Pescuit Stationar

Acum este 02 Noi 2024, 10:31

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 52 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: S-au mai stabilit .... si altele COMPONENTA LOTULUI NATIONAL
MesajScris: 12 Mai 2011, 12:03 
Neconectat

truia scrie:

Si acu' o intrebare ca sa va doara: Pai daca sunteti voi asa de buni in urma concursurilor private cum de v-au batut de v-au curs fulgii de fiecare data astia care nu se duc la concursuri private??(!!!!)
Prietene, concursurile private sunt misto!..funny, amuzante!..dar nu te invata sa prinzi peste! Divertisment!

Dar de ce nu zici nimic despre finala pe echipe ?
Acolo domnu cu binoclu si nu mai stiu care ... nu stiu ce faceau :roll:
Daca vrem sa fim rai putem fi si noi !
Coco , te rog gandeste realist si pozitiv!

Si inca ceva , daca Dl Poiana nu se implica echipa nu mergea si nu o sa sa mearga ... niciunde ;)

Sus

Subiectul mesajului: Re: S-au mai stabilit .... si altele COMPONENTA LOTULUI NATIONAL
MesajScris: 12 Mai 2011, 12:18 
Neconectat

sapsiluap scrie:
truia scrie:

Si acu' o intrebare ca sa va doara: Pai daca sunteti voi asa de buni in urma concursurilor private cum de v-au batut de v-au curs fulgii de fiecare data astia care nu se duc la concursuri private??(!!!!)
Prietene, concursurile private sunt misto!..funny, amuzante!..dar nu te invata sa prinzi peste! Divertisment!

Dar de ce nu zici nimic despre finala pe echipe ?
Acolo domnu cu binoclu si nu mai stiu care ... nu stiu ce faceau :roll:
Daca vrem sa fim rai putem fi si noi !
Coco , te rog gandeste realist si pozitiv!

Si inca ceva , daca Dl Poiana nu se implica echipa nu mergea si nu o sa sa mearga ... niciunde ;)

Corect! Toata stima d-nului Poiana pentru aportul adus echipei de tineret! Cred ca fara implicarea d-nelui nu o sa mearga echipa la mondiale.

Sus

MesajScris: 12 Mai 2011, 14:18 
Neconectat

Asa este! Implicarea Dlui. Poiana este esentiala! Toata stima... si inca mai mult sustin cu abnegatie ca dansul sa faca si in continuare aceeasi treaba exceptionala pentru sprijinirea echipei de sperante!... Banii obtinuti de dinsul ptr echipa, impreuna cu banii obtinuti pe diverse cai de fiecare membru al echipei vor face posibila prezenta Romaniei la aceste turnee!
Si vreau sa cred din tot sufletul ca aceste eforturi depuse de Dl. Poiana sunt de dragul echipei si ca nu sunt conditionate de prezenta fiului sau in aceasta echipa!
Nu sunt eu in masura sa judec daca Doru trebuie sau nu sa faca parte din echipa ( in sinea mea cred ca da si ca merita sa fie acolo!) dar se pare ca discutia se invarte in jurul acestui lucru!....

Ce este dubios este ca nimeni dintre cei implicati nu se manifesta in nici un fel! Nu se poate ca sa nu fi citit si ei aceste randuri!...si in afara de cateva misto-uri de prost gust si o reactie zic eu gresita a lui Baba Joseph singurul implicat care s-a exprimat coerent este Paul (Bravo!..asa si trebuie).
Adica ce mare secret este componenta acestei echipe de nu poate fi facut public?...asta duce imediat la impresia ca cineva vrea sa faca lucrurile pe din dos..si d'aci toata polemica...

Uite, asteptam un raspuns de genul urmator:
(Daca as fi eu Bentu as zice asa, conform puterilor pe care ni le da statutul)

- Managerul echipei de sperante: Dl. Poiana ( a dat dovada de pricepere in obtinerea de sponsorizari si este implicat de ani buni in pescuitul celor mai tineri)

- Capitanul (nejucator desigur :lol: .. ca e martalog :lol: :lol: !!!) echipei: Radu Prisecariu ( stie pescuitul, stie concursuri, stie pe copii.. a mai lucrat cu ei!)

- Antrenorul echipei : Radu Constantin Alexandru ( adica Tica Irlandezu'....in primul rand a pescuit cam peste tot, apoi are metoda pedagogica..stie sa invete pe altii, e calm, retinut si echilibrat, nu se enerveaza usor, lucreaza bine cu copiii ..si, nu in cele din urma l-a antrenat pe fiu-so care este campionul en titre al sperantelor cu ani buni in avans..ca n-are decat 17 ani!)

