Asa este! Implicarea Dlui. Poiana este esentiala! Toata stima... si inca mai mult sustin cu abnegatie ca dansul sa faca si in continuare aceeasi treaba exceptionala pentru sprijinirea echipei de sperante!... Banii obtinuti de dinsul ptr echipa, impreuna cu banii obtinuti pe diverse cai de fiecare membru al echipei vor face posibila prezenta Romaniei la aceste turnee!
Si vreau sa cred din tot sufletul ca aceste eforturi depuse de Dl. Poiana sunt de dragul echipei si ca nu sunt conditionate de prezenta fiului sau in aceasta echipa!
Nu sunt eu in masura sa judec daca Doru trebuie sau nu sa faca parte din echipa ( in sinea mea cred ca da si ca merita sa fie acolo!) dar se pare ca discutia se invarte in jurul acestui lucru!....
Ce este dubios este ca nimeni dintre cei implicati nu se manifesta in nici un fel! Nu se poate ca sa nu fi citit si ei aceste randuri!...si in afara de cateva misto-uri de prost gust si o reactie zic eu gresita a lui Baba Joseph singurul implicat care s-a exprimat coerent este Paul (Bravo!..asa si trebuie).
Adica ce mare secret este componenta acestei echipe de nu poate fi facut public?...asta duce imediat la impresia ca cineva vrea sa faca lucrurile pe din dos..si d'aci toata polemica...
Uite, asteptam un raspuns de genul urmator:
(Daca as fi eu Bentu as zice asa, conform puterilor pe care ni le da statutul)
- Managerul echipei de sperante: Dl. Poiana ( a dat dovada de pricepere in obtinerea de sponsorizari si este implicat de ani buni in pescuitul celor mai tineri)
- Capitanul (nejucator desigur
.. ca e martalog
!!!) echipei: Radu Prisecariu ( stie pescuitul, stie concursuri, stie pe copii.. a mai lucrat cu ei!)
- Antrenorul echipei : Radu Constantin Alexandru ( adica Tica Irlandezu'....in primul rand a pescuit cam peste tot, apoi are metoda pedagogica..stie sa invete pe altii, e calm, retinut si echilibrat, nu se enerveaza usor, lucreaza bine cu copiii ..si, nu in cele din urma l-a antrenat pe fiu-so care este campionul en titre al sperantelor cu ani buni in avans..ca n-are decat 17 ani!)
Acu' daca as fi Prisecariu as zice asa ( conform hotararilor Ad Gen a AGVPS si a prerogativelor de capitan)
Componenta echipei nationale de sperante este urmatoarea:
1) Vlad Alexandru ( campionul en titre!!!.. copilu' lu' tac'so!)
2) Paul Ispas ( stie, este implicat si pasionat...)
3) Cristian Burileanu ( e bun pe rauri, pescuieste de 15 ani cu tac'so Burileanu' martalogu' poate cel mai bun pescar din Mehedinti!)
.... asta pentru ca asa vrea regulamentul
4) Kosorus Botond ( dupa mine printre cei mai constanti pescari tineri)
5) baietasul ala din Cluj care studiaza in Germania... (nu stiu cum il cheama da' l-am vazut si mi se pare cel mai pescar dintre toti..nu stiu ce rezultate are prin concursuri da' e bun!)
6) Doru Poiana (pentru ca merita!)
...asta pentru ca asa vrea capitanul si are si puterea (tot prin regulament) sa faca aceasta alegere!!
Uite exact asa ceva asteptam ca sa nu mai fie vreun dubiu de aranjamente... adica negru pe alb ca sa vedem clar ce si cum!
Bineinteles ca ceea ce am scris mai sus este doar o impresie personala...poate sa fie destul de departe de realitate! dar la o prima trecere in revista asa vad eu lucrurile!