Pescuit Stationar

Acum este 17 Noi 2024, 11:25

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 21 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: de vanzare
MesajScris: 31 Mai 2011, 12:07 
Neconectat

te-ai oparit ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ce dur esti :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 31 Mai 2011, 12:28 
Neconectat
Moderator global

Paul Leu scrie:
ma fratilor nu stiu cei asa grav sa scri gresit de va amuzati asa tare pe tema asta,poate eu nus asa intelectual k si voi ce sa fac asta e viata,cat despre tine porcusor adica scuze petrisor nu stiu ce vrei de alarmezi lumea sau asa ati exprimi invidia si ciuda?

Iarasi ai dat-o-n gard cu exprimarea...
Trebuia scris "cat despre tine petrisor , adica scuze , porcusor" , ca sa respecti adevarul si realitatea... :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 31 Mai 2011, 12:41 
Neconectat

Paul Leu scrie:
ma fratilor nu stiu cei asa grav sa scri gresit de va amuzati asa tare pe tema asta,poate eu nus asa intelectual k si voi ce sa fac asta e viata,cat despre tine porcusor adica scuze petrisor nu stiu ce vrei de alarmezi lumea sau asa ati exprimi invidia si ciuda?

INVIDIA SI CIUDA?PENTRU CE ?PENTRU PRIMUL SI ULTIMUL TAU REZULTAT DIN PROST NOROC? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: doamne daca ar stii lumea ce paralelipiped dreptughic esti la pescuit s-ar soca dar datele tehnice altadata,mai ai putin de invatat esti abia la 0,5 la suta..daca nu ai inteles ce am scris revin mai tarziu pe limba ta sa-ti explic desi cred ca nici pe aia nu o intelegi,hai pa ca ai grai deja si nu cred ca e cazul ;)

Sus

MesajScris: 31 Mai 2011, 18:17 
Neconectat

Mai da ce destepti sint cei doi Mircea vs Truia zici ca au baut impreuna cu PRUTEANU la birt si au luat lectii de dictie.Eu cred ca ei s-au nascut ori prea tirziu sau prea devreme pentru secolul acesta dar cum spune vorba NIMENI NU-I PRFECT :roll: :oops: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 31 Mai 2011, 20:48 
Neconectat

domnule petrisor hopa scuze porcusor tu inaite de a critica si de a corecta lumea ar trebui sa vi mai des la concursuri k in ultima vreme se pare k doar numele a ramas de tine,sau ti-e frica dragule?sti cum se zice ai fost dar vin alti tare din spate si nu ma mira faptul k te-cam sustragi :lol: si apropo nu am ce invata de la tine vere k dupa cate imi aduc aminte cand ne-am intalnit la un concurs de pescuit sa vazut care de la care mai are de invatat :lol:

Sus

MesajScris: 31 Mai 2011, 20:50 
Neconectat

:D ...pescarii Romaniei in conflict....verbal....prefer sa dati tot ce puteti din voi pe marginea apei decat aici,va risipiti energia aiurea ;) ....mai bine concentrare ca am auzit ca mai este un concurs de feeder la Tiszakecske ''feeder OB'' in data de 4-5 iunie inaintea celui de la Tubertini de pe 11.06.2011 de la Harsany ,rog cine ne poate oferi informatii referitoare la acest concurs sa ne lase un mesaj !

AICI puteti gasi programul competitional pe 2011 la pescuit din Ungaria (stationar si feeder): http://www.haldorado.hu/articles.php?articleid=2829

....Fir Intins tuturor guralivilor :D !

Sus

MesajScris: 31 Mai 2011, 21:30 
Neconectat

sanyi platicaru scrie:
Mai da ce destepti sint cei doi Mircea vs Truia zici ca au baut impreuna cu PRUTEANU la birt si au luat lectii de dictie.Eu cred ca ei s-au nascut ori prea tirziu sau prea devreme pentru secolul acesta dar cum spune vorba NIMENI NU-I PRFECT :roll: :oops: :lol: :lol: :lol:

Iti vine sa crezi sau nu, dar eu chiar am fost cu George Pruteanu in diverse locuri (chiar si la birt!) si am discutat diverse lucruri... pentru simplul motiv ca ne cunosteam si ne apreciam reciproc!..dar lectii de dictie n-am luat!..ca nu aveam nevoie.... de fapt cred ca faci confuzie intre dictie si gramatica, dar ce mai conteaza!
Din pacate acum nu se mai poate sta de vorba cu el! :( :( :(

Sus

MesajScris: 31 Mai 2011, 21:38 
Neconectat

sanyi platicaru scrie:

Aci ai dreptate!...adica nimeni nu-i perfect!...
Dar acu' ce drac sa facem, sa ne fie rusine ca stim sa vorbim romaneste mai bine ca altii??!!

Sus

MesajScris: 01 Iun 2011, 07:35 
Neconectat

Paul Leu scrie:
domnule petrisor hopa scuze porcusor tu inaite de a critica si de a corecta lumea ar trebui sa vi mai des la concursuri k in ultima vreme se pare k doar numele a ramas de tine,sau ti-e frica dragule?sti cum se zice ai fost dar vin alti tare din spate si nu ma mira faptul k te-cam sustragi :lol: si apropo nu am ce invata de la tine vere k dupa cate imi aduc aminte cand ne-am intalnit la un concurs de pescuit sa vazut care de la care mai are de invatat :lol:

MAI TREBUIE SA TE NASTI DE VREO 7 ORI SA-TI DAU VOIE SA MA ATINGI ANALFABETULE,nu ai atatea fire de par cate cupe am eu prost de deal ce esti,sau nu mai stii ca ma sunai disperat la fiecare concurs..hai...??..dar poti sa ma suni si de acum in colo ca o sa-ti spun ce ai de facut :lol: ,eu nu mai merg la concursuri ca asa am stabilit de un an,am fost la unul unde am prins intr-o mansa cat ai prins tu in 2,abia astept urmatorul concurs sa-ti tin evidenta ,papagalule de Nil ce esti,dar scuze voi astia mai ciocolatii daca nu prindeti ..ba o fost locul rau..ba nu am avut aia..ba mo furat...numai voi nu sunteti devina...hai fugi ca imputi locul.

Sus

MesajScris: 01 Iun 2011, 21:58 
Neconectat

Ati ajuns sa va certati ca pescarii de crap :D ...cred ca majoritatea avem o parere mult mai buna despre voi.
Lasati rautatea si reprosurile deoparte si postati constructiv. ;)

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 21 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3  Următorul

Ora este UTC [ DST ]