Acu' daca as fi Prisecariu as zice asa ( conform hotararilor Ad Gen a AGVPS si a prerogativelor de capitan)
Componenta echipei nationale de sperante este urmatoarea:

1) Vlad Alexandru ( campionul en titre!!!.. copilu' lu' tac'so!)
2) Paul Ispas ( stie, este implicat si pasionat...)
3) Cristian Burileanu ( e bun pe rauri, pescuieste de 15 ani cu tac'so Burileanu' martalogu' poate cel mai bun pescar din Mehedinti!)
.... asta pentru ca asa vrea regulamentul

4) Kosorus Botond ( dupa mine printre cei mai constanti pescari tineri)
5) baietasul ala din Cluj care studiaza in Germania... (nu stiu cum il cheama da' l-am vazut si mi se pare cel mai pescar dintre toti..nu stiu ce rezultate are prin concursuri da' e bun!)
6) Doru Poiana (pentru ca merita!)

...asta pentru ca asa vrea capitanul si are si puterea (tot prin regulament) sa faca aceasta alegere!!

Uite exact asa ceva asteptam ca sa nu mai fie vreun dubiu de aranjamente... adica negru pe alb ca sa vedem clar ce si cum!

Bineinteles ca ceea ce am scris mai sus este doar o impresie personala...poate sa fie destul de departe de realitate! dar la o prima trecere in revista asa vad eu lucrurile!

Sus

MesajScris: 12 Mai 2011, 14:45 
Neconectat

Ca fapt divers , echipa trebuie formata din 5 concurenti , nu din 6 ca la seniori ;)

Sus

MesajScris: 12 Mai 2011, 14:55 
Neconectat

sapsiluap scrie:
Ca fapt divers , echipa trebuie formata din 5 concurenti , nu din 6 ca la seniori ;)

Nu stiam!... De unde se vede nevoia de informare!
Oricum eu vorbeam doar ca si principiu... Si 5 concurenti ce iseamna: 4+ rezerva sau 5 si fara rezerva?

Sus

MesajScris: 12 Mai 2011, 14:56 
Neconectat

4 + 1

Tu pe cine ai scoate din cei enumerati de tine? 8-)

Sus

MesajScris: 12 Mai 2011, 14:59 
Neconectat

sapsiluap scrie:
4 + 1

Mi-ar fi foarte greu sa hotarasc!!!.. Nu stiu!!
Mi-ar trebui o noapte alba ca sa ma hotarasc si tot n-as fi sigur!!!!
Multam lui Dumnezeu ca nu sunt pus in situatia de a face o astfel de alegere!!!

Sus

MesajScris: 12 Mai 2011, 15:26 
Neconectat

Paul ! Noi ne cunoastem si cred ca respectul intre noi este reciproc. Eu am participat la o sedinta de oameni integrii care au dezbatut si componenta lotului national. De ce am mai fost la aceasta sedinta, daca lotul este ales de sponsor ! Concurentul de la mehedinti nu are nevoie de sprijin financiar.
Unde s-a mai auzit si cine i-a dat competenta sponsorului sa aleaga echipa ??????????? Sa inteleg ca AGVPS-RO este in subordinea unui sponsor ???
Atunci aruncam regulamentele AGVPS si o sa facem concursurile dupa bunul plac al sponsorului !!!
Acest lucru cred ca nu este posibil, cu toate ca Romania este tara tuturor posibilitatilor !!!
Anul acesta sponsorul a renuntat la locul 3 :!: :!: :?: :?:
Ce se intampla la anul daca ocupati iar locurile 1 si 2 ,ceea ce va doresc, dar sponsorul refuza, ca din componenta echipei sa faca parte locu 1, 2 si 3 ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????
A nu se confunda sponsorul cu patronul de club !!!

Sus

MesajScris: 12 Mai 2011, 15:42 
Neconectat

sapsiluap scrie:
4 + 1

Pe baietasu de la Cluj, pentru ca momentan nu si-a castigat dreptul de a face parte din acesta echipa !!!
Pentru Boti, tot respectul meu, e singuru concurent care a confirmat de-a lungul anilor !
Despre Doru ce sa zic ?? ce pot sa zic ??? in afara de un loc 2 nu stiu mare lucru. Fara sa te superi !!!
Despre ceilalti 3, jos palaria, au muncit , au confirmat, si-au castigat dreptul de a face parte din lot!!!
Daca si in continuare cineva mai are de comentat si de facut paranteze si etc etc , imi cer scuze dar ori e PROST ori e BATUT IN CAP . Inca o data scuzati-mi expresia !!!

Sus

MesajScris: 12 Mai 2011, 15:44 
Neconectat

truia scrie:
5) baietasul ala din Cluj care studiaza in Germania... (nu stiu cum il cheama da' l-am vazut si mi se pare cel mai pescar dintre toti..nu stiu ce rezultate are prin concursuri da' e bun!)

Adica Alex Gavan. Acum student roman, fost elev in Germania.
Am o mare admiratie pentru acest tanar, atat ca om cat si ca pescar. Aici exista insa o problema: anul trecut - din motive de studii - nu a putut sa participe la finala. Nu stiu pozitia lui, dar stiu ca este un om integru si ma indoiesc ca ar accepta el sa ocupe locul altuia in aceste conditii.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 52 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6  Următorul

Ora este UTC [ DST ]