Pescuit Stationar

Acum este 06 Noi 2024, 07:03

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 320 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 32  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: CUPA PROFI MIX 2011
MesajScris: 30 Mai 2011, 12:48 
Neconectat
Moderator global

Am inteles.

Sus

MesajScris: 30 Mai 2011, 13:22 
Neconectat

Chiar nici un clasament,nimic???O fi top secret :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 30 Mai 2011, 13:32 
Neconectat

Buna dragilor,

Acum am ajuns acasa - drumul lung si obositor , dupa caldurile suportate pe Sarulesti !
Concluzii:
- a 10-a editie a Cupei ProfiMix - concurs greu , albitraj........a fost , dar cantarirea a lasat de dorit. Vizavi de ce sa intamplat in mansa a 2-a la cantarire, am fost cu Tudor in sector si cu Bazarinca. Sorin a fost capat de sector si cantarul care-l avea albitri nu se oprea la o valoare anume - practic se negocia cantitatea. Ca sa evitam o greseala de cantarire am dat cantarul meu care functiona bine ( se putea face tara le el ) si se oprea indicand corect valoarea cantarita. Bun , sa reluat cantarirea capturilor lui Sorin si cantarul a indicat 19,900 Kg. Singura gresala care sa facut , cred eu , trebuia sa se puna pesti din nou in juvelnic sa se bage in apa si sa se recantareasca !!!!!

In rest BRAVO TUDOR , TIBI si FLORIN si mai ales B R A V O FETELOR Cristina, Catalina, Carolina Iza care au concurat si care TOATE sunt in prima jumatate a clasamentului !!!!

Multumim domnului Andrei pentru organizare si speram sa ramana alaturi de pescarii de competitie si de acum incolo.
Asteptam clasamentul de la domnul Andrei.

Sus

MesajScris: 30 Mai 2011, 14:25 
Neconectat
Moderator global

adi petrisor scrie:
IOAI ANDREI EU IL LAUDAM CE DRACU NU INTELEGI,DAR AM FACUT PROPOZITIA MAI ARMONIOASA...DALE IN COLO DE REZULTATE ..EU VA LAUDAM NIMIC MAI MULT :(

De cand puii mei ai invatat tu sa faci propozitii ??? Pana mai ieri comunicai cu onomatopee... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Auzi la el , inca le face armonioase... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 30 Mai 2011, 17:11 
Neconectat

Veronica Ispas scrie:
Buna dragilor,

Acum am ajuns acasa - drumul lung si obositor , dupa caldurile suportate pe Sarulesti !
Concluzii:
- a 10-a editie a Cupei ProfiMix - concurs greu , albitraj........a fost , dar cantarirea a lasat de dorit. Vizavi de ce sa intamplat in mansa a 2-a la cantarire, am fost cu Tudor in sector si cu Bazarinca. Sorin a fost capat de sector si cantarul care-l avea albitri nu se oprea la o valoare anume - practic se negocia cantitatea. Ca sa evitam o greseala de cantarire am dat cantarul meu care functiona bine ( se putea face tara le el ) si se oprea indicand corect valoarea cantarita. Bun , sa reluat cantarirea capturilor lui Sorin si cantarul a indicat 19,900 Kg. Singura gresala care sa facut , cred eu , trebuia sa se puna pesti din nou in juvelnic sa se bage in apa si sa se recantareasca !!!!!

In rest BRAVO TUDOR , TIBI si FLORIN si mai ales B R A V O FETELOR Cristina, Catalina, Carolina Iza care au concurat si care TOATE sunt in prima jumatate a clasamentului !!!!

Multumim domnului Andrei pentru organizare si speram sa ramana alaturi de pescarii de competitie si de acum incolo.
Asteptam clasamentul de la domnul Andrei.

vera la toti in prima mansa s-a negociat valoarea cantarita datorita cantarului. sa iti dau un exemplu la mine la a doua cantarire pentru ca, cantarul nu cantarea mai mult de 10kg :shock: au negociat arbitri pentri mine .... din 6.089 s-a trecut 6kg :twisted: :twisted: si nu sunt singurul, dragos popa iti poate confirma la fel si bogdan, dar asta nu inseamna ca omu nu are dreptate in felul lui atunci cand afirma ca el a semnat pe foaia de arbiraj pentru 21 de kg , nu el a tinut cantarul in mana, iar din cate am inteles s-a refacut cantarirea dupa vreo 2-3 concurenti :oops: :oops:

Sus

MesajScris: 30 Mai 2011, 17:35 
Neconectat

este adevarat ...se vede si in filmarea mea ca nu stia nici macar ca s-a refacut cintarirea !el ,concurentul nici macar nu a asistat la recintarire
toata lumea stia ca Bodocan a facut locul 2 ....numai ca la premiere ,surpriza ! avea locul 1 !ha ha ha ...nu modifica cu nimic locul de pe podium ...si totusi !sa afli la premiere ca ai fost recintarit fara sa stii macar !

Sus

MesajScris: 30 Mai 2011, 18:15 
Neconectat

Da Vlad ai dreptate si mie mi sa "rotunjit" in jos adica am avut in prima mansa 13,190 si sa scris 13,100.
Si da si tu Florin ai dreptate , nu il condamn pe Sorin , doamne fereste , dar sa recantarit si la el cu acelas cantar ca la tot sectorul ! Dupa parerea mea vam spus ce trebuia facut. Dar anul acesta eu doar am concurat , nu am fost solicitata sa ajut la cantarire!

Sus

MesajScris: 30 Mai 2011, 20:04 
Neconectat

nutzu_z scrie:
mehas scrie:
Felicitari Energo! Nu sunteti in stare sa dati un clasament la ore dupa ce unii concurenti au ajuns deja acasa.Nici macar la prima mansa nu avem ceva.Auzim ceva de la unii si de la altii. :twisted:
....dati cu PROFIMIX la gaini si la alte oratanii!...invatati Excel....,sau nu aveti licenta?!

...nu cred ca e problema de excel. Partea nasoala e ca nu mai sunt oameni buni pt organizare iar Andrei de unul singur nu poate face fata. Intradevar, problema cantarelor a fost dintotdeauna si nu inteleg de ce nu sunt in dotare, in ciuda insistentelor mele de a se achizitiona 4-5 cantare de calitate pt concursurile domestice...

m-am hotarat: imi fac o firma care organizeaza competitii! mare hamstereala n-o fi... niste cantare profi, cativa hamsteri bine instruiti, un bucatar si programul lui Suciu, evident licentiat, iar apoi nu pot decat sa-i iau zerourile lui Moroiu, Csaba si altora care vor vrea sa fie jupani si sa nu trudeasca la competitiile patronate de ei...
ganduri bune!

Sus

MesajScris: 30 Mai 2011, 20:06 
Neconectat

stai sa vezi replica lu' tudo... :lol:

Sus

MesajScris: 30 Mai 2011, 20:11 
Neconectat
Moderator global

Mai vrei o replica ? Cate 2 zerouri si-un 1 mare intre ele o sa primesti de la mai multi , nu trebuie sa faci firma... :lol: :lol: :lol: :lol: Cere si ti se va da... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 320 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 32  Următorul

Ora este UTC [ DST ]