Pescuit Stationar

Acum este 06 Noi 2024, 04:11

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 320 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: CUPA PROFI MIX 2011
MesajScris: 30 Mai 2011, 20:32 
Neconectat

:lol: :twisted:

Sus

MesajScris: 30 Mai 2011, 20:51 
Neconectat
Moderator global

Sa nu uit, sa traiesti , buna bere si mai ales rece ai dat de ziua ta ! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Sus

MesajScris: 30 Mai 2011, 22:05 
Neconectat

bobitza!!!..vezi draga...doar cu ajutorul cantarului m-ai batut si pe mine!!! :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 31 Mai 2011, 06:52 
Neconectat

postati va rog si un clasament. pana acum nu am inteles decat ca un cantar s-a defectat cu complicatiile de rigoare. nu a avut fiecare sector cate un cantar? daca nu aveti timp de clasament trimiteti pe vasilenitu007@yahoo.com si postez eu.

Sus

MesajScris: 31 Mai 2011, 08:02 
Neconectat

Nu am scris pana acum pe acest forum pt ca sa nu intru in divergente cu anumite personae dar ma simt nevoit sa vin cu anumite completari dupa Cupa Profi Mix 2011:s-a terminat a doua mansa,mi s-a cantarit pestele ,cantarul aratand intre 21.000 kg si 21.500 kg pt ca amarata de platica nu inceta a se zbate iar dupa 5 min arbitrul a spus ca am 21.100 kg,am injurat in sinea mea de cateva ori ,mai ales ca si in prima mansa mi s-a rotunjit la partea inferioara.Mentiune:i-am rugat pe arbitrii cu un cantar mai bun care se stabiliza dar au spus ca nu-I problema mea; am semnat fisa oficiala ,s-a aruncat pestele in lazile din masina ce-l colecta (regula baltii), m-am apucat sa-mi strang sculele;s-a trecut la standul urmator unde era Carolina M (o pescarita de nota 10).Dupa 15 min d arbitrii s-au gandit ca tr sa-mi cantareasca din nou pestele, ceea ce era o prostie dupa ce pestele statuse in soare si nu mai stiu ce se mai intamplase cu el .Mentiune: dupa cantar arbitrii bagau pestele in masina ce-l colecta si nu depindea de mine ca sa bag pestele in apa in eventuala numarare a pestilor….cum spune regulamentul dar care REGULAMENT????????????...nu s-a verificat nici macar nada vie.CE SE INTAMPLA DACA ARUNCAM PESTELE IN APA DUPA CUM SE PRACTICA PE ALTE BALTII,MA PUNEAU SA PESCUIESC DIN NOU INCA 4 ORE?????????????????????????????????????Si totusi pestele s-a cantarit spunadu-mi ca am sub 20 kg,dar pe mine nici macar nu m-a interesat.Tudor cand a vazut ,a venit la mine si mi-a spus ca face contestatie daca pierde locul 1 .Dupa ce s-a ineresat ce s-a intamplat in celelate sectoare a spus ca a castigat si nu-l mai intereseaza.
La premiere ‘SOOOOOOOOCCCCCC’,in loc sa am 5 pct (4 pct in prima mansa +1 pct adoua mansa) aveam mai multe.Am facut contestatie si mi s-a validat prima cantarire si am iesit pe locul 4 la total (o pozitie buna pt moralul meu dupa ce si la Horgesti am iesit pe 5).In loc sa ma bucur am plecat cu un ‘car’ de nervi si ……
Imi cer scuze fata de Tudor,Eugen si mai ales fata de colegi daca le-am stricat festivitatea de premiere.
Multumesc baietilor Adi T,Florin A si Vlad G pt ca m-au sustinut .
PS:FORTA ENERGO pt Serbia!!!!!!

Sus

MesajScris: 31 Mai 2011, 08:05 
Neconectat

vladutzu scrie:
bobitza!!!..vezi draga...doar cu ajutorul cantarului m-ai batut si pe mine!!! :lol: :lol:

te-a mancat undeva sa-i dai struna de aia buna :twisted: :twisted: nu ai vazut cum zburau platicile pe apa???

