Nitu V scrie:
Baietii asta au fost deja la mondiale ...noi inca jucam fotbal in curtea scolii cu o mingie din carpe .
Toate echipele Romaniei au fost deja la mondiale...de multe ori!... pe cand unii dintre noi se jucau cu diverse mingi( unii de carpe altii de piele)!.... care erau la scoala -in curtea scolii, care nu - in curtea blocului!...
Problema e ca n-au obtinut niciodata nimic!... ba chiar de cele mai multe ori as putea spune ca ne-am facut de ras!
Asta pare ca nu vrea sa inteleaga nimeni!... pai daca nu s-a obtinut performanta dupa metoda aplicata e destul de probabil sa nu se obtina nimic nici pe viitor daca aplicam aceeasi metoda (pile, interese de grup, bani - vezi postul lui greere de mai sus!!).... E la mintea oricui ca daca nu merge intr-un fel trebuie schimbat ceva!!!... doar n-o sa ne ducem pe veci la campionatele mondiale numai ca sa facem turism sub sigla AGVPS!
Si in primul rand trebuie ca cineva sa fie responsabil de ce se intampla: se numeste un responsabil al echipei nationale (care o fi ea), se duc la concurs, se analizeaza rezultatele si daca nu corespund se schimba responsabilul!...nu se mai poate continua cu " asta e nivelul din Romania".... cineva trebuie sa ia suturi in cur in caz de esec!...e calea spre motivare si spre performanta!
Si cred ca trebuie inceput prin crearea de reguli si respectarea lor!!!!!... nu sunt eu intotdeauna de acord cu Sorin Alexici ( eu pot sa-i zic asa dar voi sa va adresati cu "Dl. Alexici" ca pana una alta este vicepresedintele AJVPS Mehedinti si responsabil cu pescuitul mehedintean!), dar toti trebuie sa ne supunem statutului asociatiei! ..si ce se hotaraste in adunarea generala trebuie sa se si respecte!
In primul rand (asta e realitatea azi! trebuie acceptata!) numai AGVPS-ul are dreptul sa faca echipa nationala...pai, in conformitate cu asta, numai aia cu permis AGVPS pot face comentarii la tema asta!!!!... nu stiu daca e just dar asta e situatia!
Si ca membru AJVPS intreb si eu ca sa fiu informat:
- Care este componenta echipei nationale de tineret?
- Cine este responsabil de echipa nationala de tineret?
- Cine este antrenorul echipei nationale de tineret?
- Cine este capitanul echipei nationale de tineret?
- Care sunt actiunile intreprinse (si de catre cine!!!) in vederea strangerii de fonduri!!!! - ca sa participe intr-adevar cei mai buni si nu cei care au bani! conditie obligatorie de performanta!
Chiar astept raspunsuri la intrebarile astea si cred ca ( atat eu cat si toti membrii AGVPS) am dreptul sa le primesc!
Rog persoanele abilitate sa raspunda!