Asa e! Se pare ca bulgarii ar merita intr-adevar felicitari (macar pentru spiritul de echipa!) dar cum cred ca nu prea se omoara ei cu cititul forumului asta ....
In rest ce sa zic!!?..Felicitari Adi Suciu si gata!.. alte felicitari nu mai pot trimite ca restul n-a prea avut de-a face cu pescuitul! A fost 95% noroc + 5% dat cat mai departe!.. Cand se castiga un sector cu un singur peste..eventual agatat de coada (
) nu prea mai ai ce sa spui!
Cum zicea si Tudose:
Un inger a planat deasupra lui in ultimul minut de concurs si i-a trimis un crap de 6 kile!!!... exact asa pot sa zic si eu:
un batalion de ingeri au planat deaupra mea tot concursul.... dar in loc de crapi mi-au dat destiu'n sus!...
Ceva se intampla cu balta asta!.. ori nu mai are peste ori concursul e pus in perioada nepotrivita... e al doilea an consecutiv cand venim acolo in mai degeaba! ..si nici promisiunea cu pozele nud nu s-a respectat!!!
Singurul peste care se prindea consecvent era platica!..
Da' ce tragere de inima ai sa te apuci de prins platica cand da' vreunul din pura nimereala intr-o balena de crap si te-ai dus pe copca!
Pai daca e sa prindem platica, mai bine prindem pe Sarulesti!!!..e si mai multa..si e si mai mare!
Unde s-a mai pomenit pana acum sa existe standuri pe care nu s-a prins nici un crap nici in antrenament nici in vreuna din mansele concursului ( vezi Atila Orosz! vezi nea Maty!)...
Noroc cu organizarea si cu baietii de la Trabucco care ne-au mai incalzit inimile!..ca altfel era cel mai trist concurs al meu!..ever!