Pescuit Stationar

Acum este 06 Noi 2024, 20:42

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 217 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 22  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cupa Tubertini ed. II Varsolt - Salaj
MesajScris: 26 Apr 2011, 09:40 
Neconectat

In nesimtirea mea si spre deranjul unora continui:

Dna. Ispas (scripta manent):

"1. Am aflat ca si voi , si cand ati aflat voi ca taxa este atat!
2. Nu m-a consultat nimeni din conducere daca este bine sau nu !
3. Nu suntem sponsorizati(ECHIPA ) cu nimic din aceasta taxa si nici nu primim nimic de la AJVPS! Macar voi priiti de la ai vostri.
4.Atat stiu ca se plateste pentru intrarea pe dig la cei de la ape in jur de 300 lei/zi de antrenament + 1200 lei 3+1 zile concurs/. In total cei de la APE primesc 300x3=900 pt antrenamentele neoficiale + 1200 pt concurs, adica 21 milioane lei vechi!!!!!!!! :twisted:
5. Oficial suntem 10 echipe , taxa o platesc 9 ( Salajul este scutita de taxa :oops: ar fi culmea sa ne taxeze si pe noi)deci faceti voi calculul . Se aduna 58.5 mil - 21 mil la ape. Din 40 mil trebuie sa asiguri 3 zile apa pt 50 concurenti, sa platesti albitri( macar transportul) sa faci unele mici surprize pt festivitate , saci de gunoi, etc .......Sunt multe cheltuieli si nimeni nu-ti da un ban !

Nu vreau sa scuz sau sa acuz pe nimeni, in momentul acesta asa stau lucrurile. Atat stiu atat va spun !

Imi pare rau pt situatie dar este independent de vointa mea !
Eu oricum VA ASTEPT CU DRAG ![/color] "

Deci, max 1200 RON pentru 3 zile de pescuit (2 manse plus 1 antrenament - taxa a fost pentru 4 zile de concurs), taxa de acces pe dig. ;)

Daca mizati pe cel putin 30 de concurenti (ar fi frumos sa aveti peste 50 ...) atunci 1200/30=40 RON/concurent si raman 60 RON de concurent, respectiv 1800 RON pentru cheltuielile de organizare si 200x30=6000 RON la Tubertini.

Daca in schimb vb. cu Dna de la Tubertini si reduceti taxa la 200 RON total, atunci stiu cel putin 5 prieteni pescari care ar veni, plus multi altii, si veti avea un concurs de minim 50 pescari. Un simplu calcul la numarul acesta arata ca ptr. taxa de dig se aloca 24 RON/concurent, si raman 176x50=8.800 RON de impartit intre Tubertini si Dvs. Necesita in schimb un mic efort de promovare ...

Si ca sa fiu si mai constructiv, eu as suplimenta cu premii si pentru echipe (ca la Szeged), as renunta la mese si la nada - nu suntem fomisti si as incerca sa adun pe putin 60 de oameni ... gen Trabucco, fara taxele de la Trabucco ;) Si cu finala B la Varsolt, succesurile :lol: sunt asigurate!

Sus

MesajScris: 26 Apr 2011, 09:53 
Neconectat

Va multumesc pentru sfaturi. Credeti-ma ca sunt dispusa la multe compromisuri cand este vorba de pescari si pescuit, atunci cand deciziile le iau eu . In cazul acesta sunt mai multe persoane care trebuie sa decida, atat la Tubertinii cat si la AJVPS. Sa fiti sigur ca aceasta taxa de organizare a unui concurs pe Varsolt a ramas la acelas nivel ca si in 2010 pt ca am insistat eu si asta tot pt pescari !

Finala B eu am vrut-o de la inceput la noi ....dar ....! Sa vedem..... !

Sus

MesajScris: 26 Apr 2011, 09:57 
Neconectat

glukas scrie:
In nesimtirea mea si spre deranjul unora continui:

Dna. Ispas (scripta manent):

"1. Am aflat ca si voi , si cand ati aflat voi ca taxa este atat!
2. Nu m-a consultat nimeni din conducere daca este bine sau nu !
3. Nu suntem sponsorizati(ECHIPA ) cu nimic din aceasta taxa si nici nu primim nimic de la AJVPS! Macar voi priiti de la ai vostri.
4.Atat stiu ca se plateste pentru intrarea pe dig la cei de la ape in jur de 300 lei/zi de antrenament + 1200 lei 3+1 zile concurs/. In total cei de la APE primesc 300x3=900 pt antrenamentele neoficiale + 1200 pt concurs, adica 21 milioane lei vechi!!!!!!!! :twisted:
5. Oficial suntem 10 echipe , taxa o platesc 9 ( Salajul este scutita de taxa :oops: ar fi culmea sa ne taxeze si pe noi)deci faceti voi calculul . Se aduna 58.5 mil - 21 mil la ape. Din 40 mil trebuie sa asiguri 3 zile apa pt 50 concurenti, sa platesti albitri( macar transportul) sa faci unele mici surprize pt festivitate , saci de gunoi, etc .......Sunt multe cheltuieli si nimeni nu-ti da un ban !

