Daca era altcineva mai ziceam dar voi
gura MICA...mai bine ati fi venit si voi acolo sa vedeti ce v ati fi luat o...sau nu !!!!!
Adevarul e ca a fost cel mai tare concurs la care am participat eu vreodata
,mult mai bine poate reuseam max.2 -3 locuri in fiecare zi dar nimic mai mult,trebuie sa ne recunoastem limitele la un moment dat.Am pescuit cat am putut eu de bine ambele manse,in prima zi am avut 2 -3 pauze moment in care treb sa pun mana pe larve dar n am facut o incercand sa prind mai mult crap am stat pe 4 viermi si rezultatul s a vazut
,conditia fizica mi a dat de furca in prima zi adica am gafait pe vantul care ne a dat de furca toata ziua drept pt care am dormit dupa mansa 12 ore
(nu i de ras).A doua zi am tras standul A1 ( ce noroc din 140 de concurenti),din pacate pt mine pista era f echilibrata adica se putea face un loc bun aproape pe orice stand.Standul A1 nu a fost cap de sector aveam fetele care au concurat separat,vreau sa va spun ca ele au reusit cantitati de peste 20kg adica iar gura MICA
(m a disperat matusa din dreapta mea care pescuia pe 11.5 la 2 viermi albi si prindea crap dupa crap).
Prin urmare un concurs de talie internationala nu a intalnire campeneasca asa cum suntem obisnuiti,f important sa ne recunoastem limitele dar sa invatam ceva de aici,felicitari RANCU care a confirmat iar pe aceasta pista,felicitari tuturor participantilor si nu uitati prima conditie dar nu suficienta sa castigi un concurs este sa participi!!
Fir Intins !