Pescuit Stationar

Acum este 06 Noi 2024, 04:08

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 320 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: CUPA PROFI MIX 2011
MesajScris: 31 Mai 2011, 09:14 
Neconectat

truia scrie:
Singurul care incearca ceva pare a fi Lozinca... nu pot sa comentez despre rezultate ptr ca nu am fost la Olympus anul asta dar se pare ca e de bine!

pina la acest moment este pe primul loc ;)
si urmatorul o sa fie concursul lui Petrisor....
p.s. 1.ar trebui sa se tina o statistica a concursurilor referitor la organizare, pista echilibrata si premii digerabile
2.o comisie de concurenti la sfirsitul anului sa le dea note
si asa pt anul viitor stim la care sa mergem

Sus

MesajScris: 31 Mai 2011, 09:26 
Neconectat

stanciutoni scrie:
truia scrie:
Singurul care incearca ceva pare a fi Lozinca... nu pot sa comentez despre rezultate ptr ca nu am fost la Olympus anul asta dar se pare ca e de bine!

p.s. 1.ar trebui sa se tina o statistica a concursurilor referitor la organizare, pista echilibrata si premii digerabile

Bravo Toni! Asa ceva ar fi foarte util! adica:
- o statistica ( chiar si a organizatorilor!) ca sa stie unde au gresit!!
- si note date de participanti ( chiar si subiective- impresia tuturor conteaza, nu?) ca sa stim daca pe viitor ne mai ducem sau nu!

Gigi Moroiu ( mai degraba sotia!) a facut ceva in directia asta anul trecut dar rezultatele nu s-au facut niciodata publice!
Ar fi interesant sa le aflam!

Sus

MesajScris: 31 Mai 2011, 11:44 
Neconectat

oare chiar nu avem si noi parte de un clasament sa stim si noi care .... si cum...???

Sus

MesajScris: 31 Mai 2011, 12:34 
Neconectat
Moderator global

O sa vina si clasamentul , din pacate singura mare problema este gustul amar si nervii facuti participantilor , de niste cacaturi care foarte usor puteau fi evitate... Dpdv organizatoric...
Dar nu va impacientati , la anul va fi mai rau! :lol: :mrgreen: :mrgreen: :lol:

Sus

MesajScris: 31 Mai 2011, 12:49 
Neconectat
Moderator global

Bai fratilor , vad aici neste lucruri care nu-mi plac cum suna :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Spuneti-mi si mie ce nu va convenit legat de ORGANIZAREA CONCURSULUI de la Cupa Trabucco de anul asta ???????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: ca vad ca tot circotiti legat de organizare ?????????? :( :( :( :( :( :( :(
nu v-ati gasit standurile ?????
nu vi s-au cintarit pestii cum trebuia ????
nu s-au respectat orele programului anuntat ?????
spuneti-mi un singur lucru care a tinut de organizator si care nu s-a respectat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

legat de premii am vazut ca era licitatie pentru rubeziana de pe locul 1 pina ce nici nu a fost adjudecata inca
pentru rubeziana mea de pe locul 2 , am fost sunat inca de pe drum sa o vind si am vindut-o a doua zii dupa ce am ajuns acasa cu un pret foarte bun ,............
eu zic ca au fost FOARTE DIGERABILE :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

...ca nu a fost SUFICIENT peste in balta asta e alta problema si nu tine de ORGANIZATOR ;) ;) ;) ;) Ati fii vrut sa se apuce Gigi sa si populeze balta ???????????? ce vina are el ca Ruxandra minte in fiecare an legat de cantitatea de pesti din balta .
Si mai ceva ....EU de trei ani de cind concurez pe Doripesco , indiferent in ce stand am tras la sorti , nu am prins sub 10 kg de peste , iar 10 kg a fost mansa cea mai proasta ;) ;) ;) ;) dar am prins si 52 kg de peste intr-o mansa , ceea ce nu am prins pe nici o pista din Romania .M-am referit doar la rezultatele mele si sa nu inteleaga nimeni ca am facut aluzie la rezultatele lor ;) ;) ;)
@ TRUIA iti dau un sfat ...nu pista a fost de vina la Doripesco , cauta gresala in alta parte , da caut-o bine ca se ascunde a-l dracului de bine :lol: :lol: :lol: ;) ;) ;) ;)
Cum de toti bulgarii au prins peste numai romanii nu , v-ati pus intrebarea asta , ca ne-au batut bulgarii la noi acasa de nu am stiut pe unde sa scoatem camasa ??????????
Oare de ce primii 10 clasati pe Doripesco sint in general cam aceeasi numa isi schimba locurile intre ei ?????? Cred ca ar trebuii sa ne apucam de pescuit ...........

