In primul rind multumesc de aprecieri tuturor celor cale mi le-au acordat
In al doilea rind vreau sa fac citeva referiri la locatia Doripesco . Din cite am vazut s-au recoltat toti crapii de pina in doua kg , adica chiar cei care ne interesau pe noi cei de la stationar . Gurile rele spun ca s-a scos foarte mult peste din balta 4 , asta facind pescuitul destul de dificil si incurcind un pic regulile clasice ale stationarului . Am urmarit joi si vineri ce pesti s-au prins si nu erau sub 2.5 - 3 kg fapt care m-a determinat sa schimb total strategia de pescuit si sa o adaptez la aceste conditii , adica la maxim 5-6 crapi pe mansa , schimbind modul de preparare al nadei si schimbind monturile de la match . In plus iti trebuiau niste nervi de fier si MULTA RABDARE , eu calculind ca este suficent un crap pe ora ca sa cistigi sectorul .
Mansa a doua am tras la sorti cit se poate de prost , in secorul A standul 10 , stiind ca standurile dinspre stuf vor fii mult mai productive mi-a cam cazut moralul . Cind am vazut si ce pescari am in sector m-am demoralizat de tot si asta mi-a afectat putin pescuitul din mansa a doua , pescuind foarte prost si neinspirat primele doua ore , dupa care am reusit sa recuperez cite putin inspre sfirsitul mansei . La Doripesco mi s-a creat , vad , o regula care ma urmareste : in ultimii 4 ani , in mansa a doua , de fieacre data am tras la sorti in mijlocul sectorului A
Multumim organizatorilor pentru ospitalitatea acordata si aici ma refer la Gigi Moroiu si echipei lui , si mai putin la doamna Ruxandra care dupa ce s-a vazut cu banii incasati ne-a spus sa tragem masinile noastre in curte din spate ca ii blocam parcarea din fata , parca noi am fii platit numai juma de norma la complexul Doripesco .....sau i-o fi fost jena cu marcile noastre de masini in parcare
...la urmatorul concurs imi inchiriez un Q7 ca sa am loc in fata