Pescuit Stationar

Acum este 02 Noi 2024, 10:22

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 52 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: S-au mai stabilit .... si altele COMPONENTA LOTULUI NATIONAL
MesajScris: 10 Mai 2011, 19:11 
Neconectat

silk scrie:
Alexici_S scrie:
La sedinta AGVPS din 8 aprilie 2011 , dl Tudose a ridicat pe buna dreptate, cum se stabileste compenenta lotului national de pescuit stationar , avand in vedere ca in anii anteriori au fost discutii pe aceasta tema. Toti cei participanti la aceasta sedinta au stabilit urmatoarele :
1. Lotul national este compus din 6 membrii ( din care poate face parte si capitanul )
2. Ocupantii locurilor 1-3 la faza nationala din anul precedent , vor fi si primii componenti ai lotului national, iar in cazul in care unul dintre acestia din motive financiare ( sau alte motive ) nu se poate alatura lotului, locul acestuia va fi luat de urmatorul clasat , respectiv locul 4,5,6 etc. S-a stabilit ca acestia vor fi anuntati .
3. Urmatorii 3 membrii sunt alesi de capitanul lotului national din care poate face parte si acesta( dar nu mai jos de cei calificati in finala B , pentru seniori)

Ma bag si eu in discutie, desi nu m-a invitat nimeni, :lol: :lol: ca doar asta e rolul unui forum:
1. Din cate stiu eu de antrenarea lotului national s-au ocupat dl. Radu Prisacaru si Luci Petruta. Unul dintre ei este deci coordonatorul tehnic (ca sa ne luam dupa titlurile de la echipa mare). Daca se vrea transparenta unul dintre ei ar trebui sa intervina cat de urgent in acest subiect si sa puna lucrurile la punct - parerea mea.
2. Capitanul (jucator - adica si participant) ar trebui numit foarte repede de AGVPS - Comisia de Competitii, de dragul aceleiasi transparente in decizii. Am fost cat de cat aproape de tineri in ultimii ani si stiu bine cam care dintre ei a dovedit ca stie sa se implice in organizare, are initiativa si poate sa-i uneasca pe ceilalti in jurul sau. Restul sunt carcoteli de pe margine, sau interese ascunse.
3. Vad ca se incearca sa se loveasca in Baba Iosif, desi mai sus scrie clar ca virgula capitanul poate invita 2-3 concurenti indiferent de locul ocupat in finala. Ar fi bine sa nu mai dati unul in altul si sa va ganditi mai mult cum sa ocupati primele locuri la urmatoarea finala ca sa fiti siguri de calificarea la mondiale.

In rest ... stima pentru cei ce baga banii in sponsorizarea lotului, multi striga ca au bani, dar cand e vorba de fapte, ... se retrag strategic.

Vad ca toate lumea vorbeste de capitani, antrenori, dar nimeni nu vorbeste despre felul cum se intocmeste acest lot national , cu toate ca in postul de mai sus scrie clar pentru toata lumea acest lucru !!!

Sus

Subiectul mesajului: Re: S-au mai stabilit .... si altele COMPONENTA LOTULUI NATIONAL
MesajScris: 11 Mai 2011, 18:54 
Neconectat

sapsiluap scrie:
Echipa este deja formata!
Multumim de interes !

Paul , avand in vedere ca tu sau Vladutz*(campionul ) puteti fi capitanul lotului national pe anul 2011 , poate in prealabil dupa ce ati discutat cu domnul de la AJVPS-HD care v-a reprezentat la sedinta de la Bucuresti, ai putea sa ne spui si noua cine face parte din lotul national . Pe primii 3 ii cunoastem si nu avem nimic de obiectat. 2 sunteti voi si va recunoastem .
Cine este capitanul echipei daca tot a venit vorba de interes ?
Este cumva un secret componenta lotului national la sperante pe 2011 ?????

Sus

MesajScris: 11 Mai 2011, 21:08 
Neconectat

Jo1nT scrie:
Nitu V scrie:
Truia ,omule, ce ai tu cu mine ?
si eu sunt membru agvps de prin 80 cand am participat la primul concurs pe asociatie . am voie sa-mi spun parerea?
ideea principala, pe care o sustin, este ca nu poti trage la raspundere o echipa de oameni care merg pe banii lor , pe pilele lor si cu tehnica lor . ajungem iar la intrebarea de ce nu da bani agvps . nu stiu sa raspund , adica banuiesc iar raspunsul are legatura cu vanatorii .
ceea ce trebuie sa intelegem este ca pescuitul se face pe bani de la un anumit nivel si asta nu o spun pt tine pt ca tu stii ce si cum.
inca sa fim multumiti pt ca echipa de tineret se mai descurca de ceva banuti multumita parintilor proprii si personali :lol: . sunt cativa ....in rest praf si pulbere. cine vine in urma divizionarilor? daca observi multi parinti de copii sau tineret sunt actuali sau fosti concurenti.

