Pescuit Stationar

Acum este 06 Noi 2024, 16:21

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 217 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 22  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cupa Tubertini ed. II Varsolt - Salaj
MesajScris: 21 Apr 2011, 06:32 
Neconectat

Veronica Ispas scrie:
cosminTM scrie:
Sa va fie rusine ca a-ti furat concursus de pe Cornesti d-na Vera :?:
Sa aveti parte de aproape 10 concurenti :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Imi pare rau , dar am fost rugati sa facem concursul pe Varsolt! Pb nu este aici, vedeti cine a renuntat la Cornesti si de ce?

Deci va rog sa nu ma rusinati fara motiv ! :oops: :oops:

VEDETI CINE A RENUNTAT LA CORNESTI SI DE CE?
1- NU MAI FA PE DESTEAPTA..
2-SA RENUNTAT LA CORNESTI PE UN MOTIV DE VACANTA MARE...ADICA NU VREA SA SE FACA RECLAMA DEOARECE IN ACESTE PARTI NU CUMPARA NIMENI PRODUSE TUBERTINII...DAR EU FIIND BAIETEL DESTEPT STIU CA A FOST DATA PESTE CAP DOAMNA ELENA DE UNELE PERSOANE CARE VOR CAM TOT TIMPUL SA IASA IN EVIDENTA...LA ARAD NOI NE OCUPAM DE TOT DE LA MANCARE DIPLOME..CA SA VADA DOAMNA ELENA CE INSEAMNA ORGANIZARE..UNDE SA MAI PUNEM CA MARTI MAI VIN 2 TONE DE PESTE..DAR NU CONTEAZA ,ASTA A FOST DECIZIA ECHIPEI TUBERNINII..DESI MA INDOIESC :lol:

Sus

MesajScris: 21 Apr 2011, 08:07 
Neconectat

Petrisor draga, eu intodeauna te-am sustinut , chiar si cand nu a fost chiar corecta treaba, dar sa ma scoti pe mine tap ispasitor in toata treaba asta ............
Ma rog,....
Cu scuzele de rigoare pt prietenii pescari, eu nu intentionez sa intru in polemica cu nimeni!

Inca odata imi cer scuze ca neintentionat am suparat pe unii! Va astept pe Varsolt la pescuit cand doriti si daca doriti !

PS. Eu nu fac pe desteapta, si nu sunt nici suparacioasa !!!!!! :P :P

Sus

MesajScris: 21 Apr 2011, 08:13 
Neconectat

Pentru cei care intereseaza, vreau sa va anunt oficial ca pista de la Varsolt este programata pt Campionatul Mondial de senioare din 2015! Deci nu este o balta oarecare !

Acest anunt il fac special pt Paul Ispas ! :P :P

Sus

MesajScris: 21 Apr 2011, 08:22 
Neconectat

sunteti mai rai ca moldovenii :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 21 Apr 2011, 08:22 
Neconectat

tu te-ai bagat in seama de cand am postat cupa tubertinii la cornesti si ai comentat,plus ca motivul ce la bagat doamna elena este unul de tot rasul,eu sunt un om cinstit si respectuos si-mi place adevarul,nu sunt suparat deloc sa nu ma intelegi gresit,pe tine nici vorba ,daca nu pomeneai aici numele meu nici nu scriam ca nu am dreptul sa o fac,lumea este libera sa aleaga,chestii cu alta a fost problema ...chestia cu instinteaza-ti fanii...astea sun lucrurile care mau deranjat......un adevar spus este un lucru bun..daca o dam in lambada cu nu avem magazine de distributie in zona..dupa 2 luni si-a dat seama? ...ma rog ,noi am vrut sa ne ajutam reciproc cu tot dragul...deci vera stai linistita ca nu am nimic cu tine..CHIAR DACA AI FI INSISTAT TU SA FACI CONCURSUL ACOLO....este o chestie de adevar nimic mai mult,.doar ca na mai te agit putin...
SA AVETI PASTE FERICIT

Sus

MesajScris: 21 Apr 2011, 17:57 
Neconectat

alinb scrie:
Pacat ca sa mutat concursul. Lucojul se retrage de la acest concurs. Chiar e nesimtita taxa.

adevarul e ca e un pic mare taxa
dar din cate stiu eu si pe cornesti tot atata era, nu?
acolo nu era mare? :)

Sus

MesajScris: 21 Apr 2011, 19:20 
Neconectat

Tot taxa aceia era si pe Cornesti,dar erau multi doritori sa participe.Pe Varsolt cati concurenti sau Inscris ca nu vad lista :o :o :o :o :o :o :o :o :Timisoara se retrage :( :( :( :( :( :(

Sus

MesajScris: 21 Apr 2011, 19:41 
Neconectat

cosminTM scrie:
Tot taxa aceia era si pe Cornesti,dar erau multi doritori sa participe.Pe Varsolt cati concurenti sau Inscris ca nu vad lista :o :o :o :o :o :o :o :o :Timisoara se retrage :( :( :( :( :( :(

ai si tu dreptate...intr-un fel :D
dar...acolo erau maxim 28 locuri desi poate s-ar fi inscris 50
aici sunt 150 locuri...sa fim realisti, ca nu se vor inscrie atatia, insa poate o sa fie peste 30 si atunci....:) organizatorii o sa fie mai multumiti
nu imi dau seama ca nu m-am uitat in nici un catalog sa vad valoarea premiilor cam la cat se ridica, dar din 28 concurenti poate nu se acopereau si nici nu stiu daca asta urmaresc ...sa isi scoata cheltuiala sau sa isi promoveze produsele
vom mai vedea

PASTE FERICIT TUTUROR

Sus

MesajScris: 22 Apr 2011, 12:43 
Neconectat

BENZAR ZSOLT prezent! ;)

Sus

MesajScris: 22 Apr 2011, 19:02 
Neconectat
Moderator global

Va garantez 100% ca nici pe Cornesti nici pe Virsolt la taxa asta nu vor fii mai mult de 25-30 de pescari , la fel cum garantez ca pe Virsolt la o taxa de 150-200 lei vor fii cel putin 55-60 de concurenti ;) ;) ;) ;) ;)
Nici pe Cornesti , cei de la Trabucco , nu s-ar fii inscris la taxa asta , ca sa nu se creada ca avem ceva cu Virsoltu , dimpotriva ne place pista asta dar....... :( :( :( :( :( :( :(
Poate daca va muta Vera Finala B pe Virsolt vor fii mai multi interesati de acest concurs :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Daca luai de la inceput Finala B pe Virsolt acuma nu puteai sa-i numeri citi se inscriau ;) ;) ;) ;) ;)

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 217 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 22  Următorul

Ora este UTC [ DST ]