Pescuit Stationar

Acum este 07 Noi 2024, 00:43

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 366 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 37  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: CUPA TRABUCCO 2011 DORIPESCO - BRASOV 13-15 mai 2011
MesajScris: 17 Mai 2011, 09:23 
Neconectat

nu .....dar nu cred ca era altceva ..eu am spus ce am vazut duminica

Sus

MesajScris: 17 Mai 2011, 09:41 
Neconectat

pot sa confirm cele spuse de florin.am langa bulgar si va spun ca a stiut sa pescuiasca
nada foarte putina
viermi colati aprox 15 bulgari tota mansa
struna maxim 14

si rezultatul s-a vazut a fost singurul care prindea constant,dar doar crapi de 1.5,2.5 kg.

Sus

MesajScris: 17 Mai 2011, 09:43 
Neconectat

Lupule ai dreptate ca numai pe aia i scotea dar ai vazut cate rupturi a avut.

Sus

MesajScris: 17 Mai 2011, 09:45 
Neconectat

2 sau 3

Sus

MesajScris: 17 Mai 2011, 11:11 
Neconectat

Cand e cupa Maver? :roll: :oops: scuze de offtopic

Sus

MesajScris: 17 Mai 2011, 11:30 
Neconectat

http://www.youtube.com/watch?v=UwL4S0qnYp0 nadirea grea :oops: :roll:
aici e un drill http://www.youtube.com/watch?v=yefZ5WYNucE :oops: :oops:

Sus

MesajScris: 17 Mai 2011, 11:37 
Neconectat

Alex Lupu scrie:
2 sau 3

4 am vazut numai eu si nu am fost atent numai la el,dar nu conteaza.

Sus

MesajScris: 17 Mai 2011, 15:07 
Neconectat
Moderator global

Alex Lupu scrie:
pot sa confirm cele spuse de florin.am langa bulgar si va spun ca a stiut sa pescuiasca
nada foarte putina
viermi colati aprox 15 bulgari tota mansa
struna maxim 14

si rezultatul s-a vazut a fost singurul care prindea constant,dar doar crapi de 1.5,2.5 kg.

in prima mansa 4 ore am pescuit numai la match am prins aprox 25 kg iar diferenta in ultima ora pe rubeziana , iar un dril nu dura mai mult de 2-3 minute dupa cum ati vazut mai sus 1.15 min de la intepare pina in juvelnic . Deci lasati-ma cu fineturile bulgarilor ca nu asta a fost problema , eu am pescuit cu 18 cu 16 si am prins mai bine ca ei si cu cirlig de 6 si 8 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: e cea mai mare prostie posibila sa dai cu strune de 12 si 14 pe Doripesco :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: La Baracuda am facut doi de unu pescuind doua manse EXCLUSIV la match si pestii nu au avut nici o greata cu firele de 16 si am prins crapi in mansa a doua cit tot sectorul la un loc . Lasati teoriile firelor si cautati greselile in alta parte ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Am studiat si eu monturile bulgarilor la match , si nu aveau pe fir mai mult de 0.5- 1 g de plumb , iar daca voi credeti ca o montura culisanta si culiseaza cu doar atita plumb 2,5 m cit era apa , va inselati amarnic :lol: :lol: :lol: :lol: . Nodurile opritoare erau puse pe fir de forma pentru a induce in eroare , ei avind plutele blocate cu alt nod imediat linga pluta , dar intradevar nu foloseau T-uri ci dispozitive de culisare
Pentru ca o linie de match sa culisese normal are nevoie de minim 3-4 g de plumb pe fir ;) ;) ;) ;)

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 17 Mai 2011, 17:44 
Cred ca m-am exprimat eu gresit cand am spus montura fina ..de fapt am vrut sa ma refer la plumbajul foarte redus ...mai mult nu spun ca am vazut exact ....m-am dus personal la cel de pe locul I sa vad montura care era aceeasi pe toate 3 sau 4 match-uri...Ma rog cand stam in spate ni se pare totul foarte usor ,mai greu este sa iei decizia in timpul concursului si sa nu gresesti .PS. locul standurilor nu corespunde cu numarul standurilor de acum cativa ani ...sunt mici diferente ...Eu am iesit de doua ori pe I in prima mansa la Cupa Sensas dar in ani diferiti si in sectoare diferite (in sectorul A pe standul 3-si in sectorul b nu mai stiu sdandul iar pe II in sectorul d si standul nu mai corespunde cu cel de acum ,dar nu mai stiu exact ce stand era) dar cu certitudine ca sunt si standuri complet neproductive in care cred ca am picat si eu si alti anul trecut la Maver ...Crapi au comportament diferit si nu toti fac nunta odata ...la fel ca si oameni uni mai tarziu alti mai devreme din aceasta cauza cred ca nu erau toti pe pista ...Trebuie sa intelegem ca un concurs la crap nu este ca un concurs la platica ,babusca sau caras ... vorbim de cu totul altceva ...Ar fi fost super sa se repete figura de acum 2 ani dar uitandu-ma pe clasamentul din editiile precedente constat ca nu au fost mereu cantitati mari ..Toti aveti dreptate in felul vostru si e tare neplacut cand nu prinzi macar un crap sau nu ai in stand macar un hamster sa bati si tu pe cineva ..ce sa faci fiecare cu norocul lui ...

Sus

MesajScris: 17 Mai 2011, 18:12 
Neconectat

GIGI scrie:
Cred ca m-am exprimat eu gresit cand am spus montura fina ..de fapt am vrut sa ma refer la plumbajul foarte redus ...mai mult nu spun ca am vazut exact ....m-am dus personal la cel de pe locul I sa vad montura care era aceeasi pe toate 3 sau 4 match-uri...Ma rog cand stam in spate ni se pare totul foarte usor ,mai greu este sa iei decizia in timpul concursului si sa nu gresesti .PS. locul standurilor nu corespunde cu numarul standurilor de acum cativa ani ...sunt mici diferente ...Eu am iesit de doua ori pe I in prima mansa la Cupa Sensas dar in ani diferiti si in sectoare diferite (in sectorul A pe standul 3-si in sectorul b nu mai stiu sdandul iar pe II in sectorul d si standul nu mai corespunde cu cel de acum ,dar nu mai stiu exact ce stand era) dar cu certitudine ca sunt si standuri complet neproductive in care cred ca am picat si eu si alti anul trecut la Maver ...Crapi au comportament diferit si nu toti fac nunta odata ...la fel ca si oameni uni mai tarziu alti mai devreme din aceasta cauza cred ca nu erau toti pe pista ...Trebuie sa intelegem ca un concurs la crap nu este ca un concurs la platica ,babusca sau caras ... vorbim de cu totul altceva ...Ar fi fost super sa se repete figura de acum 2 ani dar uitandu-ma pe clasamentul din editiile precedente constat ca nu au fost mereu cantitati mari ..Toti aveti dreptate in felul vostru si e tare neplacut cand nu prinzi macar un crap sau nu ai in stand macar un hamster sa bati si tu pe cineva ..ce sa faci fiecare cu norocul lui ...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 366 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 37  Următorul

Ora este UTC [ DST ]