Pescuit Stationar

Acum este 02 Noi 2024, 10:36

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 16 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: SUPER PESCAR EDITIA A-II-A MEHEDINTI
MesajScris: 20 Apr 2011, 07:19 
Neconectat

Mersi Zsolt,sper ca iti place,ultima poza.

Sus

MesajScris: 20 Apr 2011, 19:57 
Neconectat

Petrascu scrie:
Intrebare pentru Alexici: la acest concurs cat a fost distanta intre standuri de a fost posibil sa incadrezi 9 concurenti pe un singur stand ? stiind ca un stand dupa cunostintele mele de concurent este de maxim 12 metri . Sau ai confundat standul cu sectorul ?

Find un batran pescar am cautat sa invat mai tinerii mei pescari mehedinteni, ce am invatat eu intr-un concurs sub egida AGVPS la faza interasociatii desfasurat cu ceva ani in urma in judetul Alba:
1 Stilul ''HATA'' de aceea am comasat foarte multi concurenti intr-un spatiu mic ca atunci cand inteapa pestele intr-un stil sportiv... dar neortodox care de altfel este si in afara regulamentelor competitionale de orice fel. Eu ca si initiator am avut noroc ca s-a prins un fito' despre care am si pomenit dar stupoare... pescarilor mehedinteni nu le-a placut gluma si acest stil. De altfel am fost si singurul care am sustinut acest stil . Pentru acest fapt in unanimitate concurenti au fost de acord ca acest fito' sa nu puncteze. Iar stilul nu le-a placut deloc.
De aceea am cazut de cuvinta sa introduc noua concurenti intr-un stand dupa care am revenit la vechiul obicei si regulament si i-am pozitionat intr-un sector, deci pe cei 27 i-am impartit la 3 si au rezultat 9 concurenti in 3 sectoare A - de la Alba, B de la etc.... si C la fel ca la B.
2 Stilul ''Fair-play'' invatat de mine de la un anume Tudose Alin la vremea respectiva arbitru sef pe care l-am copiat in acest concurs si nu am avut nici o reclamatie cu toate ca majoritatea concurentilor imi sunt cunoscuti.
3 ''Ospitalitatea'' celor din Alba am povestit-o organizatorilor care tinand seama de acest aspect au cautat pe cat posibil sa organizeze un concurs non-profit... nu ca in alte parti unde pot exemplifica:
MEHEDINTIUL nu a perceput niciodata la nici un concurs taxa de participare doar atunci cand altii au vrut sa isi bata joc de ospitalitatea oltenilor
Cei ce se regasec in textul de mai sus nu trebuie sa isi faca griji ca totul este o fictiune...

Sus

MesajScris: 22 Apr 2011, 07:49 
Neconectat

ca şi participant consider ca acţiunea este bine venită, concursul a fost foarte frumos, atmosfera deosebită, organizare super şi aşteptăm ediţia a III a.
mulţumim doamnei Luminiţa de la magazinul "Super Pescar" pentru implicare în astfel de acţiuni.

Sus

MesajScris: 22 Apr 2011, 09:02 
Neconectat

Din ciclul:"Niste olteni la iarba verde"......glumesc.

Sus

MesajScris: 22 Apr 2011, 20:26 
Neconectat
Moderator global

Alexici_S scrie:
Petrascu scrie:
Intrebare pentru Alexici: la acest concurs cat a fost distanta intre standuri de a fost posibil sa incadrezi 9 concurenti pe un singur stand ? stiind ca un stand dupa cunostintele mele de concurent este de maxim 12 metri . Sau ai confundat standul cu sectorul ?

