Alexici_S scrie:
La sedinta AGVPS din 8 aprilie 2011 , dl Tudose a ridicat pe buna dreptate, cum se stabileste compenenta lotului national de pescuit stationar , avand in vedere ca in anii anteriori au fost discutii pe aceasta tema. Toti cei participanti la aceasta sedinta au stabilit urmatoarele :
1. Lotul national este compus din 6 membrii ( din care poate face parte si capitanul )
2. Ocupantii locurilor 1-3 la faza nationala din anul precedent , vor fi si primii componenti ai lotului national, iar in cazul in care unul dintre acestia din motive financiare ( sau alte motive ) nu se poate alatura lotului, locul acestuia va fi luat de urmatorul clasat , respectiv locul 4,5,6 etc. S-a stabilit ca acestia vor fi anuntati .
3. Urmatorii 3 membrii sunt alesi de capitanul lotului national din care poate face parte si acesta( dar nu mai jos de cei calificati in finala B , pentru seniori)
Ma bag si eu in discutie, desi nu m-a invitat nimeni,
ca doar asta e rolul unui forum:
1. Din cate stiu eu de antrenarea lotului national s-au ocupat dl. Radu Prisacaru si Luci Petruta. Unul dintre ei este deci coordonatorul tehnic (ca sa ne luam dupa titlurile de la echipa mare). Daca se vrea transparenta unul dintre ei ar trebui sa intervina cat de urgent in acest subiect si sa puna lucrurile la punct - parerea mea.
2. Capitanul (jucator - adica si participant) ar trebui numit foarte repede de AGVPS - Comisia de Competitii, de dragul aceleiasi transparente in decizii. Am fost cat de cat aproape de tineri in ultimii ani si stiu bine cam care dintre ei a dovedit ca stie sa se implice in organizare, are initiativa si poate sa-i uneasca pe ceilalti in jurul sau. Restul sunt carcoteli de pe margine, sau interese ascunse.
3. Vad ca se incearca sa se loveasca in Baba Iosif, desi mai sus scrie clar ca virgula capitanul poate invita 2-3 concurenti indiferent de locul ocupat in finala. Ar fi bine sa nu mai dati unul in altul si sa va ganditi mai mult cum sa ocupati primele locuri la urmatoarea finala ca sa fiti siguri de calificarea la mondiale.
In rest ... stima pentru cei ce baga banii in sponsorizarea lotului, multi striga ca au bani, dar cand e vorba de fapte, ... se retrag strategic.