ce vrei lovitura mai mare pt sistemul competitional decat chestia cu decontarea de anul asta . oare nu au fost concurenti in sala ? vreo 10 stiu eu. nu-i baga nimeni in seama si aici este durerea cea mai mare.
cu toate astea sunt asociatii care merita laudate , bihor , salaj , braila noastra si sunt convins ca mai sunt dar numai cu o floare....
80% din asociatii se feresc sa organizeze concursuri si asta este iar o problema .
performanta noastra seamana cu cea a insulelor FEROE adica ziua dam cu sapa in Terra iar noaptea jucam fotbal. atat doar ca ei isi accepta valoarea.

Au si restul bani, nu doar cei ce s-au proclamat STAPANII ECHIPEI NATIONALE PE BANI !!! Nu cred ca e o problema doar legata de bani, mai mult e o problema legata de interese, de vai domne ce buni suntem noi la pescuit dar nu dovedim nimic.
Locul 12 se califica la mondiale , sa stiu sa trag tare anul asta pentru locul 12 sa ma calific si eu la mondiale :))) :)) :))

Buna seara
Un singur lucru as dori sa clarific cu Domnul Jo1nT sa stie si el cum sa ajuns la mondiale anu trecut in ani astea nimeni nu a fost in stare pana anu trecut sa face demersuri ca Sperantele sa miarga la mondiale in 2009 am stabilit din vb ca ar fi bine sa mergem si noi la mondiale in 2010 ca e in Italia si e aproape de noi.Sa ajuns acolo cu ajutorul Dom. Poiana nu a lui Jo1nT sau celor care au sarit acuma sa vada care e componeta lotului.Mai bine vedetiva de treaba ca nimeni dintre voi na mers la Bucuresti sa vb pentru echipa,sa caute sponsori sau sa vb cu anumite persoane pentru a sti ceva despre pista.Anu trecut nam vazut o speranta de la finala la nici un concurs privat inafara de cei din echipa.In rest cele bune

Sus

MesajScris: 11 Mai 2011, 21:58 
Neconectat

BabaJosif scrie:
Buna seara
Un singur lucru as dori sa clarific cu Domnul Jo1nT sa stie si el cum sa ajuns la mondiale anu trecut in ani astea nimeni nu a fost in stare pana anu trecut sa face demersuri ca Sperantele sa miarga la mondiale in 2009 am stabilit din vb ca ar fi bine sa mergem si noi la mondiale in 2010 ca e in Italia si e aproape de noi.Sa ajuns acolo cu ajutorul Dom. Poiana nu a lui Jo1nT sau celor care au sarit acuma sa vada care e componeta lotului.Mai bine vedetiva de treaba ca nimeni dintre voi na mers la Bucuresti sa vb pentru echipa,sa caute sponsori sau sa vb cu anumite persoane pentru a sti ceva despre pista.Anu trecut nam vazut o speranta de la finala la nici un concurs privat inafara de cei din echipa.In rest cele bune

Imi pare rau ca gandesti si vorbesti asa..si iti raspund pentru ca trebuie raspuns nu pentru ca vreau sa ii iau apararea lui Jo!nt (care habar nu am cine este!)

- Anul trecut s-a ajuns la mondiale cum s-a ajuns... nu fusese discutata problema in nici un fel.. a fost o actiune adhoc a celor care au dispus de bani sau au cautat sponsori! Bravo lor de initiativa! Si bravo Dlui Poiana pe care il cunosc si il stimez!...dar anul asta se schimba treaba...adica se oficializeaza!!!! Ce inseamna asta? Pai sa va traduc: s-au luat niste hotarari in adunarea general a AGVPS care hotarari (bune sau rele cum or fi!..nu comentez acum asta!) trebuie respectate! Litera de lege!..si aci nu exista comentarii! Daca nu se respecta inseamna ca cineva isi bate joc de toti membri AGVPS care au trimis delegatiile care au luat aceasta decizie!

- Mai departe...cautarea de sponsori!...cum s-a facut..pai spunand ca sunt bani ptr echipa nationala de sperante!... daca s-ar fi cerut bani ptr vreo persoana privata..genul tele-donurilor de pe la TV pentru vreunul cu vreo problema aparte ar fi fost altceva!... dar s-a scos la inaintare numele echipei nationale a Romaniei..care trebuie sa fie mai presus de orice interese personale!