Find un batran pescar am cautat sa invat mai tinerii mei pescari mehedinteni, ce am invatat eu intr-un concurs sub egida AGVPS la faza interasociatii desfasurat cu ceva ani in urma in judetul Alba:
1 Stilul ''HATA'' de aceea am comasat foarte multi concurenti intr-un spatiu mic ca atunci cand inteapa pestele intr-un stil sportiv... dar neortodox care de altfel este si in afara regulamentelor competitionale de orice fel. Eu ca si initiator am avut noroc ca s-a prins un fito' despre care am si pomenit dar stupoare... pescarilor mehedinteni nu le-a placut gluma si acest stil. De altfel am fost si singurul care am sustinut acest stil . Pentru acest fapt in unanimitate concurenti au fost de acord ca acest fito' sa nu puncteze. Iar stilul nu le-a placut deloc.
De aceea am cazut de cuvinta sa introduc noua concurenti intr-un stand dupa care am revenit la vechiul obicei si regulament si i-am pozitionat intr-un sector, deci pe cei 27 i-am impartit la 3 si au rezultat 9 concurenti in 3 sectoare A - de la Alba, B de la etc.... si C la fel ca la B.
2 Stilul ''Fair-play'' invatat de mine de la un anume Tudose Alin la vremea respectiva arbitru sef pe care l-am copiat in acest concurs si nu am avut nici o reclamatie cu toate ca majoritatea concurentilor imi sunt cunoscuti.
3 ''Ospitalitatea'' celor din Alba am povestit-o organizatorilor care tinand seama de acest aspect au cautat pe cat posibil sa organizeze un concurs non-profit... nu ca in alte parti unde pot exemplifica:
MEHEDINTIUL nu a perceput niciodata la nici un concurs taxa de participare doar atunci cand altii au vrut sa isi bata joc de ospitalitatea oltenilor
Cei ce se regasec in textul de mai sus nu trebuie sa isi faca griji ca totul este o fictiune...

Vis a vis de fair play , poate ai invatat cate ceva. Poate nu. Ca altfel nu pricep , arbitru fiind si tu la concursul ala , ce probleme ai. Nu inteleg nici contestatia pe care ai facut-o , fara a contesta ceva anume... :lol: :lol: :lol: Sau gresesc ? Oricum , povestile astea sunt desprinse dintr-un thriller cu monstri , care sunt masacrati cu ancorele , nefiind reale...
Despre ospitalitate , ceva apa minerala , ceva deplasari pentru arbitrii , etc , asociatiile in prezent nu-si pot permite sa sustina aceste cheltuieli. Voi puteti ? Ca stiu ca aveti multi concurenti legitimati la alte judete... care sunt probabil mai ospitaliere. Deci , mai bine vedeti-va de organizarile din ograda voastra , ca vin Pastele. Asa ca , Sarbatori Fericite ! ;) Si Bafta la baboi !!! :lol:

Sus

MesajScris: 03 Mai 2011, 18:10 
Neconectat

Postez mai jos clasamentul concursului " SUPER PESCAR " ediatia a II-a
Nume si prenume Puncte mansa 1 Puncte mansa 2 Total puncte Locul obtinut
1. Negoescu Marian 8 5 13 19
2. Militaru Cristian 2 6 8 11
3. Rosu Dan 3 4 7 9
4. Lungu Ionel 1 4 5 I
5. Kotarcic Dejan 5 8 13 20
6. Tomic Radislav 3 3 6 III
7. Petkovic Zarko 5 6 11 16
8. Barakovic Mita 6 1 7 4
9. Carabet Mircea 1 5 6 II
10. Broscareanu Adrian 5 2 7 6
11. Brezniceanu Dorin 6 7 13 21
12. Dragan Valentin 9 2 11 18
13. Tudosan Marcel 4 3 7 10
14. Daea Eugen 7 2 9 14
15. Barbu Robert 7 6 13 22
16. Calugaru Traian 8 1 9 12
17. Brat Gavrila 2 5 7 7
18. Macesanu Ion 9 10 19 26
19. Horia Faur 8 3 11 17
20. Marichescu Lucian 7 10 17 25
21. Gherghe Fabian 6 1 7 5 (Captura)
22. Ciuta Alexandru 4 10 14 24
23. Luca Sorin 3 4 7 8
24. Bolocan Cezar 2 7 9 13
25. Popa Ionut 1 10 11 15
26. Zgarcea Ionut 4 10 14 23
27. Siparu Adrian 9 10 19 27 (Lingura)

TOATE LA TIMPUL SI LA RANDUL LOR !!! :lol: :lol: :lol:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 16 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2

Ora este UTC [ DST ]