Pescuit Stationar

Acum este 02 Noi 2024, 08:20

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 240 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 20, 21, 22, 23, 24
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: CAMPIONATUL NATIONAL DE FEEDER EDITIA 2011 SARULESTI
MesajScris: 11 Mai 2011, 08:24 
Neconectat

si control de bautura :?: :?: :?: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 11 Mai 2011, 08:28 
Neconectat

merenusa scrie:
si control de bautura :?: :?: :?: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Parca n-am retinut sa scrie in regulament ca bauturile alcoolice sunt interzise!!!..dar daca ar fi asa (prin absurd!!! :lol: :lol:) ma intreb cati ar fi trecut testul cu fiola!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 11 Mai 2011, 08:36 
Neconectat

NICIUNUL :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 11 Mai 2011, 20:57 
Neconectat
Moderator global

adi petrisor scrie:
aia cu controlu e buna....bine ca nu sa facut ca altfel... :lol: :lol: unii aveau probleme :lol:
punctul 6 nu cred ca cineva a dat cu pufi sau momeli sintetice daca da asa sa-l ajute Dumnezeu.

Tu fi fericit , ai gasit inca o tura de ... , care sa te scoata campion ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Si viermarul sef , a pescuit macar 10 min? ;) :mrgreen:

Sus

MesajScris: 11 Mai 2011, 21:43 
Neconectat

Salutare tuturor,

As avea si eu cateva lucruri de spus despre sau in legatura cu acest concurs: primul lucru ar fi sa felicit toti participantii, in special castigatorii si nu in ultimul rand pe cei care au facut acolo o figura foarte frumoasa si au lasat o impresit foarte buna celor mai vechi in bransa (cei care au fost acolo si stiu sa aprecieza valoarea stiu despre ce vorbesc), iar al doilea lucru ar fi o rugaminte pe care vreau sa o adresez celor care au organizat concursul si celor care au access la informatii: va rog postati un clasament oficial pe manse si cele doua clasamente (cel final pe echipe si cel individual).
Consider ca cei care au participat au dreptul sa stie ce au facut pentru ca au fost ceva bani cheltuiti la acest concurs de catre fiecare concurent si in al doilea rand pana si subiectul impune o atitudine si o abordare diferita fata de alte concursuri.
In ultimul rand as vrea sa mai scriu ceva (o intrebare retorica de data asta): de ce nu se acorda mai mult interes acestui concurs ??? sa fie oare .... sau sa fie ....
Poate nu sunt in masura sa comentez, ii las pe cei care poate sunt mai avizati. Multumesc.

Sus

MesajScris: 11 Mai 2011, 22:14 
Neconectat

pescar_amator scrie:
.
.....In ultimul rand as vrea sa mai scriu ceva (o intrebare retorica de data asta): de ce nu se acorda mai mult interes acestui concurs ??? sa fie oare .... sau sa fie ....
Poate nu sunt in masura sa comentez, ii las pe cei care poate sunt mai avizati. Multumesc.

Nu te fierbe prietene!..interesul este in crestere!!!..cel putin 20 de cunoscuti m-au intrebat ce si cum!..lumea e in fierbere si se preocupa din ce in ce mai mult de feeder!..sunt convins ca numarul concurentilor va creste exponential de la an la an...iar feederul va deveni cea mai populara categorie de pescuit in Romania!.... si nu spun prostii!... Cat de curand vor fi nevoie de calificari..poate chiar in mai multe etape!..ca n-o sa mai incapem toti pe Straulesti! :lol: :lol: :lol:
Si bineinteles ca si interesul si rigoarea organizatorilor ( si sponsorilor atentie!!!) va creste proportional cu numarul de practicanti!!..mai vorbim peste un an si vei vedea ca am avut dreptate!
Numai bine va doresc!

Sus

MesajScris: 12 Mai 2011, 06:23 
Neconectat

pescar amator ai dreptate,din pacate singurul care are clasamentul este Mugurel Ionescu ,mi-a promis ca o sa mi-l trimita dar pana azi nu l-am primit,referitor la acest concurs Truia are dreotate este intro crestere vizibila de interes ,iar ca si media a fost excelent mediatizat ,am avut eu personal grija de acest lucru,info tv,aventuri la pescuit si super pescar,din 25 ale lunii in curs vor fi articole in cele 2 reviste de specialitate,sigur am facut si greseli si mi le asum insa am incercat sa promovez acest stil de pescuit cum am putut,doar cine nu munceste nu greseste,sper ca la anul sa fie mai bine si mai multe echipe.

Sus

MesajScris: 12 Mai 2011, 10:16 
Neconectat

Salut pe toata lumea si FELICITARI CAMPIONILOR!!! Ieri am aflat ca iara Aradul are campioni la feeder si mi-am zis sa vad pe net ceva info despre concurs ,am citit cite ceva de pe aici sa am remarcat ceva ce zicea cineva:;O sa ne antrenam si pot sa va asigur ca Aradul nu va mai castiga (asa de usor!!! ) la anul!".Aradul are f.multi pescari la feeder ,pot spune ca cel putin 90% ditre ei pescuiesc la feeder.Personal am pescuit la feeder din 1999,altii cu mult inainte asa ca parerea mea e ca sint 90% sanse ca Aradul sa cistige si la anu.N-am participat pina acuma la nici un concurs si poate nici n-o sa particip vreodata , dar daca regulili vor fi clare cine stie...Sanatate!!!

Sus

MesajScris: 12 Mai 2011, 18:14 
Neconectat

felicitari echipei castigatoare si nu in ultimul rand celorlalti concurenti
bravo adi si trupa'

Sus

MesajScris: 14 Mai 2011, 10:29 
Neconectat

Felicitari tuturor participantilor. Ca la Olimpiade prin simpla participare tot esti o valoare.Sa vedem peste 1 an ce v-a fi. :lol:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 240 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 20, 21, 22, 23, 24

Ora este UTC [ DST ]