Pescuit Stationar

Acum este 02 Noi 2024, 10:36

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 240 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: CAMPIONATUL NATIONAL DE FEEDER EDITIA 2011 SARULESTI
MesajScris: 09 Mai 2011, 09:25 
Neconectat

Felicitari campionilor si celor care s-au straduit sa se tina acest campionat!

Sus

MesajScris: 09 Mai 2011, 11:32 
Neconectat
Moderator global

adi petrisor scrie:
buna ziua tuturor,as dori sa multumesc echipei mele pentru tot ce au facut, pentru disciplina in primul rand si pentru ca au ascultat tot ce li sa transmis de catre oamenii din spate.
MULTUMIM ENERGOFIS SI LUI ZSOLT PENTRU SPONSORIZARE
MULTUMESC BOGDAN DIN SUFLET -JOS PALARIA-(a facut kilometri nu gluma)
MULTUMESC NICA DEGERATU SI GIGI CRAINIC.
MULTUMIM CELOR DE LA AVENTURI LA PESCUIT PENTRU PREZENTA SI PREMII.

un pescuit mai dificil decat anul trecut,am schimbat foarte mult in timpul mansei ,struna carlig si momeala,au fost foarte mofturosi.platicile mai mici putin dar a fost un concurs ok,multumim AGVPS pentru sprijinul acordat.

Mie nu-mi multumesti ????? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Sus

MesajScris: 09 Mai 2011, 14:15 
Neconectat
Moderator global

adi suciu scrie:
Din pacate am inteles ca nu s-a respectat in totalitate regulamentul FIPS - CIPS , legat de feeder , si au preluat de acolo numai ce le-o convenit , tipic romanesc . S-a pescuit cu cosulete cit sticla de coca cola :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

cineva a inteles de aici ca eu m-am adresat echipei Fir Intins. Gresit , m-am adresat intregului concurs care ar fii fost mult mai laudabil daca s-ar fii facut dupa regulamentul oficial , fara "improvizatii" romanesti ;) ;) ;)
Parerea mea este ca si dupa regulamentul oficial tot Aradul ar fii cistigat , si nu ar mai fii lasat loc de nici o interpretare ;) ;) ;) Poate la anu....

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 09 Mai 2011, 19:16 
Neconectat
Moderator global

Ar trebui sa se aplice..............exact ca la stationar :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Fir intins castiga oricum, oriunde........

Sus

MesajScris: 09 Mai 2011, 20:05 
Neconectat

Are perfecta dreptate Suciu, dar oricum baietii de la Fir Intins le au cu bigudiurile, pescuiesc frumos si stiu sa si prinda peste. In schimb organizarea lasa mult de dorit...gafe peste gafe. Sa speram ca de la an la an si acest campionat va fi la un nivel tot mai ridicat.
FELICITARI TUTUROR ECHIPELOR!

Sus

MesajScris: 09 Mai 2011, 20:10 
Neconectat

DMG scrie:
Locul 1 Energoteam Fir Intins Arad
Locul 2 Ajvps Fantanele(Arad)
Locul 3 Ajvps Lazar Team Arad

Iar la individual rezultatele sant urmatoarele:

1.Calan Florin - Energoteam Fir Intins Arad -25.5 kg.(2 puncte)
2.Bodea Marius - Energoteam Fir Intins Arad-23 kg.(2 puncte)
3.Petrisor Adrian - Energoteam Fir Intins Arad-32kg.(3 puncte)
4.Butu Razvan - Energoteam Fir Intins Arad -30kg(3 puncte)
5.Lenghel Zoli - Energoteam Fir Intins Arad -22,5kg(4 puncte)

Felicitari castigatorilor

O seara fain!

Nu ca ar avea prea mare importanta, oricum am ratat cu echipa podiumul cu un punct, dar la balotaj l-am luat pe Zoli cu vreo 2 kile si ceva. Asta in cazul ina care datele sunt corecte, dar cum au fost facute calculele...

Sus

MesajScris: 09 Mai 2011, 20:31 
Neconectat
Moderator global

V-a furat din creion Petrisor ! :lol: :lol: :lol: :lol: Din tastatura ! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Sus

MesajScris: 10 Mai 2011, 06:11 
Neconectat

1.Calan Florin - Energoteam Fir Intins Arad -25.5 kg.(2 puncte)
2.Bodea Marius - Energoteam Fir Intins Arad-23 kg.(2 puncte)
3.Petrisor Adrian - Energoteam Fir Intins Arad-32kg.(3 puncte)
4.Butu Razvan - Energoteam Fir Intins Arad -30kg(3 puncte)
5.Emil Slah-ajvps fantanele team-27,3 kg(3p)

asta a fost singura rectificare.