@ Toni
Te astept la un concurs pe Doripesco si dupa aia te las sa-ti dai cu parerea .........carasei cit bricheta stiie toata lumea sa prinda , numai cind dati de pesti adevarati va cam balbiti :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
De aceea il apreciez atit de mult pe Bodocan ca nu "selecteaza" concursurile , si concureaza cu rezultate la fel de bune la orice fel de pesti ;) ;) ;) ;)

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 31 Mai 2011, 13:15 
Neconectat

truia, diana, fiica lui gigi a facut chestionarul ala...

Sus

MesajScris: 31 Mai 2011, 13:39 
Neconectat
Moderator global

a sosit , in sfirsit , si clasamentul :

Fişiere ataşate:
TOTAL GENERAL.xls [22 KiB]
Descărcat de 641 ori

Sus

MesajScris: 31 Mai 2011, 13:44 
Neconectat

adi suciu scrie:
@ Toni
Te astept la un concurs pe Doripesco si dupa aia te las sa-ti dai cu parerea .........carasei cit bricheta stiie toata lumea sa prinda , numai cind dati de pesti adevarati va cam balbiti

cine esti tu ca sa ma lasi sa-mi dau cu parerea?????
de ce nu ai venit la carasei cat bricheta daca tot se pricepe toata lumea ????
daca tie iti place sa prinzi crapi de 10kg cu rbs intr-o balta populata asta nu inseamna ca ai sa prinzi si pe o apa salbatica
poate ai dreptate ,poate nu ma descurc la crap, dar spune acum sincer, daca nu ,numai spune,e normal ca la un concurs de stationar sa prinzi 4 pesti in 4 ore[asta fiind un caz fericit]????
......................................................................................................................................................................
p.s. nu am nimic cu concursul Trabucco si nici cu tine
mi-am dat cu parerea la concursurile la care am participat

Sus

MesajScris: 31 Mai 2011, 14:19 
Neconectat
Moderator global

stanciutoni scrie:
truia scrie:

rezulta cumva de aici ca te referi doar la concursurile la care ai participat tu ???????????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Eu am inteles , si din ce ai scris mai sus asa rezulta , ca ai bagat toate organizarile de concursuri in aceasi oala ;) ;) ;) ;) deci inclusiv Cupa Trabucco de pe Doripesco , la care Eu am participat iar Tu ai fost cameraman .
Deci eu sint cel care a participat iar tu cel care te-ai uitat , in calitatea asta am zis ca iti voi da voie sa comentezi ...dupa ce vei concura acolo ;) ;) ;) ;)
Eu nu mi-am permis sa fac nici o apreciere despre organizarea de la Olimpus pentru ca nu am participat , ci m-am referit doar la pesti care pe mine personal nu ma incinta , si nu o sa fac 700 km sa prind pesti cit bricheta , asta e tot .
Eu nu am prins niciodata 4 pesti pe Doripesco , am avut mult mai multi , iar cine nu e instare sa prinda mai mult e optiunea lui daca mai concureaza .

Au si concursurile aste cu "4 pesti" farmecul lor , te solicita psihic iti intind nervii si rabdarea la maxim , te obliga sa gindesti si sa gasesti solutii , nu sa dormi pe scaun si sa astepti un miracol , fata de pescuitul mecanic si plictisitor al pestilor cit pachetul de tigari , la care nu trebuie sa gindesti nimic ci esti doar o masina de pescuit :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 31 Mai 2011, 15:23 
Neconectat

adi suciu scrie:
Eu nu mi-am permis sa fac nici o apreciere despre organizarea de la Olimpus pentru ca nu am participat , ci m-am referit doar la pesti care pe mine personal nu ma incinta , si nu o sa fac 700 km sa prind pesti cit bricheta , asta e tot

daca nu te incita atunci abtinete ;)
si decit sa dai cu parul ai fi putut da un telefon

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 320 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32  Următorul

Ora este UTC [ DST ]