca nu este cazul pentru ca le este paralel unde si de catre cine se organizeaza.
Probabil ca adevaratul motiv o fi acela ca vreti sa vedeti un pescuit serios pe rau inaintea Mondialelor si atunci nu trebuia sa propuneti din start Varsoltul.
Poate ca ai auzit de pista de la Calinesti Oas pe care s-au tinut cateva dintre cele mai reusite finale din tara,noi din MM nu am propus-o pentru ca nu am luat legatura cu admin.baltii dar asta nu inseamna ca nu se poate.
In alta ordine de idei ,daca crezi ca am sa fiu pe post de fanion te inseli(din fair play puteai sa ma suni),aici ma refer la alegerea mea ca responsabil zona I.
Am postat acestea pe forum pentru a-si putea da cu parerea si cei care nu au fost din varii motive la sedinta AGVPS.
In rest toate cele bune tuturor al d-vs Otel Constantin.

Sus

MesajScris: 11 Apr 2011, 12:43 
Neconectat

Orgoliile si teama de nou isi spun cuvantul. Motivarea climei imprevezibile din Romania sau pur si simplu faptul ca ne e frica sa participam la asemenea competitii nu face altceva decat sa ne mentina in aceasi zona codasa a clasamentelor mondiale. Pescuit stationar nu inseamna doar pescuit in lighian. Nu vreau sa tin prelegeri pro sau contra pescuitului Romanesc actual. Numai cei care au participat la sedinta de competitii stiu modul dictatorial in care s-a desfasurat sedinta.
In cea ce priveste demisia mea , ma vad dator sa dau cateva explicatii.
Deoarece situatia financiara a asociatiei este precara nu am primit bani pentru a face deplasarea. M-am saturat sa fac donatii asociatiei fara sa primesc nimic in schimb. Mai ales in situatia in care trudesc din greu sa aduc venituri asociatiei ,iar d-ni inchid usa veniturilor.I-mi cer scuze fata de competitori pentru ca i-am dezamagit, iar noului responsabil zonal cat mai multi ani la organizarea competitiilor.
Cu stima
Andrei Pop

Sus

MesajScris: 11 Apr 2011, 17:29 
Neconectat
Moderator global

bobita scrie:
Adevaru e k fost spaga cam mare 5000e sa tinem finala A la CIUSLEA 8-) 8-) 8-) :D :D :D ce va e frica asa de tare ?nu vi se pare normal sa fie si la noi anul asta ,anul trecut a fost si B si A in vest si nu sa suparat nici un vrancean toti am fost prezenti fara comentari.

Nu la voi se referea Suciu , voi sunteti fraieri fara spaga! :lol: :lol: :lol: :lol:
El facea o aluzie la finala B , sa se poata califica lumea... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Sus

MesajScris: 11 Apr 2011, 17:32 
Neconectat
Moderator global

Lazar Cristian scrie:
Si o ultima postare, in conditiile in care d-l tinel nu reuseste sa schimbe mizeria asta, binenteles ma refer la teama de nou si sa puna concursulpe o pista cat de cat unde se poate pescui, ma vad nevoit sa urmez exemplul lui Suciu si sa ma retrag si sa va las pe voi cei cu sange in instalatie sa pescuiti unde vreti voi, dar sa stiti ca .... mai bine nu mai zic nimic!

Lazar Cristian scrie:
D-le Pop nu e vorba de teama de nou, pur si simplu in perioada de vara de vre-o circa 5 ani nu se poate pescui pe rau in Transilvania din cauza conditiilor meteo! De cate ori trebuie sa va repetam. Dvs. care nu dati bani din buzunar, e vorba undeva intre 1500 si 200 lei de concurs va e usor sa vorbiti de teama, stand pe margine si comentand TENDENTIOS DATELE PROBLEMEI.
Faptul ca repetati la nesfarsit o MINCIUNA - ma refer la sintagma teama de nou - asta nu inseamna ca minciuna devine adevar.
Nu e vorba de teama de nou, e vorba de teama de capriciile vremii, in conditiile in care NOI SCOATEM BANI DIN BUZUNAR SA PARTICIPAM SI SA VA DAM POSIBILITATEA DVS CARE NU PARTICIPATI, NU MA REFER LA PERSOANA DVS!, SA NE LUATI PESTE PICIOR!!!
Un singur exemplu va dau, anul trecut, exact in aceiasi perioada, la interjudetene a ploat, cantitatea de precipitatii in Zalau a depasit 100 de litri pe metru patrat si cu toate astea am putut sa pescuim si sa prindem peste!!!
In cel mai respectos mod va rog sa nu ne luati peste picior si sa ne considerati fraieri jignindu-ne in continuare cu teama de nou si pescuit in lighian, dar trebuie sa intelegeti ca in conditiile meteo din Romania in general si din Transilvania si Moldova in special nu se poate organiza in perioada respectiva un concurs corespunzator pe rau!

La cererea lui Cristi am mutat mesajele aici si le-am sters de la tpoicul cu Profi Mix.