Sus

MesajScris: 31 Mai 2011, 08:09 
Neconectat

hoglet scrie:
nutzu_z scrie:
mehas scrie:
Felicitari Energo! Nu sunteti in stare sa dati un clasament ...

... Partea nasoala e ca nu mai sunt oameni buni pt organizare iar Andrei de unu singur nu poate face fata...

m-am hotarat: imi fac o firma care organizeaza competitii! mare hamstereala n-o fi...

:lol: :lol: :lol:
Ma apuc rasul... dar amar!.. si Vera zice ca: "din pacate n-a fost chemata sa ajute la cantarire!"!!! :shock: :shock: am mai vazut d'astea: cand un concurent a fost si seful echipei de cantarire!... dupa principiul: tu centrezi , tu dai cu capul! :o :o

.. Adica lucruri de cacat...

Eu unul sunt foarte nemultumit de organizarea tuturor concursurilor la care am fost! ( exceptie face doar Trabucco de anul trecut unde am fost doar "nemultumit" si nu "foarte nemultumit").. amatorism si superficialitate.. nascute poate din non-profitul care se tot vehiculeaza la adresa acestor concursuri.

Singurul care incearca ceva pare a fi Lozinca... nu pot sa comentez despre rezultate ptr ca nu am fost la Olympus anul asta dar se pare ca e de bine!

Au mai fost ceva incercari cu Marius Barla ca si organizator.. destul de aproximative...dar fara discutie mult mai bine organizate decat alea fara el!.. cred ca nici el nu poate face mai mult cu bugetul alocat!

As avea mai mult de spus despre aceste concursuri.. dar as afecta prea multe interese si prefer sa tac ca sa nu-mi stric atmosfera la concursurile la care voi participa pe viitor!.... desi undeva Otto avea dreptate: " de ce oare sa-mi fac nervi pe banii mei??!!"

Acu' revenind la hamsteriada:
Hoglet, vrei sa te asociezi cu mine in actiunea asta?...fara gluma!..sa aratam ca se poate!..cat despre zerouri..trebuie sa fie mai mult de doua ca alfel baga cineva un "1" intre ele si ne revine ce zicea Tudose mai inainte! :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 31 Mai 2011, 08:28 
Neconectat

sorin nick scrie:
1)- Nu am scris pana acum pe acest forum pt ca sa nu intru in divergente cu anumite personae ….
2)- cum spune regulamentul dar care REGULAMENT????????????...
3)- In loc sa ma bucur am plecat cu un ‘car’ de nervi si ……!!!!!!

Prietene, bine ai venit in club! ( Clubul Dezamagitilor de Concursui!).. lipsa de rigoare genereaza situatii de genul asta....

1)... :lol: :lol: ..orice-ai face d'asta nu scapi!
2)... sunt de acord cu tine: care regulament?
3)... parca-ai fi primul!!!.... da totusi ai noroc, ti-ai facut nervi ieftini, de 250 de RON..la alte concursuri nervii costa mult mai scump!

Curaj!..Maine va fi mult mai rau! :lol: :lol: :lol: :lol:

Ultima oară modificat de truia pe 31 Mai 2011, 08:29, modificat 1 dată în total.

Sus

MesajScris: 31 Mai 2011, 08:29 
Neconectat

Cred ca cei mai in masura sa-si dea cu parerea despre acest concurs sunt cei care au participat....mi se pare de bun simt...

The more I practice the luckier i get!

Sus

MesajScris: 31 Mai 2011, 08:31 
Neconectat

RaduDan scrie:
Cred ca cei mai in masura sa-si dea cu parerea despre acest concurs sunt cei care au participat....mi se pare de bun simt...

Asa este... insa daca observi eu nu am mentionat niciunde numele acestui concurs!..Vorbeam in general...stii tu: "istoria se repeta!"... din pacate!

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 320 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32  Următorul

Ora este UTC [ DST ]