Paul Leu scrie:
domnule petrisor hopa scuze porcusor tu inaite de a critica si de a corecta lumea ar trebui sa vi mai des la concursuri k in ultima vreme se pare k doar numele a ramas de tine,sau ti-e frica dragule?sti cum se zice ai fost dar vin alti tare din spate si nu ma mira faptul k te-cam sustragi
si apropo nu am ce invata de la tine vere k dupa cate imi aduc aminte cand ne-am intalnit la un concurs de pescuit sa vazut care de la care mai are de invatat
MAI TREBUIE SA TE NASTI DE VREO 7 ORI SA-TI DAU VOIE SA MA ATINGI ANALFABETULE,nu ai atatea fire de par cate cupe am eu prost de deal ce esti,sau nu mai stii ca ma sunai disperat la fiecare concurs..hai...??..dar poti sa ma suni si de acum in colo ca o sa-ti spun ce ai de facut
,eu nu mai merg la concursuri ca asa am stabilit de un an,am fost la unul unde am prins intr-o mansa cat ai prins tu in 2,abia astept urmatorul concurs sa-ti tin evidenta ,papagalule de Nil ce esti,dar scuze voi astia mai ciocolatii daca nu prindeti ..ba o fost locul rau..ba nu am avut aia..ba mo furat...numai voi nu sunteti devina...hai fugi ca imputi locul.