adrian1turcul scrie:
Un cocncurs la care mi-am dorit foarte mult sa particip, dar care mi-a lasat un gust amar din mai multe puncte de vedere.....cat despre faza cu cantaritul ce sa zic...baiatul ala nu are nici-o vina, omului i s-au cantarit pestii, a semnat si voie buna.....el nu are nici-o vina ca oamenii nu au cantare....mai sunt multe de spus.....chiar si eu am avut divergente cu arbitrii si din cauza asta am stricat tot pescuitul in mansa a 2-a....in fine ii las si pe altii sa mai detalieze.
Adi , nu e chiar asa , i s-au cintarit a doua oara pesti , ACEEASI PESTI , cu un alt cintar , unul bun de data asta , cu care apoi a fost cintarit
TOT SECTORUL , iar arbitrii i-au lasat pe foaia de arbitraj prima cintarire , cu cintarul care nu se oprea si care a aratat cu 2 kg in plus
Daca se lua in calcul si la el a doua cintarire cu cintarul cu care a fost cintarit si Bodocan , Tudor era pe primul loc in sector
Prima cintarire cap de sector : 21.... kg
A doua cintarire (cu cintarul cu care s-a cintarit tot sectorul ) : 19...... kg
Tudor Bodocan : 20.... kg
Hotariti voi cine a cistigat sectorul
Tudor a facut citeva sute de km pina acolo , a ajuns cu citeva ore inainte de a incepe prima mansa ,nu a facut nici 5 min de antrenament , a cheltuit o gramada de bani .......si vine un agarici de arbitru care habar nu are cu ce se manca pescuitul si te face din pix
Nu se poate fratilor , revizuiti-va organizare