Nu vreau sa scuz sau sa acuz pe nimeni, in momentul acesta asa stau lucrurile. Atat stiu atat va spun !

Imi pare rau pt situatie dar este independent de vointa mea !
Eu oricum VA ASTEPT CU DRAG ![/color] "

Deci, max 1200 RON pentru 3 zile de pescuit (2 manse plus 1 antrenament - taxa a fost pentru 4 zile de concurs), taxa de acces pe dig. ;)

Daca mizati pe cel putin 30 de concurenti (ar fi frumos sa aveti peste 50 ...) atunci 1200/30=40 RON/concurent si raman 60 RON de concurent, respectiv 1800 RON pentru cheltuielile de organizare si 200x30=6000 RON la Tubertini.

Daca in schimb vb. cu Dna de la Tubertini si reduceti taxa la 200 RON total, atunci stiu cel putin 5 prieteni pescari care ar veni, plus multi altii, si veti avea un concurs de minim 50 pescari. Un simplu calcul la numarul acesta arata ca ptr. taxa de dig se aloca 24 RON/concurent, si raman 176x50=8.800 RON de impartit intre Tubertini si Dvs. Necesita in schimb un mic efort de promovare ...

Si ca sa fiu si mai constructiv, eu as suplimenta cu premii si pentru echipe (ca la Szeged), as renunta la mese si la nada - nu suntem fomisti si as incerca sa adun pe putin 60 de oameni ... gen Trabucco, fara taxele de la Trabucco ;) Si cu finala B la Varsolt, succesurile :lol: sunt asigurate!

Subscriu in totalitate.... :lol: :twisted:

Sus

MesajScris: 26 Apr 2011, 11:52 
Neconectat

Domnilor , la primul concurs organizat de dumneavoastra , ma voi inscrie prima ! ;) :P

Sus

MesajScris: 26 Apr 2011, 14:58 
Neconectat

Veronica Ispas scrie:
Domnilor , la primul concurs organizat de dumneavoastra , ma voi inscrie prima ! ;) :P

...hahahahaaaaaaaaaaaaa, buna asta doamna Vera!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 26 Apr 2011, 15:00 
Neconectat

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nu mai pot de ras ... eu am organizat chiar non profit si am adus bani de acasa sa respect premiile .... Nutzu, sa inteleg ca nu au voie sa scrie decat organizatorii de concursuri???

Sus

MesajScris: 26 Apr 2011, 15:04 
Neconectat

Sau nu vreti sa intelegeti scopul mesajului ... concurenti mai multi, si cu varga si implicit mai multi bani ... ;) Si acoperirea cheltuielilor organizatorilor si un profit decent de 15-20%.

Sus

MesajScris: 26 Apr 2011, 17:31 
Neconectat

Ca si asociatie unica in judet, nu puteti obtine un mic ajutor din partea apelor romane ca sa inchida ochii la taxa de apa?
Sa fim seriosi, in Ungaria la Szeged a fost un individ cu o masina care inainte de nadire dadea o tura cu masina si se uita in fuga la nada, nu aveau nicio treaba cu arbitrajul. Nu a fost niciun arbitru.
Masa nu se poate obtine printr-o sponsorizare? Sunt atatea firme care ar fi dispuse la asa ceva. Sau poate fi eliminata. Cum spunea cineva, nu sunt fomisti.
Sunt doar idei, oricum nu e treaba mea....

The more I practice the luckier i get!

Sus

MesajScris: 26 Apr 2011, 19:41 
Neconectat

m-am razgandit!
tre sa fac si eu dureri de cap :lol: :lol:
deci Szilagyi Zsolt -prezent

Sus

MesajScris: 27 Apr 2011, 13:21 
Neconectat
Moderator global

glukas scrie:
.......

......

Nu-i bine , parerea mea este ca ar trebui marita taxa , deja este coada la lista de inscriere... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Vera , fa naibii ce trebuie , apoi o sa vezi ca vine lumea. ;)
Daca si voi sufocati cupa asta , ca si anul trecut pe Sacel , cred ca anul viitor nu va mai exista editia a treia... Poate e bine sa luam in calcul si asta. ;)
In rest , numai bine , eu ma opresc aici cu parerile mele si postarile. :P

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 217 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 22  Următorul

Ora este UTC [ DST ]