- Cineva s-a zbatut si a facut uz de influenta personala ca sa stranga fonduri! Bravo lui! E demn de toata lauda si in anumite conditii ar trebui medaliat de AGVPS! Dar acel cineva este o persoana de bine numai daca face acest lucru din pur interes pentru echipa nationala si dezvoltarea pescuitului in Romania!!!... actiunea nu este deloc nobila daca se face din interese proprii... de ce? pai pentru ca atunci nu mai putem spune ca persoana respectiva a facut ceva pentru pescuitul romanesc...putem spune ca persoana respectiva a facut ceva pentru protejatul sau..si asta nu e deloc nobil!
Si referitor la asta...cei din AGVPS au realizat ca in Romania nu merge altfel...adica " interesul poarta fesul!"... si au fost constienti ca trebuie lasata o portita pentru a face loc si acelora in interesul carora se fac anumite lucruri!..Daca citesti printre randuri vei vedea ca in alcatuirea echipelor nationale e loc si de o oarecare invarteala ( 3 luati din clasament si 3 alesi de capitan!!!..adica in aia 3 alesi de capitan e loc si de ceva alegeri strategice!!!)...

- referitor la informatiile despre pista ..cum dealtfel orice alt aspect de natura tehnica...aceste lucruri ar trebui rezolvate de persoana care coordoneaza tehnic echipa (antrenor) nu de cel care administreaza fondurile!.. doua palarii pe acelasi cap nu stau bine!

- Cat priveste concursurile private..nici macar n-ar trebui mentionate aici!.. sa-ti explic si de ce:
> in primul rand acolo se duce cine are bani!
> in al doilea rand daca voi v-ati dus la concursuri si ati acumulat experienta nu inseamna ca cei care n-au fost nu s-au antrenat in alt fel
> Nu cred experienta acumulata in concursurile private are vreo valoare!...cel putin nu in Romania!..de ce? pentru ca toate concursurile private au ca scop sa atraga pescarii si sa le ia banii (direct- la concurs sau indirect prin publicitatea de brand!!) si deci se fac pe ape doldora de peste in cvasitotalitate monocultura ( deja crap-caras este diversitate!!!)... sincer sa fiu nu cred ca se invata prea mult dintr-un astfel de concurs!
Si acu' o intrebare ca sa va doara: Pai daca sunteti voi asa de buni in urma concursurilor private cum de v-au batut de v-au curs fulgii de fiecare data astia care nu se duc la concursuri private??(!!!!)
Prietene, concursurile private sunt misto!..funny, amuzante!..dar nu te invata sa prinzi peste! Divertisment!

Hai sa ne impacam! sa facem o echipa ca la carte, meritorie, 6 baieti buni.. sa stranga un om de bine cat mai multi bani posibil,sa ii invete antrenorul cat de mult poate..si sa incercam sa obtinem si ceva razultate!!!... Intr-un cuvant: rigoare!.. de aci se pleaca spre succes!... Nu e loc de trufie sau de interese personale! Pana la urma toti vrem acelasi lucru!

Sus

MesajScris: 12 Mai 2011, 09:12 
Neconectat

Truia,ai devenit Sadoveanu pescuitului romanesc!Nu am rabdare sa citesc pana la sfarsit.Nu poti fi mai succint?

Sus

MesajScris: 12 Mai 2011, 09:31 
Neconectat

hihihihi!
da ma!...Sadoveanu'!...si voi scrie si la revista!!!!... partea artistica e garantata!

Sus

MesajScris: 12 Mai 2011, 10:07 
Neconectat

Da,si partea artistica si coregrafia cu care bati campurile!

Sus

MesajScris: 12 Mai 2011, 10:12 
Neconectat

radupris scrie:
Da,si partea artistica si coregrafia cu care bati campurile!

Ia zi inspectore, unde nu esti de acord cu mine?..da-ti si tu cu prerea asupra subiectului!
Si daca e vorba de coregrafie sa stii ca postul de balerin prim-solist e inca liber! Te oferi?

Sus

MesajScris: 12 Mai 2011, 10:24 
Neconectat

Balerin,nu, ca am cartofii si carnaciorul mare si nu pot face piruete si nici nu stiu sa stau pe poante(varfuri).
Comentarii si daca le fac le fac in van,prefer sa fac misto,oricum tot asa va fi cu sau fara comentariile mele!

Sus

MesajScris: 12 Mai 2011, 11:11 
Neconectat

Din pacate aci se pare ca ai dreptate!..Degeaba ne agitam noi ca nimic nu se schimba!..D'aia suntm intr-o situatie de cacat intr-o tara de cacat !..pentru ca la orice nivel se intampla acelasi lucru!...Si d'aia nemtii sunt nemti: pentru ca la ei nu se intampla asa!!! :( :( :( :( ..Iti zic ( si crede-ma te rog! ca stiu ce zic!!!) : suntem la fel de rau ca ultima tara bananiera din lumea a paispea!!!..numa ca aia au mai multa autostrada ca noi!!! :mrgreen: :mrgreen:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 52 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6  Următorul

Ora este UTC [ DST ]