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 11 Apr 2011, 17:41 
Neconectat
Moderator global

popescu stefan scrie:
Nu ar strica dacă ați cere informații suplimentare de la conducerea AGVPSr privind valabilitatea competițiilor sportive organizate in acest an, având in vedere ca a luat ființă Federația română de pescuit sportiv, singura abilitată să organizeze competitiile sportive oficale și să reprezinte România pe plan internațional.
http://www.frpsc.ro

Vad ca nu te baga nimeni in seama...
Deci , sa te bag eu in dialog (pardon , deja esti monolog) :
1. AGVPS este singura recunoscuta de CIPS , unde a depus o notificare privind existenta diferitelor "entitati" care-si aroga dreptul de a organiza competitii.Raspunsul lor a fost ca cei ce reprezinta RO , ca sa fie inscrisi , trebuie sa apara pe formulare semnate si stampilate de AGVPS. :lol: :lol: :lol: :lol: Sa nu le furi stampila... :mrgreen:
2. Federatia 2 sau 3 , nu mai stiu ce numar are , pe ce ape desfasoara competitiile? Ca nu are... Cluburile care sunt afiliate , au ? :mrgreen: De exemplu in Alba... ;) Permisele eliberate si care acum nu au acoperire (pot poescui fraierii pe litoral , in sezonul estival) la ce vor folosi? Nu va da careva in judecata pentru excrocherie? Ca pentru inselaciune sti cum sta treaba , asta v-a impulsionat sa platiti premiile alea , nu simtul civic...
3. Acum , la incheiere , tinand cont ca ai aiurit destul pe aici lumea , ca s-a condensat monitorul , iti urez ceea ce a urat galeria Stelei lui Becali . Lasa-neee , lasa-neeeee .

PS. Cine doreste sa converseze in continuare cu Fane Popescu , sa incerce la noroc pe alt site , poate daca aveti sansa pe http://www.subpamant.ro - ma refeream la un site specializat in extragerea balastului. ;) :lol: :mrgreen:
Da ,eu te-am facut , din tastatura... Sper sa te fi banat cum trebuie , sa nu scoti capul iarasi... :lol: :lol: :lol: :lol: Haidipa !!! :mrgreen:

Sus

MesajScris: 11 Apr 2011, 17:47 
Neconectat
Moderator global

Aschioape florin scrie:
popescu stefan scrie:
Nu ar strica dacă ați cere informații suplimentare de la conducerea AGVPSr privind valabilitatea competițiilor sportive organizate in acest an, având in vedere ca a luat ființă Federația română de pescuit sportiv, singura abilitată să organizeze competitiile sportive oficale și să reprezinte România pe plan internațional.
http://www.frpsc.ro

am citit ....nu sint convins ca sinteti afiliati CIPS ...deci nu stiu daca puteti inscrie anul asta echipe la CM ...daca nu sinteti recunoscuti ....nu concuram nici noi ...am sa vb cu Maty, am vazut numele lui trecut la organizarea competitiilor ,poate el ma lamureste !

Nu-mi vine sa cred ca Matty si-a alaturat numele acestei adunaturi... Daca l-au convins, indiferent in ce fel , sa o faca , s-a naruit un mit... Ar fi pacat pentru el...

Sus

MesajScris: 11 Apr 2011, 17:50 
Neconectat

Lazar Cristian scrie:
...pur si simplu in perioada de vara de vre-o circa 5 ani nu se poate pescui pe rau in Transilvania din cauza conditiilor meteo!...

... dar trebuie sa intelegeti ca in conditiile meteo din Romania in general si din Transilvania si Moldova in special nu se poate organiza in perioada respectiva un concurs corespunzator pe rau!...

Cristi: anul trecut lunile iunie si iulie au fost unele din cele mai bune perioade de pescuit pe Mures de cand pescuiesc eu in zona... si sa tot fie vreo 27-28 de ani... chiar nu stiu la ce rauri din Transilvania te referi: daca cantitati de 12-13 kg de peste de persoana nu ti se par ok, sorry... iti dai cu parerea despre o pista pe care nu ai pescuit, sa vezi despre ce e vorba.

Inca o chestie: pista este situata intre 2 baraje: se poate tine nivelul constant in timpul competitiei, in cel mai rau caz culoarea apei poate fi afectata, dar pentru cine a pescuit in zona stie ca nu este relevanta, poate chiar dimpotriva!

Ma acuzai undeva ca te atac cu vehementa... nu stiu cine e mai vehement: eu o sa ma conformez si voi pescui daca ma voi califica, oriunde se va tine concursul, eu doar am propus o alternativa la Varsolt. Nu uita ca avem si pista de rezerva Bezidul: si inainte de interjudeteana se vor organiza minim 2 concursuri pe pista de pe rau. Noi chiar daca avem disponibil Bezidul, tot pe Mures vom face concursurile.

Si inca o chestie: cine te-a informat ca s-a castigat cu un peste, s-a inselat amarnic, mai ales ca nici nu a fost prezent la concurs... s-a prins peste anul trecut in concursuri.

Sus

MesajScris: 11 Apr 2011, 18:25 
Neconectat

O.K. sper sa fie bine!

Sus

MesajScris: 11 Apr 2011, 18:32 
Neconectat

Draga Cristi !
Nu am facut pe nimeni fraier. Prognozele meteo nu au fost niciodata o piedica in a se desfasura un concurs.Aasa cum unora le place numai Varsoltul ,altuia ii place doar Medgidia si altului ii place Ciuslea. Daca din terte motive cineva participa la concursuri doar sa priveasca este problema lui. Acei care participa fara taxa ( ma refer la persoana mea anul trecut ) participa sa organizeze si sa asigure legalitatea concursului. Dar parca si pe timpul cand dumneavoastra erati sef zonal se proceda la fel. Poate ma insel.Eu n-am primit nici un leu pt benzina, am dormit in camera cu lenjeriile si am mancat modest ca apoi sa mi se reproseze ca este prea mult cost. Domnii de la AGVPS pot sa-si deconteze hotel de lux si sa serveasca orice.Aici ma opresc si zic un singur lucru.
Participarea la competitii nu este obligatorie deci daca vi se par cheltuielile prea mari nu va obliga nimeni sa va duceti. Eu daca am considerat ca pentru a merge la o sedinta de competitii nu am bani pentru bilet am stat acasa si am cedat locul altcuiva care poate sa se duca din punct de vedere financiar.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 218 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 22  Următorul

Ora este UTC [ DST ]