Pescuit Stationar

Acum este 02 Noi 2024, 18:28

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 84 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cheltuieli concurs-participanti si organizatori
MesajScris: 25 Apr 2011, 15:33 
Neconectat

Sarbatori Fericite si tie:) :) :) .Din cate am vazut nu cred ca la cupa Tubertini nu sunt premii adresate tuturor concurentiilor , am vazut ca se da nada , galeata si eu mai stiu ce.Tot cam ce se da si la Trabucco.Cupe iarasi cred ca se dau . Ar fi culmea la un concurs asa mare sa nu se deie cupe , doar ca le-au omis sa le treaca(ma gandesc).La fel si diplome.Am vazut ca este premiu si pentru cea mai mare captura.Deci la o taxa cu 100 de ron mai putin ca si la Doripesco - cred ca ii cam acelasi lucru.Si masa festiva vad ca exista.Posibil sa existe niste cheltuieli cu taxa pe apa de care noi sa nu stim si sigur mai sunt si niste cheltuieli organizatorice:arbitri , transport , materiale,etc.
P.S. Sper ca nu sunteti partinitor unei parti doar ca faceti parte din echipa Trabucco si de aceea nu puteti sa gasiti justificare a taxei doar in cazul cupei Trabucco.Acest topic ii creat doar pentru a vedea cheltuielie unui concurs de ambele parti . Asa mi- ai lasat impresia prin cateva postari incercand sa schimbi realitatea :roll: :roll: :roll:

Sus

MesajScris: 25 Apr 2011, 20:44 
Neconectat
Moderator global

Taxele pe ape le vezi pe anpa.ro , pe saptamana , luna , marte sau sezon. Pe Doripesco le-ai aflat.
In rest , daca asa te incalzeste , taxele sunt bune si echitabile.
Sunt partinitor , doar fac parte din echipa Trabucco. :lol: :lol: :lol: :lol:
Tu esti oare echidistant? ;) :lol: :mrgreen:

Sus

MesajScris: 26 Apr 2011, 05:19 
Neconectat

Aline , acum am deschis calculatorul, am facut o pauza pt ca era necesara. Imi pare rau ca tot timpul faceti diferente ( in general ) intre lacurile private si lacurile administrate de o asociatie ! De ce crezi tu ca numai pe cele private se face ceva si e nevoie de taxe super mari ????? Aceleasi lucrari ( curatenie, paza ,REPOPULARI, indicatoare....) le facem si pe Varsolt.Singura pb este ca taxa este mica in comparatie cu Doripesco si Sarulesti!
Am vazut pe multe topicuri , toata lumea vrea sa pescuiasca de-a moca pe apele asociatiilor fara sa respecte nici o regula si nu-i deranjeaza sa platesca 50, 100, chiar 150 pt un lac privat !!!!!

Speram ca in cel mai scurt timp sa fie si Varsoltul lac privat , si sper ca asociatia noastra sa-l poata concesiona , atunci mai vb !

Sus

MesajScris: 26 Apr 2011, 09:02 
Neconectat

Si cat o sa puneti taxa, 50 RON pe zi? :?

Sus

MesajScris: 27 Apr 2011, 13:06 
Neconectat
Moderator global

Veronica Ispas scrie:
Aline , acum am deschis calculatorul, am facut o pauza pt ca era necesara. Imi pare rau ca tot timpul faceti diferente ( in general ) intre lacurile private si lacurile administrate de o asociatie ! De ce crezi tu ca numai pe cele private se face ceva si e nevoie de taxe super mari ????? Aceleasi lucrari ( curatenie, paza ,REPOPULARI, indicatoare....) le facem si pe Varsolt.Singura pb este ca taxa este mica in comparatie cu Doripesco si Sarulesti!
Am vazut pe multe topicuri , toata lumea vrea sa pescuiasca de-a moca pe apele asociatiilor fara sa respecte nici o regula si nu-i deranjeaza sa platesca 50, 100, chiar 150 pt un lac privat !!!!!

Speram ca in cel mai scurt timp sa fie si Varsoltul lac privat , si sper ca asociatia noastra sa-l poata concesiona , atunci mai vb !

Sa nu fiu subiectiv , tu compari Sarulestiul cu Varsoltul? ;) ;) ;)
In alta ordine de idei , daca ai facut o pauza , cat costa o saptamana de pescuit pe Varsolt pentru un "nemembru" , conform regulamentului depus si aprobat de ANPA , in baza caruia ati primit autorizatia? Daca ti se pare firesc sa strangeti bani pentru diverse cheltuieli , nu spun cati si care ar fi cheltuielile alea , pe spatele concurentilor , atunci iau eu o pauza de respirat... ;) Nu vreau sa intru in detalii.
Deci , cu nesimtire te provoc :lol: :lol: :lol: , detaliaza daca tot vrei chestii concrete - cheltuielile. Sau mai bine las-o moarta.
Trist ca ati ajuns pana aici...

PS. Nici o postare de-a mea nu are de-a face nimic cu firma TUBERTINI sau cu Cupa Tubertini , discutiile fiind doar o parere asupra taxei de participare uriase stabilite de organizatorul acesteia, acesta nefiind importatorul TUBERTINI... El doar incearca sa faca ceva , sa promoveze produsele , sa sustina competitiile de stationar... si in final unde nimereste... :mrgreen:

Sus

MesajScris: 27 Apr 2011, 13:07 
Neconectat
Moderator global

Veronica Ispas scrie:
...