Sus

MesajScris: 10 Mai 2011, 07:23 
Neconectat

Salut!...in sfarsit am ajuns acasa si pot posta si eu....
In primul rand felicitari tuturor participantilor si felicitari speciale castigatorilor!
Apoi: intr-adevar au fost destule diferente fata de regulamentul oficial FIPS care, desi fara impact asupra clasamentului, n-au facut decat sa sporeasca suspiciunea unora dintre participanti. Ma intreb si eu, exact ca si Tica, de ce oare nu putem si noi sa respectam ad-literam regulamentele in vigoare?...de ce trebuie sa mai adaugam sau sa scoatem (specific romaneste!) cate ceva?... oricum respectarea cu rigurozitate a regulamentelor internationale va fi, cel putin pentru mine, o conditie absolut obligatorie a oricarei participari viitoare!
Mai departe: s-a convenit prin vot al capitanilor ( :shock: !!) sa nu se foloseasca pe carlig momeli tip pop-up ( techno-pufi, expandat de orez etc.) interzise dealtfel de regulament. Dupa prima zi de concurs au existat discutii si suspiciuni (NECONFIRMATE!) ca s-a folosit asa ceva de catre una dintre echipe ( suspiciuni amplificate si de rezultatul transant obtinut de echipa respectiva in prima mansa, rezultat care nu s-a mai repetat in mansa a doua dupa amenintarea cu excluderea in cazul flagrantului)....

In final, oricare ar fi fost situatia, rezultatul este cel just si cred ca , indiferent de aspectele de mai sus, am fi avut aceeasi campioni caci, fara indoiala, a castigat echipa cea mai buna, cea mai pregatita si antrenata, cea care a aratat mai multa coeziune si spirit de echipa!
Felicitarile mele speciale celui care mie mi s-a parut cel mai precis, mai elegant si mai tehnic pescar de pe balta: Razvan Butu!

Cat priveste echipa noastra: eu sunt multumit de evolutie! Fiind o echipa reunita ad-hoc ( nu ne cunosteam intre noi inainte de concurs) si fara prea multa experienta competitionala la feeder (unii chiar deloc) ne-am descurcat onorabil: am ratat podiumul la un singur punct si in mansa a doua am pescuit chiar bine!.... in ciuda faptului ca nea Carol (din cauza accidentului pe care l-a avut cu ceva timp in urma) nu s-a simtit bine din punct de vedere fizic!
In ceea ce ma priveste am avut parte de ghinioane peste ghinioane si am pierdut macar cate 30 de minute din cauza de rupturi (din motive de rate!! - macar de prindeam una s-o fac pe varza!) in fiecare mansa... cel putin in mansa a doua, daca nu rupeam tot pierzand distanta, as fi facut 1 fara discutie!
Multumiri lui Tica care ne-a mai invatat cate ceva, multumiri lui Andras si Krisztian ( bravo pentru 1-ul din mansa doi Kriszti!) pentru daruire si un sincer bravo domnului Carol Ujvari un pescar de super-talent, un om peste care anii au trecut fara sa se cunoasca si care are aceeasi stare de spirit care in 1980 la facut CAMPION NATIONAL!

Este clar ca Aradul este departe inaintea celorlalti pescari de feeder din Romania... si inca cu cateva clase deasupra!!..dar situatia este numai temporara si, cum interesul general exista, va asigur ca ceilalti ii vor prinde din urma!
O sa ne antrenam si pot sa va asigur ca Aradul nu va mai castiga (asa de usor!!! :lol: :lol: ) la anul!

Multumiri speciale:
- Organizatorilor ( dl. Bentu si dl. Mugurel) pentru eforturile depuse, interesul pentru pescuitul la feeder si dorinta de a organiza acest concurs din ce in ce mai bine

- Lui nea Cornel pentru povestile cu balta Greaca, cu avorturile spontane si cu cele 3 noduri !!!! :lol: :lol: :lol:

- Echipei din Fantanele pentru exemplul de bonomie si spirit de echipa pe care ar trebui sa-l afisam cu totii...si nu in ultimul rand pentru fasolea la ceaun!!! ;)

Ultima oară modificat de truia pe 10 Mai 2011, 08:08, modificat 1 dată în total.

Sus

MesajScris: 10 Mai 2011, 08:01 
Neconectat

Da, ma Truia fasolea a fost super, super tare. La momentul si locul potrivit. Pe mine parca m-a uns pe dinauntru dupa o mansa istovitoare si doua nopti dormite prost. Bravo baieti, sa va traiasca bucatarul!!! La anul trebuie sa ne luam si noi un bucatar sau daca nu, sa ne facem abonament la echipa din Fantanele. :lol:
Acusica si ceva poze...

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 240 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24  Următorul

Ora este UTC [ DST ]