Pescuit Stationar

Acum este 16 Noi 2024, 16:38

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 53 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: REVISTA PESCUIT TRASA SPRE STATIONAR !!!
MesajScris: 10 Dec 2009, 12:32 
Neconectat

Lasati mah si ceva de rapitori... :oops:

Sus

MesajScris: 11 Dec 2009, 14:09 
Neconectat

cred ca e bn sa avem ce citi din toate stilurile.poate avem ce invata din ele.

Sus

MesajScris: 11 Dec 2009, 20:25 
Neconectat
Moderator global

Nimeni nu vrea sa transforme o revista doar in stationar , nu ar putea supravietui doar asa.Insa , voiam stationar de calitate , autohton. ;) Cu mici incursiuni dincolo , la ei! :lol:

Sus

MesajScris: 11 Dec 2009, 20:33 
Neconectat

alintudose scrie:
Nimeni nu vrea sa transforme o revista doar in stationar , nu ar putea supravietui doar asa.Insa , voiam stationar de calitate , autohton. ;) Cu mici incursiuni dincolo , la ei! :lol:

BOULE NU INFIINTEZI SI O REVISTA...ca la cati pitici ai la masarda nu mar mira sa incepi activitatea din ianuarie..... :roll:

Sus

MesajScris: 11 Dec 2009, 20:55 
Neconectat
Moderator global

Taci dreaq , turist piscicol ce esti! Lovite-ar insolatia la Slatina pe dale! :twisted:

Sus

MesajScris: 13 Dec 2009, 23:48 
Neconectat

Am fost foarte ocupat zilele astea si abia acuma am dat de acest topic.
Aline, eu sunt colaborator permanent al Revistei "Pescar Modern" de 12 ani si al Revistei "Pescar la Crap" de cand a luat ea fiinta. Am scris destul de multe articole avand ca tema pescuitul stationar, inclusiv despre Campionatul Mondial din 2007 de la Sukoro (Velence) din Ungaria, unde am fost trimis special de revista. Am mai scris si despre Mondialul de la Spinadesco (Italia) dupa datele furnizate de Dl. Benko, care a fost acolo la fata locului.
Sunt prieten cu V. Tarus si voi insista sa pot scrie in fiecare numar cel putin cate un articol sau chiar doua, legate de pescuitul stationar (tehnici, reportaje si chiar interviuri cu pescari, castigatori (sau nu) la diferite competitii. Cand vine insa vorba de a face publicitate unei balti private sau vreunui sponsor de concurs (Trabucco, Sensas, Profi Mix, Maros Mix, etc.) se pot face si astea cu cea mai mare placere dar bineanteles contracost. Cei care intermediati organizarea unor cupe ale marilor producatori (Trabucco, Sensas, etc.) puteti discuta cu sponsorul respectiv si facem una-doua articole publicitare din care sa isi faca si ei imagine, preturile nu sunt mari, Dl. Tarus fiind omul cu care te poti intelege cand vrei sa faci ceva cu adevarat.
Din partea mea intrarea este asigurata. Il sun pe Dl. Tarus chiar maine si voi avea o prima discutie cu el in acest sens.

Sus

MesajScris: 14 Dec 2009, 08:10 
Neconectat

"Am fost trimis special al revistei" / un fel de corespondent de razboi mega acreditat peste tot, cu mega aparaturi din viitor conectate la toate serverele importante.

Hai sa fim seriosi nea Pityu, Pescar Modern este cel mult o revista comica, de umor piscicol..........Am incercat si yo sa colaborez cu domnul Tarus dar "nu mi-am gasit locul" ca sa ma exprim foarte plastic............

Sus

MesajScris: 14 Dec 2009, 22:46 
Neconectat

Bogdanleu a scris
Citat:
"Am fost trimis special al revistei" / un fel de corespondent de razboi mega acreditat peste tot, cu mega aparaturi din viitor conectate la toate serverele importante.

Hai sa fim seriosi nea Pityu, Pescar Modern este cel mult o revista comica, de umor piscicol..........Am incercat si yo sa colaborez cu domnul Tarus dar "nu mi-am gasit locul" ca sa ma exprim foarte plastic............

Raman surprins sa te aud vorbind asa Bogdane. Cum adica? Nu poti sa fi trimis special la un Campionat Mondial ca sa scrii un articol despre eveniment, decat daca esti ultrautilat "cu mega aparaturi din viitor". Pentru o revista iti trebuie un aparat foto pentru cateva imagini si restul e de la tine, de la participanti, etc.
Apoi zici ca Pescar Modern e cel mult o revista comica de umor piscicol, dar la care ai colaborat si tu fara insa a-ti gasi locul :!: :?: Pai tu colaborezi cu reviste comice de umor piscicol? N-am inteles :!:
Gasesc postarea ta cel putin jignitoare si lipsita de fair-play. Culmea e ca eu nu te-am jignit nici odata, ba dimpotriva, cat am putut te-am ajutat cel putin cand erai la Replica Hunedoreana. Pacat! Nu te-as fi crezut in stare de asa ceva!

Sus

MesajScris: 15 Dec 2009, 00:05 
Neconectat

Uszkay Istvan scrie:
Bogdanleu a scris
Citat:

Raman surprins sa te aud vorbind asa Bogdane. Cum adica? Nu poti sa fi trimis special la un Campionat Mondial ca sa scrii un articol despre eveniment, decat daca esti ultrautilat "cu mega aparaturi din viitor". Pentru o revista iti trebuie un aparat foto pentru cateva imagini si restul e de la tine, de la participanti, etc.
Apoi zici ca Pescar Modern e cel mult o revista comica de umor piscicol, dar la care ai colaborat si tu fara insa a-ti gasi locul :!: :?: Pai tu colaborezi cu reviste comice de umor piscicol? N-am inteles :!:
Gasesc postarea ta cel putin jignitoare si lipsita de fair-play. Culmea e ca eu nu te-am jignit nici odata, ba dimpotriva, cat am putut te-am ajutat cel putin cand erai la Replica Hunedoreana. Pacat! Nu te-as fi crezut in stare de asa ceva!

FRATILOR SUNT SARBATORILE....TERMINATI CU PROSTEALA.....HAI SA ADUNAM RANDURILE SI SA SPERAM CA ANUL CARE VINE SI REVISTA CARE URMEAZA SA APAPARA E DE BUN AUGUR.....SI PETRISOR VA GARANTEAZA CA ORICE IDEE A VOASTRA VA FI LUATA IN CALCUL...

Sus

MesajScris: 15 Dec 2009, 01:26 
Neconectat

Eu ...am o idee...sper s-o iei in calcul...vreau...o lada de vin ...s-o beau cu "regele viermilor" :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 53 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6  Următorul

Ora este UTC [ DST ]