Sa ma anunti daca esti draguta si pe mine , poate-l luam noi... ;) O sa va facem reducere... :mrgreen:

Sus

MesajScris: 27 Apr 2011, 18:32 
Neconectat

alintudose scrie:
... Dar hai sa ne vedem de ouale noastre!...

Adica fiecare de ale lui!...cre'ca asta ia vrut sa zici!...ca nu prea m-ar interesa nici o punere in comun cand e vorba de ouale altcuiva!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

cat despre preturi... cred ca trabucii au in general dreptate: cu taxele care se percep ptr Doripesco si premiile care se dau nu cred ca mai ramane ceva din banii adunati pe taxe...(vorbind pentru un numar de 60-70 de concurenti!)
La 50 de concurenti in mod sigur Gigi mai aduce si ceva bani de'acasa!!! :shock:

Si asta este tristul adevar: "distractia costa !" (pentru concurenti!!) ... si "castigi... pierzi... negustor te numesti!" (pentru organizatori!) ;)

Sus

MesajScris: 27 Apr 2011, 18:46 
Neconectat

alintudose scrie:
Veronica Ispas scrie:
...

Sa ma anunti daca esti draguta si pe mine , poate-l luam noi... ;) O sa va facem reducere... :mrgreen:

Vera, nu ma indoiesc ca aveti bune intentii..dar fratilor, Apele care sunt de la Dumnezeu apartin in aceeasi masura tuturor!!
A inceput sa-mi fie greata de tot felul de concesionari prin care x sau y nu fac nimic altceva decat sa-ti ceara ceva bani in plus!.. toata lumea se infige la pomana gratis oferita de tara de cacat in care traim!

Si asta e valabila nu numai pentru apele strict naturale ci si pentru alea amenajate dn banul public!..s-au facut pe banii nostrii ai tuturor si e nedrept ca numai unii sa traga foloase si altii nu!

Macar de scaldat avem voie sa ne scaldam intr-un lac d'asta concesionat pe de-a moaca??

Concesionari din Romania (asociatii si privati!!) stiti voi oare cat era productia medie anuala de peste la hectar de luciu de apa in vremea lu' raposatu?
Va spun eu: 2 tone!...adica 2000 de kile adica 20 000 de lei ...adica 5000 de euro!
Asta ar obtine statul daca ar practica acvacultura performanta!

Si hai sa zicem ca statul va face o concesie si va da concesiunea la 10% :shock: :shock: :shock: :shock: din cat s-ar putea obtine prin munca adica sa va puna sa platiti 500 de euro/hectar...ia calculati cat ar trebui sa platiti pe o apa cat Varsoltul! 2-3 sute de mii de euro pe an!!!..pai il mai luati atunci?... pai pe 400 de milioane pe an (sau cam asa ceva) il iau eu maine si platesc concesiunea pe 25 de ani in avans!...dupa care las pe toata lumea sa pescuiasca (catch&release) pe gratis!

Eu as pune insa o intrebare: ce-o sa faceti voi cu ditamai lacul ala?...sa-l paziti? pai asta tre' sa faca jandarmeria gratis!..sa-l amenajati??..hehehe! cum? si cu ce scule??? stiti voi cat costa o masina speciala de lucrari acvatice!!???..sau vreti sa-l faceti prin munca patriotica cu grebla si "inima lui Stalin"??? ..in ce mod? poate sa faceti o pensiune pe fonduri!!!.... sa-l populati???? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ..pai de unde aveti voi frate bani sa populati lacul ala?..Ia intrebati-l pe Ben cat costa o populare pe o balta de 2 hectare???
Si atunci convinge-ma ca exista alt scop in afara de ala de a lua mai multi bani de la pescari!!!.. si bineinteles scopul clasic postdecembrist ca unii sa fie mai egali in drepturi decat altii!!!

Cam asa devine problema intr-un stat debil si stramb care nu poate sa faca bani din ce are!!.... pe motiv ca nu se poate!!!..hahahaha..pai atunci aia care-l concesioaneaza moca cum de pot!!??? :lol:

Eu as concesiona tot statul..adica toata Romania! :shock: ..oare cat m-o costa?..nu prea mult, banuiesc...ca si-asa lucreaza pe pierdere!!!!! :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 27 Apr 2011, 20:17 
Neconectat
Moderator global

truia scrie:
alintudose scrie:
... Dar hai sa ne vedem de ouale noastre!...

Adica fiecare de ale lui!...cre'ca asta ia vrut sa zici!...ca nu prea m-ar interesa nici o punere in comun cand e vorba de ouale altcuiva!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

......

Partea cu punerea in comun ia in considerare marimea oualor. Depinde cat sunt de mari( sau de mici) , asa iei decizia daca le pui sau nu la comun... :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 27 Apr 2011, 21:01 
Neconectat
Moderator global

cod alb scrie:
... P.S. Sper ca nu sunteti partinitor unei parti doar ca faceti parte din echipa Trabucco si de aceea nu puteti sa gasiti justificare a taxei doar in cazul cupei Trabucco.Acest topic ii creat doar pentru a vedea cheltuielie unui concurs de ambele parti . Asa mi- ai lasat impresia prin cateva postari incercand sa schimbi realitatea :roll: :roll: :roll:

PS Esti membru al echipei Tubertini ? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Dupa Cupa Tubertini mai postezi ? :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 84 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Următorul

Ora este UTC [ DST ]