Pescuit Stationar

Acum este 02 Noi 2024, 08:25

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 143 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 11, 12, 13, 14, 15
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: CUPA OLYMPUS EDITIA AIV-a,29-30 APRILIE -1 MAI
MesajScris: 05 Mai 2011, 20:52 
Neconectat

vad ! am sa ma razbun la sarulesti ! :twisted:

Sus

MesajScris: 06 Mai 2011, 06:27 
Neconectat

alexsandruemilian scrie:
suciule eu nu ma refeream la tine special ci la toti pescari ,eu nu am comentat nimic la nici un concurs ,doar va citesc mesajele pentru ca nu sunt pescar de concursuri,dar ma cunosti .....cred.... sunt din arad si eu te cunosc bine,poate cu timpul voi veni si eu la concursuri si nu vreau sa rada cineva de mine daca ma bate o fata.imi cer scuze daca te-am deranjat .

lasa-l pe Suciu ca ai sanse sa o dregi la o bere ....dar cum e aia cu nu-ti convine sa te bata o fata? pai daca intri anul asta in concursuri vei concura muuuulti ani pana vei reusi sa bati vreuna . cred ca numai Caro are concursuri pe an mai multe decat 90 % dintre barbatii participanti la Olympus.
vrei sa inveti , si nu bravez , stai vreo 2 ani in spatele standurilor si urmareste .

dupa ce am postat am vazut ca si Suciu a spus acelasi lucru dar nu modific.

Sus

MesajScris: 06 Mai 2011, 08:09 
Neconectat
Moderator global

alexsandruemilian scrie:
suciule tu taci din gura.......... ciocu mic de ce nu ai venit la concurs sa rastorni clasamentu , te regaseai pe primu loc din coada, nu mai comentati cei care nu ati fost la concurs.

Daca nu participi la concursuri , cum vine partea asta cu gramatica? Sa intelegem ca "ai fost acolo" , ca BUG ? :lol: las-o usor cu atacurile astea , ca altfel... ciocu mic. ;) Una este ca ne cunoastem aici unii de zeci de ani si ne permitem multe , alta este ca apari tu si insulti. Deci , usurel , sau reciteste ce scriam mai sus... mai civilizat te rog... ;)

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 143 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 11, 12, 13, 14, 15

Ora este UTC [ DST ]