Veronica Ispas scrie:
Buna dragilor,
Acum am ajuns acasa - drumul lung si obositor , dupa caldurile suportate pe Sarulesti !
Concluzii:
- a 10-a editie a Cupei ProfiMix - concurs greu , albitraj........a fost , dar cantarirea a lasat de dorit. Vizavi de ce sa intamplat in mansa a 2-a la cantarire, am fost cu Tudor in sector si cu Bazarinca. Sorin a fost capat de sector si cantarul care-l avea albitri nu se oprea la o valoare anume - practic se negocia cantitatea. Ca sa evitam o greseala de cantarire am dat cantarul meu care functiona bine ( se putea face tara le el ) si se oprea indicand corect valoarea cantarita. Bun , sa reluat cantarirea capturilor lui Sorin si cantarul a indicat 19,900 Kg. Singura gresala care sa facut , cred eu , trebuia sa se puna pesti din nou in juvelnic sa se bage in apa si sa se recantareasca !!!!!
In rest BRAVO TUDOR , TIBI si FLORIN si mai ales B R A V O FETELOR Cristina, Catalina, Carolina Iza care au concurat si care TOATE sunt in prima jumatate a clasamentului !!!!
Multumim domnului Andrei pentru organizare si speram sa ramana alaturi de pescarii de competitie si de acum incolo.
Asteptam clasamentul de la domnul Andrei.
vera la toti in prima mansa s-a negociat valoarea cantarita datorita cantarului. sa iti dau un exemplu la mine la a doua cantarire pentru ca, cantarul nu cantarea mai mult de 10kg
au negociat arbitri pentri mine .... din 6.089 s-a trecut 6kg
si nu sunt singurul, dragos popa iti poate confirma la fel si bogdan, dar asta nu inseamna ca omu nu are dreptate in felul lui atunci cand afirma ca el a semnat pe foaia de arbiraj pentru 21 de kg , nu el a tinut cantarul in mana, iar din cate am inteles s-a refacut cantarirea dupa vreo 2-3 concurenti